Alanya
Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter
 • Moderne ferieby
 • Ca. 300.000 indbyggere
 • Byens varetegn - Alanya borgen
 • Et væld af butikker - tøj og sko er i overtal
Alanya
Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter
 • Moderne ferieby
 • Ca. 300.000 indbyggere
 • Byens varetegn - Alanya borgen
 • Et væld af butikker - tøj og sko er i overtal

Tyrkiet - Alanya

Udflugter i Alanya

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Alanya. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Mandag By- og bådtur med solnedgang Hyggelig aften med bådtur, bytur og aftensmad 20 € pr. voksen, 10 € pr. barn (6-12 år) gratis for 0-3 år.
Tirsdag Tyrkisk morgenmad over Dim-cay floden En kulinarisk oplevelse i de imponerende Taurusbjerge 30 € pr. voksen. ,5 € pr. barn (6-12 år) gratis for 0-3 år.
Onsdag Det ægte Tyrkiet Kultur, moskebesøg, frokost, besøg hos lokal familie, kløft og vandfald 30 € pr. voksen 15 € pr. barn (6-12 år) og gratis 0-3 år.
Generel information
Udflugtsdag Mandag

By- og bådtur med solnedgang

By- og bådtur med solnedgang

Hyggelig aften med bådtur, bytur og aftensmad

Solnedgang fra Middelhavet 
                       

En tur for hele familien i selskab med alle dine rejseledere

Vi starter turen ud med at køre op langs bjergsiderne, hvor i får den smukkeste udsigt ud over Alanya centrum og middelhavet. Vi gør stop ved terrasserne, som er en smuk udkigspost og et hyggeligt område som de lokale ofte besøger. Her kan i få taget nogle af feriens smukkeste billeder af byen, den grønne natur og Taurusbjergene.

Herefter går turen mod Alanya centrum, hvor vi slår vejen forbi en gammel guldsmed og optikeren Tuana Optik. Her i Tyrkiet kan i nemlig spare op til 50% på smykker, ædelsten og briller, og vi vil gerne give jer et godt indblik i jeres muligheder, så i kan få dækket jeres shoppingsbehov på bedste vis. Fra guldsmeden går vi samlet igennem de hyggelige gader i basarområdet, hvor vi vil udpege nogle af Alanyas bedste restauranter for jer. Ved havnekajen venter en hyggelig sejlbåd på os, som vil sejle os ud på en eventyrlig og smuk aftentur. Vi sejler blandt andet forbi det Røde tårn, Alanya borgen og eventyrlige grotter. Undervejs sætter vi anker og nyder en skøn aftensmad ombord, mens solens stråler danser på bølgerne.

Smukkest er dog solnedgangen, som vi vil komme til at opleve fra sejlbåden, mens vi skåler med andre af vores danske gæster og hinanden.
Efter en times tid til søs sejler vi tilbage i havnen og går i land.
Alle os rejseledere er med på denne hyggelige aftentur, og turen er placeret i starten af ugen så i kan få lov til at møde jeres medrejsende og lære hinanden og os bedre at kende.
Kontakt en af os rejseledere for bestilling og mere information.

Priser i EURO: 20 € pr. voksen, 10 € pr. barn (6-12 år) gratis for 0-3 år.
Huskeliste

Kamera
Vand på flaske
Godt fodtøj til byrundtur
Kontanter til drikkevarer på båden

Udflugtsdag Tirsdag

Autentisk tyrkisk morgenmad ved Dim Cay floden

Autentisk tyrkisk morgenmad ved Dim Cay floden

En kulinarisk oplevelse i de imponerende Taurusbjerge

Hvis du er interesseret i at blive klogere på de tyrkiske traditioner og det mere lokale Tyrkiet, så er denne oplevelse som skræddersyet til dig. Vi starter turen ud med et besøg ved smeltevandsfloden Dim Cay, som løber igennem Taurusbjergene. Her elsker de lokale at spise deres morgenmad på de bløde, farverige puder, som befinder sig på tømmerflåderne over floden. Her vil vores bord blive fyldt med en masse små autentiske, tyrkiske anretninger, og synet af de mange anretninger mætter hurtigt øjnene før maven. 

Efter et solidt måltid kan en dukkert i det 15 grader kolde smeltevand være tiltrækkende, og i vil derfor få god tid til at bade og blive kølet ned.

Dernæst går turen op igennem de grønne, imponerende Taurusbjerge, hvor vi gør et kort stop ved en smuk dæmning. Her kan i få taget nogle smukke billeder af den store dæmning, samt nyde den fredfyldte stemning der hersker i den omkringliggende natur. Undervejs kan i se flere ældre, lokale huse, som giver et godt indblik i hvordan de lokale bor i bjergene.

Søger vi længere op i bjergene finder vi den imponerende dybe drypstenshule Dim Cave. Hulen har en luftfugtighed på 98% og siges at være mere en million år gammel. Her imponerer de naturlige drypsten gang på gang mens du bevæger dig rundt i den rummelige hule, som har en underjordisk sø for enden. Efter et besøg i drypstenshulen triller vi tilbage mod byen, så i kan være tilbage på jeres hotel før frokost.

OBS! Turen er ikke for gangbesværede, da drypstenshulen byder på mange trapper og ujævnheder. Derudover kombineres denne udflugt med gæster fra vores kollegaer ved Århus Charter og SunCharter, hvilket betyder at den danske rejseleder også kan være fra et af disse selskaber. Indgang til drypstenshulen er mod en merbetaling på cirka 6 lira.

Kontakt os rejseledere for bestilling og mere information.

Priser i EURO: 30 € pr. voksen. ,5 € pr. barn (6-12 år) gratis for 0-3 år.
Huskeliste

Godt fodtøj
Badetøj/håndklæde
Kamera
Tom mave ;-)

Udflugtsdag Onsdag

Det ægte Tyrkiet

Det ægte Tyrkiet

Kultur, moskebesøg, frokost, besøg hos lokal familie, kløft og vandfald

På denne udflugt tager vi rejseledere dig med på en heldagstur bag facaden. Vi vil vise dig, hvad Tyrkiets smukke natur har at byde på, og hvordan de lokale lever væk fra alt der hedder swimmingpools og højhuse.

Vi begynder turen ved at køre op i Taurusbjergene, som befinder sig bagved Alanya. I Taurusbjergene finder vi nemlig vores første stop, som er Sapadere Kanyonu.

Sapadere Kanyonu er et utrolig flot sted i en skøn natur og rolige omgivelser. Stedet her byder på en svømmetur i smeltevandsfloden fra Taurusbjergene. Ved floden er der plads til at nyde solen og noget koldt at drikke. Ønsker man at tage videre med os rejseldere op til det smukke vandfald er dette også muligt. Vi begiver os op i et mere bakkede terræn på en gangbro henover floden, som fører os 360 meter videre hen til kløftens hovedattraktion, nemlig det største naturlige vandfald. Undervejs er man mere end velkommen til at hoppe en tur i vandet eller få en kold forfriskning.

Efter at se Tyrkiets natur så går turen mod det lokale liv. Vi gør holdt ved en landsby, hvor vi blandt anden får set, hvad befolkningen går og dyrker. Her i landsbyen har de en silkeproduktion, som vi får et indblik i, og samtidig er der mulighed for at købe deres unikke produkter efterfølgende. Vi bliver også budt velkommen os en lokal familie i deres hus, og med lokalt menes der meget lokalt. Vi får en rundvisning i deres primitive hjem, hvor de dyrker og producerer det hele selv. Heriblandt nødder, silke, grønsager og meget andet. Efterfølgende kan nogle af deres lokale specialiter købes. Efter denne unikke oplevelse byder turen på et kig ind i deres lokale moské. Her vil vi få et indblik i deres religion her i Tyrkiet.

Så er sulten også ved at melde sig og her går turen nu mod Dimçay. Dimçay har sit udløb ca. otte km fra Alanya mod øst, og herfra kører vi så ind i landet langs floden. Langs floden er der utallige restauranter, der nærmest er placerede i selve floden. En af disse resturanter besøger vi, hvor der vil blive serveret buffet, så der er noget for alle og en hver. I sommermånederne, hvor vandstanden er lav, står bordene ude i vandet, og det er således muligt at dyppe fødderne i det kølige flodvand, mens der spises. Ønsker man at dyppe hele kroppen i vandet efter et godt måltid er dette også muligt.

 OBS! Turen er ikke for gangbesværede. Derudover kombineres udflugten med gæster fra vores kollegaer fra Århus Charter og SunCharter, hvilket derfor også gør, at den danske rejseleder godt kan være fra et af disse selskaber.

Priser i EURO: 30 € pr. voksen 15 € pr. barn (6-12 år) og gratis 0-3 år.
Huskeliste

Kamera
Vand på flaske
Penge til shopping
Badetøj
Håndklæde
Solcreme
Godt humør :-)

Generel information

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB.! Ved betaling med kort pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. betaling.

 • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
 • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
 • Alderen for børn er til og med 11 år!
 • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
 • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
 • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
Priser i EURO:
Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!