Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere

Tyrkiet - Alanya

Udflugter i Alanya

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Alanya. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Hamam

Et besøg i det tyrkiske bad er en god start på ferien. Her bliver du godt og grundigt forkælet. Først træder du ind i saltbad og efterfølgende sauna, herefter dampbad og mudderbad - også til sidst marmorrummet, hvor du får skrubbet alle døde hudceller af. Til sidst bliver der lagt en dyne over dig af sæbe, og du har nu været igennem classic hamam. Du kan udover standard pakken, tilvælge VIP som efterfølgende byder på fuldkropsmassage og fiskespa. *Kontakt dine rejseleder hvis du ønsker at prøve dette. * Alle ugens dage er muligt. Spørg for tidspunkt.

Quad eller Buggy safari

Hvis man er klar på en dag med masser af vind i håret, så er quad eller buggy safari lige sagen. Man bliver først hentet fra hotellet og derefter køres man til selve quad safaricenteret, hvor man vil få instrukser om selve turen og sikkerhedsforhold. Man får desuden lov at prøvekøre buggy/quad samt udleveret hjelm, inden det rigtigt går løs.   Herefter kører man ud i skovområdet, hvor man får lov til at suse gennem de smukke omgivelser og fantastiske natur. Her vil der også køres off-road, hvor man virkelig kan få adrenalinet til at suse i kroppen. Der vil være en kort pause, hvor man kan nå at strække benene samt få taget en masse gode billeder.   Kursen sættes bagefter mod den smukke Dim Cay-flod. Her vil der selvfølgelig være mulighed for at bade, slappe af og nyde omgivelserne.   Man kører herefter hjem til quad/buggycenteret, men inden man helt får parkeret køretøjerne, vil der være mulighed for at prøve deres helt egen parkour off-road bane.   Efterfølgende bliver man hentet i bus og bragt tilbage til hotellet. Tidspunkt: Alle dage undtagen søndag Ønsker du at bestille udflugten kontaktes dine rejseledere.

Dykning

Tag med ud i det blå og kom ned på bunden af havet. Her vil du føle dig i trygge hænder, når alle har deres egen erfarne dykkerinstruktør med til at hjælpe. Det er lige meget om det er din første gang eller om du har prøvet det før.   Man får lov at dykke to gange og kan ind imellem dykkene snorkle rundt som det lyster. Der er god mulighed for at udfordre sine grænser og tage hele familien med på bådtur.   Man kan tage med på denne tur ligegyldig om man har lyst til at opleve en dykkertur i Middelhavet eller man blot har lyst til en skøn sejltur på bølgen blå med resten af familien.   Inkluderet i oplevelsen er også frokost, som besætningen vil servere ved middagstid, inden man efter en spændende, oplevelsesrig og aktiv dag, vender snuden hjem mod fastlandet om eftermiddagen.   OBS: Drikkevarer er eksklusive. Tidspunkt: Dykning kører alle ugens dage, der er frit valg. Ønsker du at bestille dykning gøres det gennem dine rejseledere.

River rafting

Er man eventyrlysten, men samtidig gerne vil opleve Tyrkiets smukke natur, kan du tage med på rafting, hvor man både vil få en på opleveren samtidig med at man befinder sig i smukke omgivelser i skoven blandt kløfter og vandfald. Man bliver først hentet på hotellet og derefter køres man ud til rafting centeret. Her vil der blive givet en briefing omkring sikkerhedsregler, og man får udleveret hjelm og redningsvest. Turen foregår i 8-personer rafting både, hvor en guide vil styre båden, så man imens kan nyde den smukke natur sammen med familien. Båden sejler gennem natur, vand og klipper. Denne del af Alanya får turister sjældent lov at se, hvilket gør rafting til en udflugt for hele familien, hvor man finder noget til enhver smag. Efter man har fået sig en god appetit ovenpå denne fantastiske oplevelse, vil der blive serveret frokost, som er inkluderet i prisen. Selvom der er fart over feltet, er denne tur velegnet til personer, der aldrig har prøvet rafting før. Der er guide på hele vejen igennem, og skulle man have lyst, er der til sidst mulighed for at købe en video af denne skønne ferieoplevelse, så man kan have mindet med hjem i kufferten. OBS. Gravide og folk med skrøbelig ryg eller andre skavanker frarådes denne tur. Drikkevarer til frokost er eksklusive. Tidspunkter: Tirsdag og Lørdag. Ønsker du at tilmelde dig udflugten gøres det gennem din rejseleder.

Det autentiske Tyrkiet

På denne tur tager vi Jer med ud og opleve det autentiske Tyrkiet. Turen starter tidligt om morgenen, hvor du bliver hentet på dit hotel af din rejseleder. Vi starter med at køre til en moske, hvor der vil blive fortalt om religionen hernede. Bagefter kører vi hen til Dim Cay floden, hvor vi skal nyde en traditionel tyrkisk morgenmad, hvilket er en meget unik oplevelse. På turen kommer vi også forbi en traditionel frugtplantage, hvor ejeren dyrker en masse forskellige frugter. Vi slutter turen af ved et lokalt marked i Alanya by, hvor I får lidt tid på egen hånd til at købe frisk frugt og grønt, eller shoppe løs i tøj, smykker, sko eller andre spændende markedsvarer.

Velkomsttur

Sammen nyder vi udsigten over Alanya fra de autentiske terrasser, der ligger i de smukke Taurusbjerge. Vi bevæger os mod Alanya, hvor vi vil vise jer butikker, bazaren og et par af byens gode spisesteder. Afslutningsvis går vi ombord på en båd og sejler ud fra Alanyas hyggelige havn. På Middelhavet vil vi sammen nyde vores aftensmad og den smukke solnedgang. Husk badetøj, da der også vil være et badestop undervejs.

Middelhavscruise

På denne tur tager vi en tur på vandet for at opleve det skønne hav med os rejseledere. Det er en dag fyldt med hygge og mulighed for at hoppe i det azurblå hav. På båden vil du også opleve vores helt eget All Inclusive, som byder på drikkevarer og frokost. Er man heldig kan turen også byde på havskildpadder rundt om båden. Turen er for hele familien.   OBS. Denne udflugt er uden danske rejseledere.