Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Primo Tours

GOLFREJSER

Golfrejser

Golfrejser er oplagt at tage på som en gruppe.

Golfrejser arrangeret af Primo Tours bærer præg af, at det er engagerede golfspillere, der har bestemt destinationen og de forskellige golfbaner der kan tilbydes. Vores golfrejser har gennemgået en masse strenge kriterier, så der er masser af udfordringer på golfbanen og fantastiske omgivelser at spille i. Vi har set en masse golfbaner rundt i verden og vi ved derfor, hvilke golfbaner der er gode nok til at tilbyde vores gæster.

Golfrejser som grupperejser er den oplagte måde at rejse sammen som en gruppe! Vi kan opfylde mange former for golfrejser – det er op til jer hvordan den skal være. Jeres gruppe ved hvad I gerne vil have på jeres golfrejse og vi ved, hvordan vi skal opfylde jeres ønsker. Alt står klar til at byde din gruppe af golfentusiaster velkomne og ønsker om en god kamp!

 

Hvorfor tage på en golfrejse med Primo Tours?

Der er mange gode grunde til at tage på en golfrejse med Primo Tours. Vi er eksperter i golfrejser, og vi har stor ekspertise i at arrangere og planlægge rejser hvor golf er i højsædet. Vores rejser er udarbejdet af golfentusiaster, der har udvalgt de bedste golfbaner i for eksempel Tyrkiet eller på den portugisiske Madeira. Når du ankommer til destinationen, står der altid danske guider klar til at hjælpe dig med at få den bedste rejse. Derfor kan du altid forvente at være i trygge hænder, når du rejser med os. Vi har billige golfrejser, og i 2013 blev vi kåret til at være det bedste charterbureau i Danmark.

 

Hvorfor tage på en golfrejse?

Der er mange gode grunde til at tage på en golfrejse. Det er en oplagt mulighed for at prøve nye baner af og få udfordret sine golfevner. Det er en fantastisk mulighed for at få en god oplevelse med sine golfkammerater, og eventuelt at deltage turneringer. Når du ikke spiller golf, kan du nyde området og tage på udflugter, se forskellige seværdigheder eller blot slappe af ved poolen. Mange tager på ferie med golfkammeraterne og får en golfoplevelse de sent vil glemme. Er i en golfklub er det også en oplagt mulighed for at komme på træningslejr, deltage i turneringer eller få en fantastisk oplevelse med golf på nogle af Europas bedste golfbaner.

 

Få hjælp til at bestille golfrejsen

Ønsker du hjælp eller gode råd til at bestille golfrejsen, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har eksperter, der kan rådgive og guide dig til de bedste baner på vores rejsemål Vi har stor erfaring i at planlægge golfrejser, og derfor har vi den rette erfaring til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige golfbane, hotel og destination.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!