Last-minute rejser til Mallorca
Afbudsrejser og her-og-nu rejser

Afbudsrejser Mallorca

Mallorca ligger i Middelhavet og er en af vores mest velbesøgte rejsemål. Når du gæster Mallorca bliver du mødt af flot natur, blandt andet bjerge og lange flotte sandstrande. Er du på jagt efter en billig ferie og samtidig er fleksibel omkring afrejsedato og lufthavn, er en afbudsrejse helt sikkert noget for dig. Du finder her en oversigt over alle vores afbudsrejser til Mallorca.

Mallorca har meget at byde

Mallorca er rig på mange områder. På øen finder du et væld af flotte, velholdte sandstrande, lækre restauranter og meget mere. Den største by på Mallorca hedder Palma og her er der rig mulighed for at shoppe, og der er også et livligt natteliv i byen. Hos Primo Tours har vi et stort udvalg af hoteller på øen, og der er gode muligheder for en afslappende ferie for både par, børnefamilier samt pensionister. Mange af hotellerne ligger smukt placeret lige ned til stranden. Det er bestemt ikke nogen tilfældighed, at Mallorca er en så populær rejsedestination. 

Lave priser - høj kvalitet

Når du bestiller en afbudsrejse til Mallorca hos Primo Tours, er det faktisk, som hvis du bestilte en almindelig rejse. Det er blot en rejse, der er blevet aflyst i sidste øjeblik. Derfor kræver det ofte også, at du er meget fleksibel omkring din rejse, hvis du vil afsted på en billig afbudsrejse. Der er på en afbudsrejse heller ingen garanti for, at du selv har indflydelse på, hvilket hotel du gerne vil bo på. Ønsker du selv at bestemme hvilket hotel du gerne vil bo på, når du besøger Mallorca, anbefaler vi at kigge under fanen rejsemål. Dette er også en god idé, hvis du selv ønsker at bestemme afrejsedato, lufthavn og så videre. 

Book din afbudsrejse til Mallorca i god tid

På denne side ser du en oversigt over aktuelle afbudsrejser til Mallorca. Du kan let sortere din søgning efter dato, all inclusive, varighed, all inclusive og pris. Vi anbefaler altid bestille afbudsrejserne hurtigt, da dette er vores aktuelle udvalg. Der vil oftest også være en kort frist på vores rejser, da de oftest bliver aflyst i sidste øjeblik. Du kan nemt bestille din rejse via vores bookingsystem her på siden.  

Du kan se en oversigt over afbudsrejser til andre destinationer her

Mere om restpladser og afbudsrejser til Mallorca her