Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere

Quad og Buggy

Har du lyst til en dag med fart over feltet under din ferie, så har du her muligheden for at komme ud og give den gas på enten en Buggy eller Quad (også kendt som ATV).

Turen starter med en prøvekørsel, hvorefter man i samlet flok kører ud i bjerglandskabet. Undervejs vil der både være lige strækninger, hvor man kan få farten godt op, men også offroad kørsel inde i skoven med lidt forskellige forhindringer.

Der vil også være lidt stop undervejs, hvor man kan nyde udsigten og roen oppe fra bjergene, her vil det også være muligt med en lille dukkert, så man kan få støvet fra køreturen ud af håret. Undervejs på turen vil der blive taget billeder, som man sidst på turen kan købe.

Husk:

  • Billet
  • Solbriller
  • Badetøj
  • Drikkevand