Afbudsrejser uge 31

- Gå ikke glip af din kommende afbudsrejse

Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.

Dine informationer

* Felter markeret med stjerne (*) skal udfyldesHos Primo Tours tilbyder vi afbudsrejser hele året rundt, så du til hver en tid kan komme afsted på en billig rejse. De fleste har dog ferie i de samme uger henover sommeren, og vi har derfor samlet vores afbudsrejse for de konkrete uger på hver deres side, så det er lettere for dig, at finde den perfekte afbudsrejse. 

Var det noget med en billig afbudsrejse i uge 31?

En afbudsrejse i uge 31 er den perfekte løsning for dig, som gerne vil spare penge på din ferie og samtidig er fleksibel. En afbudsrejse er nemlig sammenstrikket af andre, og derfor ikke nødvendigvis sammensat på lige den måde du drømmer om. Det bedste du derfor kan gøre er, at lade dig overraske og samtidig være åben overfor nye rejsedestinationer, eller blot se det som en mulighed for at afprøve et nyt hotel. For langt de fleste af vores rejsegæster overrasker afbudsrejserne positivt, fordi du for meget få penge både får hotel, fly, mad og meget andet- selvfølgelig afhængig af, hvilken afbudsrejse du køber.

Har du ikke været på en afbudsrejse før, så prøv det og spar nogle penge. Rejsen er ikke anderledes end nogle andre af vores rejser i forhold til kvalitet, forskellen er simpelthen bare, at omstændighederne er forudbestemt.

Hvilke krav skal jeg vælge min afbudsrejse ud fra?

Her på siden kan du sortere efter, hvornår du gerne vil afsted, hvilket land du vil rejse til, om det skal være all inclusive osv. Du kan derfor let sortere efter dine minimumskrav til rejsen. Ved du for eksempel, at du har ferie i uge 31, kan du starte med at indtaste datoerne og så vil du kunne se alle de mulige afbudsrejser kun for uge 31. Det er ikke som i gamle dage, hvor du skulle tage ud til lufthavnen og vente på, at der kom en eller anden afbudsrejse op på skærmen. I dag kan du sidde i din sofa og bestille rejsen. Udbuddet er meget større, og du kan frit udvælge den ud fra dine konkrete krav.

Antallet af afbudsrejser vil variere fra uge til uge, men der vil ofte være et stort udvalg i netop ugerne optil og efter uge 31, da der her er rigtig mange der rejser i denne periode. Jo flere der rejser den dato du vil.

Udfyld oplysningerne nedenfor, og se, om vi hos Primo Tours har netop den rejse du leder efter. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på kr. 5.000,-

Læs mere