Afbudsrejser uge 29

Har du is i maven? Så bestil din sommerferie som en afbudsrejse i uge 29.

Det er populært at rejse på sommerferie og der bliver solgt mange sommerferierejser gennem hele året. Der er mange, der fokuserer på deres sommerferie og de fleste vælger at bestille en charterferie til syden. Men kan du vente med at bestille din sommerferie i sidste øjeblik?

Fordele ved afbudsrejser i uge 29

  • Afbudsrejser i uge 29 er billigere end almindelige charterrejser
  • Ingen lang ventetid på at komme på ferie

Afbudsrejser i uge 29 kan være et sats

Den store udfordring ved afbudsrejser i uge 29 og måske også afbudsrejser i uge 30 (i højsæsonen) er, at der måske ikke er flere rejser tilbage. Men fortvivl ikke, Primo Tours har mange destinationer og mange hoteller rundt omkring på alle de populære rejsemål.

Vi har mange rejser

Vi kan ikke garantere at din favorit destination og favorit hotel er ledigt, men vi kan love dig, at vi vil gøre alt for, at der stadig vil være rejser til dem, der har is i maven til at vente med at bestille deres sommerferie, så det ender med en afbudsrejse i uge 29.

Find din afbudsrejse

På fanerne øverst finder du en fane der hedder Tilbud. Hold musen over og klik på AFBUDSREJSER. Alle vores afbudsrejser kommer nu frem i en listeform. Øverst er de afbudsrejser der har afgang tidligst. Afbudsrejserne er inddelt i Afrejsedato, Lufthavn, Rejsemål, Vejret, 1 uge og 2 uger. Dette er alle punkter du kan sortere på. Dette gør du ved at klikke på overskriften på det punkt, du gerne vil sortere på.

Trin for Trin

Udfyld dine oplysninger på Afrejselufthavn, Tidligst afgang og Senest afgang. Efter at du har udfyldt de nødvendige oplysninger, skal du opdatere din søgning ved at klikke på Opdater søgning. Når du har gjort dette, kommer de mulige afbudsrejser frem. Klik på den afbudsrejse du gerne vil på, udfyld de nødvendige oplysninger og herefter modtager du en mail med din billet. Nemmere bliver det ikke at kommer på en afbudsrejse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på kr. 5.000,-

Læs mere