Afbudsrejser og restpladser

Afbudsrejser

Vores afbudsrejser er altid i den kendte Primo-klass kvalitet, også selvom prisen er lav. Hvis du på forhånd ikke har lagt dig fast på en bestemt destination, og hvis det er ligegyldigt for dig, om det bliver det ene eller det andet hotel, så er vores billige afbudsrejser og restpladser helt sikkert noget for dig.

Sådan booker du din afbudsrejse

Du kan også bestille overvågning af afbudsrejser og restpladser. Her kan du udfylde hvornår din tidligste og seneste afgang passer dig. Klik på Opdater listen og afbudsrejser med dine kriterier kommer frem. 

Du kan hele tiden gå ind og klikke på læs mere  - her vil der komme lidt flere informationer frem. Du kan også klikke på Vis hotel og du kommer direkte ind på hotelsiden. Ved at føre musen over prisen vil du kunne se alt relevant, herunder totalrabat, og hvad rejsen koster pr. person. Klikker du på prisen vil du blive ført ind på hotellet, hvor den valgte pris er tydeligt markeret. Her kan du også læse mere omkring det valgte hotel og området. Når du har indtastet de nødvendige oplysninger skal du blot trykke på "Fortsæt" og du vil blive ført over på vores betalingssystem. Efter alle andre informationsfelter er udfyldt vil du kort tid efter modtage en mail med oplysningerne omkring din bestilling af din afbudsrejse.

Afbudsrejser og restpladser bookes online, og når du har betalt, er rejsen din. I nogle særlige tilfælde er det nødvendigt at ringe til os, hvis der er meget kort tid til afrejse. 

Bestil din afbudsrejse - punkt for punkt

  • Afbudsrejser
  • Find den destination og hotel, der passer til dine behov og ønsker til en afbudsrejse
  • Klik på prisen ud fra den afbudsrejse, du gerne vil bestille
  • Læs omkring den valgte afbudsrejse
  • Klik på den markerede pris
  • Udfyld de nødvendige informationer vedr. din afbudsrejse
  • Vent på en mail fra Primo Tours omkring din bestilte afbudsrejse
  • Tillykke - Du har nu bestilt din afbudsrejse!

Lad batterierne op med en afbudsrejse

Trænger du til ferie, og er det tid til at få ladet batterierne op? Så er en afbudsrejse en rigtig god mulighed for at komme hurtigt og billigt af sted på en dejlig ferie. Med en afbudsrejse, kan du komme afsted her og nu. Ønsker du ikke at rejse inden for kort tid, har vi også ofte afbudsrejser 1-2 uger ude i fremtiden. Ønsker du at spare penge på din ferie, så er det oplagt at tage på en billig afbudsrejse. Det er nemlig en rejse, der er blevet afbestilt, og derfor er der en ledig plads på flyet og hotellet. En afbudsrejse er altså perfekt til dig, der gerne vil rejse her og nu.

Vi har rejser til nogle af sydens mest populære destinationer blandt andet til Alanya, Mallorca, Kreta og Rhodos. Under hver af vores destinationer, har vi lavet et afsnit, hvor vi kommer med vores anbefalinger til mulige udflugter under afbudsrejsen. Der er blandt andet bådture på mange af vores destinationer.

Ønsker du den ultimative afslapning anbefaler vi at vælge en afbudsrejse med all inclusive. Så er hele rejsen nemlig betalt hjemmefra, og du skal derfor ikke tænke på at have pungen frem under ferien – medmindre du altså ønsker at besøge lokale seværdigheder eller lave andre ting, der koster penge. 

Afbudsrejser hos Primo Tours

Hos Primo Tours har vi løbende tilbud på afbudsrejser og restpladser, til alle vores destinationer i Sydens sol. Vi giver dig rabat, fordi du til gengæld skal være klar til at rejse 'lige om lidt' - omvendt kan du risikere at du kommer et helt andet sted hen, end du havde forventet på forhånd. Det er også en del af charmen ved denne type af rejser. Vore restpladser og afbudsrejser kan både være med specificeret og uspecificeret hotel, og kvaliteten er altid i den kendte Primo-klasse, også selvom prisen er lav. Afbudsrejser og restpladser er naturligvis ekstra populære, fordi du kan spare mange penge. Jo mere fleksibel du er, jo bedre. Hvis du på forhånd ikke har lagt dig fast på en bestemt destination, og hvis det er ligegyldigt for dig, om det bliver det ene eller det andet hotel, så er vores billige restpladser og afbudsrejser helt sikkert noget for dig.

På vores restpladser og afbudsrejser ændrer priserne sig konstant, og i helt særlig grad i dagene lige op til afrejse. Bare husk, at det ikke altid kan betale sig at vente, for måske stiger prisen på netop de afbudsrejser og respladser som du har kig på, fordi flyene er ved at være fyldt op. Men har du en heldig - og dygtig - hånd, kan du spare mange penge, hvis du kan forudsige, hvornår vores restpladser og afbudsrejser er ved at være udsolgt.

Afbudsrejser til flere forskellige destinationer

Hos Primo Tours har vi løbende et stort udbud i afbudsrejser og restpladser til nogle af de mest populære feriedestinationer. Om end du er til strand eller natur, har vi helt sikkert også en destination for dig! Du kan nedenfor få et overblik over, hvilke destinationer vi udbyder afbudsrejser til:

Leder du efter en afbudsrejse i sommerferien eller efterårsferien?

Det er dejligt at glæde sig i lang tid til en god ferie, men for mange er spændingen ved det ukendte rejsemål en belønning i sig selv. Herunder ser du en komplet liste over alle restpladser og afbudsrejser fra Primo Tours. Rigtig go´ ferie!

Er du interesseret i afbudsrejser med All Inclusive? Læs her omkring vores Afbudsrejser All Inclusive eller du kan også læse mere omkring fordelene ved Charterrejser All Inclusive.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på kr. 5.000,-

Læs mere om afbudsrejser og restpladser