PRIMO TOURS

VOKSENHOTELLER

Nyd din ferie i ro og mag
- hoteller kun for voksne

På vores voksenhoteller kan du nyde ferien i fred og ro uden legende børn ved poolen

Ferie kun for voksne

Vores voksenhoteller sætter en ære i at give dig en Rigtig go' ferie med masser af afslapning, fred og fordybelse. På vores voksenhoteller er der typisk en minimumsalder på 16-18 år.

Nedenstående hoteller har alle en minimumsalder for hotellets gæster.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Få et skræddersyet og helt uforpligtende ferietilbud her.
Eller giv os et kald på tlf. 88 18 46 18

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde en Rigtig go' ferie!

Find din personlige kontakt lige her.

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du på nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere