Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder
Sivota
Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Fakta

  • Den Græske Riviera
  • Hyggelig havne promenade
  • krystalklart vand
  • Græsk lokalmiljø
  • Gode snorkling muligheder

Sivota - Sivota

Mourtos

Familievenlig hotelGratis internet på hotel

Dejlige lejligheder i gåafstand til centrum og strand

Få minutters gang fra centrum af Sivota ligger det attraktive lejlighedshotellet Mourtos som en lille oase i fredelige omgivelser. Der er i alt 18 lejligheder, som alle har balkon eller terrasse mod stedets pooloområde og den hyggelige solterrasse, hvor der er liggestole og parasoller til hotellets gæster.

Sivota - Sivota

Mikros Paradisos m/halvpension

Hyggeligt hotel beliggende direkte ned til vandet

Hotel Mikros Paradisos er et hyggeligt og velfungerende hotel, med ægte græsk atmosfære, placeret i udkanten af Sivota by i særdeles rolige omgivelser. Stedet er i øvrigt beliggende direkte ned til det skønne, azurblå hav, og tæt på områdets flotteste sandstrand. Stedet er af ældre dato, men virkelig charmerende og pænt vedligeholdt, med mange flotte detaljer og gammel stil

Sivota - Sivota

Hotel Mega Ammos m/morgenmad

Gratis internet på hotel

Hyggeligt hotel i fantastiske omgivelser

Hotel Mega Ammos er bygget i respekt for det oprindelige landskab, og i hvad der før var en lille olivenlund. Hotellet består af en hovedbygning og 6 bungalow bygninger, der er spredt ud i lunden i mellem de gamle, charmerende oliventræer. Man kan frit blive placeret i hver af de 6 bygninger

Sivota - Sivota

Panorama Botsaris Apartments

Gratis internet på hotel

Eftertragtede lejligheder med en flot udsigt

Lejligheder Panorama Botsaris er et populært og velfungerende lejlighedshotel, som er beliggende centralt i den populære ferieby Sivota, med en flot udsigt over vandet og bugten. Man har kort gåafstand til alle forlystelser og den skønne havnepromenade. Stedet drives af en imødekommende, græsk familie, som varter gæsterne op til den helt store guldmedalje.

Hyggeligt hotel med Mini All Inclusive og en suveræn havudsigt

Det første, der møder dig, når du ankommer med færgen til Meganisi, er Esperides Resort, der troner på bjergsiden med en enestående udsigt over det smukke hav. Esperides Resort består af 5 rustikke bygninger, hvor hovedbygningen med restauranten og enkelte værelser er placeret i midten.

Meganisi - Sivota

Meganisi Hotel m/Morgenmad

Hyggeligt familiedrevet landsbyhotel med suveræn udsigt

Hotel Meganisi ligger i landsbyen Katomeri, hvorfra der er en betagende udsigt over de omkringliggende olivenlunde og det smukke kuperede terræn og det ioniske hav. Det familiedrevne hotel oser af charme.

Sivota - Sivota

Albatros m/morgenmad

Mulighed for mini all inclusiveGratis internet på hotel

Hyggeligt hotel med afslappet stemning

Hotel Albatros er et hyggeligt hotel med en perfekt beliggenhed, tæt på den skønne havn og centrum af den charmerende ferieby Sivota. Hotellet byder på en afslappende stemning, og der er fine faciliteter for hele familien. Der er en hyggelig reception/lobby med flot møblement og tv. Desuden råder hotellet over en flot og indbydende solterrasse, som er placeret på bagsiden af hotellet.

Sivota - Sivota

Costa Smeralda

Gratis internet på hotel
Sivota - Sivota

Agios Nikolaos m/morgenmad

Gratis internet på hotelTredeje plads

Eksklusivt hotel i en dejlig oase og med en enestående udsigt

Agios Nikolaos er fantastisk beliggende i rolige omgivelser med enestående udsigt over havet og de smukke grønne øer. er er direkte adgang til egen strand. Hotellet er i en klasse for sig og består af flere bygninger spredt i en skøn oase af palmer, træer og blomster. Agios Nikolaos er bygget af de bedste materialer, og der er overalt kræset for alle detaljer. Mulighed for opgradering til halvpension.

Sivota - Sivota

Chrisovalanto

Gratis internet på hotel

Chrisovalanto er et hyggeligt lille familiedrevet græsk hotel, bestående af kun 11 værelser. Hotellet er beliggende i gåafstand til den livlige havn med de mange lystbåde, hyggelige tavernaer, små butikker og caféer.

Sivota - Sivota

Filakas Hotel m/morgenmad

Gratis internet på hotelAnden plads

Nyrenoveret hotel ved den hyggelige havn

Filakas er et populært hotel beliggende på første parket til den hyggelige havn i feriebyen Sivota. Hotellet ligger samtidig i byens absolutte centrum med butikker, restauranter og barer lige uden for døren. Filakas Hotel har gennemgået en totalrenovering, og fremstår i dag som et lækkert hotel med mange flotte detaljer og sofistikeret møblement.

Sivota - Sivota

Ornella Resort og Village m/morgenmad

Gratis internet på hotel

Beliggende direkte ved vandet med en fantastisk udsigt

Dejligt hotel med en perfekt beliggenhed i grønne og rolige omgivelser med direkte adgang til egen strand og badebro. Fra området er der fantastisk udsigt over havet og de flotte øer i området. Ornella Resort er opført i rustikke materialer, og mellem bygningerne er der flere pools. Der er mulighed for opgradering til halvpension.

Sivota - Sivota

Sivota Diamond Spa Resort m/helpension

Gratis internet på hotelFørste plads

Lækkert luksushotel med et utal af faciliteter

Hotellet er perfekt beliggende på toppen af en bakke og har en imponerende havudsigt til det skønne hav og de mange smukke øer i området. Arkitekten bag Sivota Diamond Spa Resort har virkelig opnået sine mål med at bygge et unikt hotel i rustik stil i enestående omgivelser. Hotellet er opført i rå kampesten kombineret med et utal af flotte detaljer og udsøgte materialer.

Er for dig som gerne selv vil sørge for det meste

Flyv med danskejede DAT - Danish Air Transport til Sivota. Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter udbydes kun som en del af en pakke med et tvunget tilkøb af eks. specifik sædevalg, mad på flyet og/eller bus transfer. Resten sørger du selv for. Hvis du er i tvivl, hjælper vi naturligvis gerne. Kontakt en af vores ferierådgivere på 8818 4618.

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!