PRIMO TOURS

ALL INCLUSIVE

Nyd din ferie med All Inclusive
- den ultimative forkælelse!

Med All Inclusive er der styr på feriebudgettet hjemmefra, og børnene vil elske dig for det. Fri for lange ventetider og svære beslutninger om, hvilken restaurant, I skal spise på næste gang.

Lokale drikkevarer ad libitum og buffet for enhver.

Med All Inclusive er et udvalg af lokale mærker af drikkevarer inkluderet i prisen, og måltiderne består typisk af morgen- middags- og aftensmad fra varieret buffet. For det meste en fin variation af lokale retter kombineret med et udvalg af internationale og familievenlige retter, som kan tilfredsstille selv det mest kræsne publikum.

Ovenstående hoteller tilbyder enten All Inclusive inkluderet i prisen eller mulighed for tilkøb af All Inclusive.

 

Hvad betyder All Inclusive?

En feriepakke med All Inclusive er en type rejsepakke, der inkluderer udgifter til overnatning, måltider, drikkevarer og ofte nogle aktiviteter eller underholdning.

Ved at købe All Inclusive kan I nyde godt af flere fordele. For det første kan det hjælpe jer med at holde jer indenfor jeres budget, da I ikke behøver at bekymre jer om udgifterne til måltider, drinks ved poolen eller andre aktiviteter. For det andet kan det forenkle planlægningsprocessen, da alt er taget hånd om på forhånd. Sidst, men ikke mindst, kan det give jer mulighed for fuldt ud at slappe af og nyde jeres ferie uden at bekymre jer om omkostninger eller logistik.

 

Hvad koster All Inclusive?

Prisen på en All Inclusive rejse kan variere meget afhængigt af destinationen, feriestedet, tidspunktet på året og andre faktorer. Generelt starter priserne på All Inclusive fra tretusinde kroner og op. Selvom prisen for All Inclusive oftest er højere end en pakkerejse uden, så kan det typisk godt betale sig at vælge, så du ikke skal have kortet frem hver gang i skal have en drink eller et måltid på hotellet.

All Inclusive består typisk af:

  • Morgenmad fra buffet
  • Frokost fra buffet med kolde og varme retter
  • Aftensmad fra buffet
  • Et pænt udvalg af lokale og internationale retter
  • Lokalproducerede drikkevarer ad libitum
  • Snaks (udvalgte hoteller)
  • Kaffe/te
  • Is til børnene (udvalgte hoteller i begrænsede tidsrum)