CHARTERREJSER MED PRIMO TOURS

REJSER TIL TYRKIET

Besøg vores fantastiske destinationer i Tyrkiet:
- Feriemekkaet Alanya og charmerende Side

Tyrkiet er en solrig ferieperle med kulturrige oplevelser

Få rigtig meget ferie for pengene

Tyrkiet er et ferieparadis uden lige med omkring 300 solskinsdage om året. Her kan man kombinere badeferie med spændende kulturoplevelser og mange vælger Tyrkiet, da man får meget for pengene.

Landet går meget op i sin religion og dette ses ved de mange moskeer og lyden fra minareterne, når der kaldes til bøn. Dette er en stor del af den muslimske religion og er spændende at opleve. Moskeerne er ligeledes utrolig smukke. Der er tradition for, at man i Tyrkiet bygger i ekstravagant marmor.

Det tyrkiske køkken er et af de bedste køkkener i verden og er derfor også en oplevelse i sig selv. Det byder på langt mere end den kendte kebab, og man skal ikke snyde sig selv for at prøve deres populære meze, som består af små tyrkiske forretter. Prøv også en tyrkisk te som er nationaldrikken i Tyrkiet. De drikker mest sort te med sukker og dette kan fås overalt i Tyrkiet. De mest autentiske gastronomiske oplevelser er at finde i små sidegader, på små lokale restauranter.

Primo Tours tilbyder charterrejser til både Alanya og Side om sommeren.

Læs mere

Tips til din ferie

  • Der er 1 times tidsforskel mellem Tyrkiet og Danmark. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Tyrkiet.
  • Tyrkiet er ikke medlem af EU og bruger tyrkiske lira som møntenhed.
  • Alle steder i Tyrkiet tales der tyrkisk. I turistområderne kan de fleste dog også tale engelsk.

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille autentiske perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere