Bestil hjemmefra

Hos Primo Tours er det vigtigste, at du får en afslappende charterferie og tid til at gøre netop det, du har lyst til sammen med venner og familie

Derfor kan du skræddersy din rejse hjemmefra, så den passer til netop dine behov. Primo Tours flyver med AirSeven som har dansktalende personale.

Du har en lang række muligheder for at bestille forskellige ting hjemmefra. Du kan bestille Charterpakken (inkluderer mad på flyet, transfer og bagage), specifikke flysæder, golfbag eller få lavet særlige arrangementer. Dette kan du gøre ved at booke din rejse på www.primotours.dk eller ringe til en af vores ferierådgivere +45 88 18 46 18.

Mad i flyveren
Det at nemt at bestille mad ombord på flyveren i forbindelse med bestilling af rejsen. Bemærk at maden skal bestilles senest 48 timer før afrejsedagen. Du kan se menuen her.

Vi skal gøre opmærksom på, at man ikke må medbringe egen mad ombord på flyet pga. miljø-, hygiejne- og allergimæssige årsager.

Særlige arrangementer
Hvis du og dine rejsefæller har ønsker for et helt særligt arrangement under jeres charterrejse med Primo Tours, kan du kontakte en Primo Tours ferierådgiver på +45 88 18 46 18 eller på info@primotours.dk