Porto Santo

Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Bo på Hotel Vila Baleira på Porto Santo og få Ø-All Inclusive med i prisen.
  • Gratis lån af cykel & gratis guidede vandreture
  • Gratis golf & gratis tennis
  • Fri adgang til Thalasso & Spa Center én gang dagligt
Luk Vindue
Billede 1 af 46

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Gratis Golf på Porto Santo

Når man rejser med Primo Tours til Porto Santo og bor på Hotel Vila Baleira eller Hotel Porto Santo er det gratis at spille golf – starttider bestilles med fordel online hjemmefra.

 

 

Der er mulighed for gratis bustransport fra hotel Villa Baleira til/fra banen. Bussen kører på faste tidspunkter, som oplyses på rejsemålet.

Porto Santo har en fantastisk 18 hullers golfbane, plus en 9 hullers par 3 bare, som begge er designet af golflegenden Seve Ballesteros. Hvid tee: 6383 meter – Par 72. Handicaprestriktion er 36,0 for både mænd og kvinder. Der er ingen handicaprestriktioner for at spille på par 3 banen.

Porto Santo Golf findes på listen over de 100 bedste golfbaner i Europa. Anlægget var vært for madeira Open på Europa Touren i 2009 – vinderen blev Estanislao Goya med 11 under par.

Porto Santo er en mesterskabsbane og er særdeles udfordrende og man skal passe på ikke at blive distraheret af de flotte udsigtspunkter. Flere huller spilles langs Atlanterhavets kyst, og det giver en unik kombination af havet på den ene side, og de stejle skrænter på den anden.

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.