Mallorca
Mallorca er intet mindre end fantastisk. En ø som har det hele - storby, shopping, god mad og fantastisk natur

Fakta

 • En del spanske øgruppe Balearerne
 • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
 • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
 • Palma Nova er et elsket turistmål
Mallorca
Mallorca er intet mindre end fantastisk. En ø som har det hele - storby, shopping, god mad og fantastisk natur

Fakta

 • En del spanske øgruppe Balearerne
 • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
 • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
 • Palma Nova er et elsket turistmål

Spanien - Mallorca

Udflugter på Mallorca

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Mallorca. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Søndag Vidunderlige Mallorca Voksen €69 / Børn €34,5
Lørdag Strandtræf Kl. 15:00 Pris: Gratis - Tilmelding ikke nødvendig
Mandag Bådtur Voksen €61/ Børn €30,5
Tirsdag Els Calderers og Hams drypstenshulen Voksen €46 / Børn €23
Generel information
Udflugtsdag Søndag

Vidunderlige Mallorca

Tag med på udflugt, hvor vi kommer rundt på Mallorcas nærområde og oplever lokalkulturen. Vi vil på udflugten komme til at køre med den berømte ’’Appelsinekspres’’, som er et gammelt veterantog i mahogi træ. ’’Appelsinekspressen” vil bringe os igennem en nostalgisk tur gennem det smukke bjerglandskab til den gamle mallorcanske by, Sollér. Her vil man kunne opleve den gamle bykultur, og få et indblik i de lokales dagligdag. Vi vil tage et stenkast med den antikke sporvogn, som bringer os med pendulfart til Port de Sollér. Her vil der være mulighed for, at nyde en lækker frokost med udsigt over den flotte lystbådshavn. Efter frokosten vil vi så tage et smut ind til storbyen Palma, hvor kultur og shopping er i højsæde og her vil man få tid til at opleve dette på egen hånd.

Priser i EURO: Voksen €69 / Børn €34,5
Huskeliste
 • Husk billet
 • Husk kamera
Udflugtsdag Lørdag

Strandtræf Kl. 15:00

Strandtræf er efterhånden blevet en hyggelig lille tradition hos Primo Tours på Mallorca. Her kan I komme og møde alle de andre Primo Tours’ gæster og guiderne på stranden. Vi byder på lidt koldt at drikke, og samtidig vil der være mulighed for at udfordre guiderne i forskellige spil. Det er et helt uformelt arrangement, hvor tilmelding ikke er nødvendig. Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag i Jeres selskab. I finder os på stranden i Palmanova, ud fra hotel Cala Blanca.

Priser i EURO: Pris: Gratis - Tilmelding ikke nødvendig
Udflugtsdag Mandag

Bådtur

Kom med på Primo Tours’ bådtur fra Palma, hvor hygge vil være i højsædet. Det er en hyggelig og afstressende tur, der bringer feriestemnnigen frem, i enhver person. Der vil være mulighed for at få taget en masse sol, samt en svømmetur i det krystalklare hav. Bådturen er en unik oplevelse, hvor man vil se Palmakysten fra en helt ny vinkel. Dagen starter med opsamling fra hotellet og en lille køretur til Palma havn. Her vil vi sejle ud på middelhavet og nyde middelhavsatmosfæren. I løbet af bådturen vil vi gøre op til flere badestop, hvor man ville kunne blive kølet helt af. På båden vil der være forplejning i form af mad, som er inklusiv prisen, men drikkevarer skal købes seperat.

Priser i EURO: Voksen €61/ Børn €30,5
Udflugtsdag Tirsdag

Els Calderers og Hams drypstenshulen

Kom med på udflugt, hvor du kan opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler, og få set lidt af det gamle Mallorca. Udflugten starter med en tur op til Monacor, hvor vi besøger den berømte perlefabrik. Det vil også være muligt, at se de forskellige perlekæder og armbånd i butikken, der ligger ved stoppet. Turen fortsætter mod Hams drypstenshulerne, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen og se på de forskellige formationer af drypsten. Vi fortsætter mod Porto Cristo, hvor der vil mulighed for at nyde en lækker frokost ved havneområdet i den lille lokale by. Herefter går turen videre til Els Calderers, som er en ægte mallorcinsk villa fra år 1750. Her får vi et indblik i, hvordan de finere familier boede, og havde deres levegang i det gamle Mallorca. Efterfølgende har man mulighed for, at tage et kig i de tilhørende stalde og hilse på de forskellige dyr.

Priser i EURO: Voksen €46 / Børn €23

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB.! Ved betaling med kort pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. betaling.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!