Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Danmarkspremiere giver lave priser!

Primo Tours "løber" ny spændende græsk destination i gang

Den 17. maj letter det første fly fra Primo Tours til fantastiske Sivota, der dermed har Danmarkspremiere som charterdestination.  Ta’ med til priser der er banket helt i bund!

I titusindvis af danskere har for længst tabt deres hjerte til Grækenland og grækerne. Til de 44 øer, Rhodos, Kreta, Kos m.fl., og til de mange skønne steder på fastlandet.

Én af sidstnævnte er den fantastiske græske kystby Sivota, som ligger blot 10 km fra Korfu’s sydspids.  Den har danske charterturister stadig til gode, men ikke ret meget længere.

Charterrejsebureauet Primo Tours kan nemlig som den første udbyder herhjemme tilbyde bureauets kunder denne skønne perle.

En ny destination skal ”løbes” i gang – derfor er priserne også i bund

Det kan godt være en udfordring at ”flytte” chartergæster fra de traditionelle destinationer – vi danskere vil gerne det kendte, og sådan er det også med Sivota.  ”Det er en udfordring vi gerne tager! Vi er klar over at en ny destination skal ”løbes” i gang; og salget kunne også godt være lidt højere – derfor har vi også valgt at nedsætte priserne markant og det har naturligvis løftet salget” siger direktør Bjarke Hansen fra Primo Tours og fortsætter ”i har dog fortsat ledige pladser på de første fly; og det er til priser, der vist tåler enhver sammenligning”.

Overvældet og forbløffet

”Vi er altid på udkig efter spændende rejsemål, og her har vi virkelig fundet et, som vi tror ferieglade danskere vil sætte stor pris på. Sivota er ubetinget blandt de smukkeste steder i Grækenland. Årsagen er det ekstremt klare vand, den hvide sandbund, de små skønne ubeboede øer og den smukke natur, bestående af pinjeskov, cypres og oliventræer. Man bliver både overvældet og forbløffet over den enestående skønhed.”

Hotelstandarden i området er generel af højere standard. Hotellerne i området er relative nye og placeret enten langs kysten med vidunderlig udsigt eller i- eller udenfor byen.

Det fortæller Primo Tours direktør, Bjarke Hansen, som i sin begejstring spontant inviterede alle bureauets medarbejdere på gæstevisit til Sivota, for at medarbejderne dermed kan rådgive gæsterne om Sivota. 

”Medarbejderne havde svært ved at skjule deres begejstring. For selvom de er godt vant var de enige om, at de aldrig havde oplevet noget smukt og skønt, og det bekræfter os i, at vi virkelig har fundet noget exceptionelt,” fastslår Bjarke Hansen.

Kystbyen Sivota er beliggende på det vestlige græske fastland, hvor den byder på masser af græsk karakter og sjælden charme. Havnen præsenterer sig med en bred vifte af caféer, taverner, restauranter, små butikker, smukke kirker og lystbåde fortøjet ved kajen.

Strandene er i en klasse for sig. Uhyre populære, uden at være specielt overfyldte, med en blanding af sten og sand, krystalklart vand og super ideelt til bl.a. snorkling.

”Og så er turismen på Sivota endnu på et moderat niveau, omend byen de senere år er blevet stadig mere populær blandt grækerne og blandt lystsejlere fra hele Europa. De kommer til området for at nyde de eksotiske bugte med isolerede strande og små antikke havnebyer med den ægte og uspolerede græske kultur og gæstfrihed,” fortæller Bjarke Hansen.

Primo Tours flyver direkte til Preveza lufthavnen.