Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver mandag
fra d. 14. okt. 2024 til d. 21. apr. 2025

Gratis Golf på Porto Santo

Når man rejser med Primo Tours til Porto Santo og bor på Hotel Vila Baleira er det gratis at spille golf – starttider bestilles med fordel online hjemmefra.

 

 

Der er mulighed for gratis bustransport fra hotel Vila Baleira til/fra banen. Bussen kører på faste tidspunkter, som varierer fra uge til uge og derfor først oplyses på rejsemålet. Passer busafgangen ikke optimalt med din starttid, koster en taxi fra hotellet til golfbanen ca. 15 Euro.

Porto Santo har en fantastisk 18 hullers golfbane, plus en 9 hullers par 3 bare, som begge er designet af golflegenden Seve Ballesteros. Hvid tee: 6383 meter – Par 72. Handicaprestriktion er 36,0 for både mænd og kvinder. Der er ingen handicaprestriktioner for at spille på par 3 banen.

Porto Santos golfbane blev sammen med de to golfbaner på naboøen Madeira netop er kåret som ”Verdens bedste spirende golfdestination 2019” ved det prestigefyldte gallashow ”World Golf Awards” i Abu Dhabi. Anlægget har også været vært for Madeira Open på Europa Touren i 2009 – vinderen blev Estanislao Goya med 11 under par.

Porto Santo er en mesterskabsbane og er særdeles udfordrende og man skal passe på ikke at blive distraheret af de flotte udsigtspunkter. Flere huller spilles langs Atlanterhavets kyst, og det giver en unik kombination af havet på den ene side, og de stejle skrænter på den anden.