Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Afbudsrejser uge 28

- Gå ikke glip af din kommende afbudsrejse

Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.

Dine informationer

* Felter markeret med stjerne (*) skal udfyldesRejser i højsommeren er meget populært, men det er afbudsrejser i uge 28 i den grad også

Det er starten af juli måned og sommerferien er allerede godt i gang. Der er en masse, der har bestilt deres sommerferie og alle glæder sig til at komme af sted. Sommerferien er som ofte bestilt i god tid og meget tidligere på året, for at være sikker på, at du netop får den rejse du gerne vil have, både mht. destination og hotel.

Du kan ikke forudsige alt

At ferien er bestilt i god tid, kan desværre også betyde, at der hurtigt kan komme en eller anden vigtig begivenhed i vejen for, at du netop ikke kan tage af sted på denne ferie. Det er super ærgerligt, men der kan ske så meget man ikke lige kan forudsige. Der kan foregå et bryllup, eller en anden stor fest, i vennekredsen eller i familien, der kan pludselig være familieforøgelse eller der kan ske et helt tredje uforsigeligt, der kræver at du bliver nød til at flytte ferien i nogle uger.  

Bestil din nye rejse vha. din afbestillingsforsikring

Der er mange, der vælger at tegne en afbestillingsrejse, når de bestiller en rejse i så god tid. Og den kan være meget nyttig i sådan en situation. Du får en del af pengene tilbage og har nu mulighed for at bestille en ny rejse.

Nyd sommeren med din afbudsrejse i uge 28

Bestil din afbudsrejse i uge 28 eller en afbudsrejse i uge 29, så vil du stadig have mulighed for, at nyde din sommer på en lækker destination – lige som så mange andre danskere.

Sådan bestiller du din afbudsrejse i uge 28

Så er det sket – din rejse er blevet afbestilt og du skal nu finde din nye afbudsrejse og valget er landet på uge 28. Du går ind på fanen Tilbud og klikker på Afbudsrejser. Nu kommer alle vores rejser frem med den tidligste afgang øverst. Vælg hvilken afrejselufthavn, du skal rejse fra. Derefter skal du indsætte den afgang du tidligst kan komme af sted på og den seneste afgang du kan komme af sted på. Herefter opdaterer du din søgning, ved at klikke på Opdater søgning. En række muligheder kommer frem og du skal nu vælge hvor din afbudsferie skal gå hen.  Klik på prisen ud fra den rejse du gerne vil bestille. Du kommer nu over til den ny side, med lige netop denne destination og hotel. Din pris du klikkede på, på sidste side er nu markeret i form af en rød firkant omkring prisen. Her har du mulighed for at læse mere omkring destinationen, området og hotellet. Klik igen på prisen og vores bestillingsformular bliver åbnet i et vindue for sig selv. Udfyld de nødvendige oplysninger og du vil modtage din billet på din mail adresse.

Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores ferierådgivere på 88 18 46 18, hvis du har yderligere spørgsmål eller behøver hjælp til at bestille din ferie.

Så er du endelig klar til at komme af sted på den længe ventede sommerferie – denne gang bliver det blot en afbudsrejse i uge 28

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på kr. 5.000,-

Læs mere