Primo Tours

GOLFREJSER

Golfrejser

Golfrejser er helt ideelt at tage på som en gruppe

Primo Tours er stolte over at være de første i Skandinavien, som tilbyder direkte flyvninger til Porto Santo, som er en uspoleret perle i det smukke Atlanterhav. Her har du mulighed for at få gratis golf med i opholdet, og vores danske rejseledere står klar til at byde din gruppe af golfentusiaster velkommen og ønsker en god kamp.

Porto Santo er ikke kendt af mange danskere som turistmål, men vi er overbevist om, at alle vil nyde denne helt særlige ø, der på samme tid byder på afslappet atmosfære og muligheder for privatliv i rolige og romantiske omgivelser. Øen byder på fine udflugts- og vandremuligheder, ligesom den også er et attraktivt udgangspunkt for fantastiske og helt specielle dykkeroplevelser.

Hvorfor tage på en golfrejse med Primo Tours?

På Porto Santo har vi det helt unikke koncept, der hedder Ø-All Inclusive. Når du bor på Hotel Vila Baleira eller Hotel Porto Santo er der en lang række gratis aktivitetsmuligheder inkluderet, som du får fordel af på din ferie.

Ø-All Inclusive består af:

  • Gratis golf
  • Gratis transport til og fra golfbanen
  • Gratis tennis
  • Gratis cykeleje
  • Gratis Thalassa og spa på Vila Baleira
  • Gratis guidede vandreture

Når du ankommer til destinationen, står vores danske rejseledere klar til at hjælpe dig med at få den bedste rejse. Derfor vil du altid være i trygge hænder, når du rejser med os.

Hvorfor tage på en golfrejse?

Der er mange gode grunde til at tage på en golfrejse. Det er en oplagt mulighed for at prøve nye baner af og få udfordret sine golfevner. Det er en fantastisk mulighed for at få en god oplevelse med sine golfkammerater, og eventuelt at deltage turneringer. Når du ikke spiller golf, kan du nyde området og tage på udflugter, se forskellige seværdigheder eller blot slappe af ved poolen. Mange tager på ferie med golfkammeraterne og får en golfoplevelse, som de sent vil glemme.

Er I en golfklub er det også en oplagt mulighed for at komme på træningslejr, deltage i turneringer eller få en fantastisk oplevelse med golf på den prisvindende bane Porto Santo Golfe, som er designet af golflegenden Seve Balesteros.

Se TVMidtvests spændende udsendelse fra jomfruturen til Porto Santo i 2016

Se TVMidtvest udsendelsen "Golfmagasinet, Porto Santo" fra 2016

Få hjælp til at bestille golfrejsen

Hos Primo Tours sørger vi for at indfri jeres behov og ønsker på bedst mulige vis - tag derfor fat i din personlige grupperejsekonsulent, Kim Johansen på telefon 2712 2459 eller kjo@primotours.dk.