Billige restpladser i marts og april. Fra kun kr. 3.498,- med gratis golf, spa, vandreture, tennis og lån af cykler - se mere her

Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Tyrkiet - Alanya

Udflugter i Alanya

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Alanya. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Endnu ikke fastlagt Middelhavscruise En sjov oplevelse til søs for hele familien 36 € for voksen / 18 € for børn
Endnu ikke fastlagt Det Autentiske Tyrkiet Kom helt tæt på det Autentisk Tyrkiet. 27 € pr. voksen. 13,5 € pr. barn
Endnu ikke fastlagt Velkomsttur med solnedgang En hyggelig eftermiddag/aften i selskab med dine danske rejseledere. 15 € pr. voksen. 7,5 € pr. barn.
Endnu ikke fastlagt Sydkystens Perle Smuk tur til den nærliggende by Gazipasa, der gemmer på en smuk og uberørt perle. 26 € pr. voksen. 13 € pr. barn.
Generel information
Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

Middelhavscruise

Middelhavscruise

En sjov oplevelse til søs for hele familien

En bådtur i Alanya er næsten en uundgåelig seværdighed i byen. Allerede før vores tidsregning regerede piraterne på middelhavet, hvilket romerne især var utilfredse med, da piraterne angreb og stjal romernes handelsskibe. Romerne udryddede derfor piraterne fra kysten omkring borgen i Alanya, men nu er piraterne tilbage!

Langs havnen ligger de store og imponerende piratskibe, og du kan komme med ud på en rigtig sjov tur til søs med os rejseledere. Fra morgenen af vil du blive hentet på dit hotel, og så går turen mod havnen i Alanya, hvor skibet letter anker og sejler ud mod de brusende middelhavsbølger. Sejlturen går rundt om borgen i Alanya og Det Røde Tårn, hvor naturen har efterladt imponerende klippe-formationer, som kun kan ses fra søsiden. Her findes der flere eventyrrige grotter, som har mange gode historier. Undervejs kan du måske spotte legesyge delfiner eller store havskildpadder, som jævnligt kommer op til vandets overflade.

Turen har flere badestops undervejs, så du kan komme ned og få en dukkert i det afkølende azurblå hav. Måske din rejseleder springer i, hvis du gør. Har du blot lyst til at slikke sol på soldækket på den flereetagers båd, er dette selvfølgelig også muligt.

På båden har vi sørget for vores helt egen form for all inklusive. Med denne mulighed kan du i løbet af dagen smutte i baren og få serveret en dejlig kold forfriskning. Når sulten melder sig til middag, så har vi selvfølgelig sørget for en omgang frokost, som er med i prisen. Du kan derfor godt lade tegnebogen blive hjemme med denne smarte mulighed med all inklusive på båden, der kan også tilkøbes is .

Tag  med på en fantastisk tur på Middelhavet med vind i håret for hele familien  og  kom derfra med en masse hyggelige stunder  og minder og samtidig nogle flotte og unikke billeder fra en dag til søs. 

 

 

Priser i EURO: 36 € for voksen / 18 € for børn
Huskeliste

Kamera
Badetøj
Solbriller
Håndklæde
Vand på flaske
kontante penge til drikkevarer på båden

Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

Det Autentiske Tyrkiet

Det Autentiske Tyrkiet

Kom helt tæt på det Autentisk Tyrkiet.

På denne tur tager vi Jer med ud og opleve det autentiske Tyrkiet. Turen starter tidligt om morgenen, hvor du bliver hentet på hotel af en rejseleder. Vi starter med at køre hen til Dim Cay floden, hvor vi her skal nyde en traditionel tyrkisk morgenmad, hvilket er en meget unik oplevelse. Efter morgenmaden gør vi et stop ved en moske, hvor vi her vil fortælle om religionen hernede. På turen kommer vi også forbi en traditionel frugtplantage, hvor ejeren dyrker en masse forskellige frugter. Vi slutter turen af ved det lokale tirsdagsmarked i Alanya by, hvor i her får lidt tid på egen hånd til at købe frisk frugt og grønt.

Kontakt os rejseledere for bestilling og mere information.

Obs. Udflugten kombineres med gæster fra vores kollegaer fra SunCharter, hvilket derfor også gør, at den danske rejseleder godt kan være fra dette selskab.

Priser i EURO: 27 € pr. voksen. 13,5 € pr. barn
Huskeliste

Kamera
Pung
Tom mave ;-)

Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

Velkomsttur med solnedgang

Velkomsttur med solnedgang

En hyggelig eftermiddag/aften i selskab med dine danske rejseledere.

Velkomsttur med solnedgang
                       

En tur for hele familien i selskab med alle dine rejseledere

Vi starter turen ud med at køre op langs bjergsiderne, hvor i får den smukkeste udsigt ud over Alanya centrum og middelhavet. Vi gør stop ved terrasserne, som er en smuk udkigspost og et hyggeligt område som de lokale ofte besøger. Her kan i få taget nogle af feriens smukkeste billeder af byen, den grønne natur og Taurusbjergene.

Herefter går turen mod Alanya centrum, hvor vi slår vejen forbi en gammel guldsmed og optikeren Tuana Optik. Her i Tyrkiet kan i nemlig spare op til 50% på smykker, ædelsten og briller, og vi vil gerne give jer et godt indblik i jeres muligheder, så i kan få dækket jeres shoppingsbehov på bedste vis. Fra guldsmeden går vi samlet igennem de hyggelige gader i basarområdet, hvor vi vil udpege nogle af Alanyas bedste restauranter for jer. Ved havnekajen venter en hyggelig sejlbåd på os, som vil sejle os ud på en eventyrlig og smuk aftentur. Vi sejler blandt andet forbi det Røde tårn, Alanya borgen og eventyrlige grotter. Undervejs sætter vi anker og nyder en skøn aftensmad ombord, mens solens stråler danser på bølgerne.

Smukkest er dog solnedgangen, som vi vil komme til at opleve fra sejlbåden, mens vi skåler med andre af vores danske gæster og hinanden.
Efter en times tid til søs sejler vi tilbage i havnen og går i land.
Alle os rejseledere er med på denne hyggelige aftentur, og turen er placeret i starten af ugen så i kan få lov til at møde jeres medrejsende og lære hinanden og os bedre at kende.
Kontakt en af os rejseledere for bestilling og mere information.

 

Obs. Udflugten kombineres med gæster fra vores kollegaer fra Århus Charter og SunCharter, hvilket derfor også gør, at den danske rejseleder godt kan være fra et af disse selskaber.

Priser i EURO: 15 € pr. voksen. 7,5 € pr. barn.
Huskeliste

Kamera
Vand på flaske
Godt fodtøj til byrundtur
Kontanter til drikkevarer på båden

Udflugtsdag Endnu ikke fastlagt

Sydkystens Perle

Sydkystens Perle

Smuk tur til den nærliggende by Gazipasa, der gemmer på en smuk og uberørt perle.

På turen her tager vi jer med til den nærliggende by Gazipasa, som ligger ca. 40 km fra Alanya. Her får vi mulighed for at gå rundt på egen hånd inde i den gamle bydel, inden at vi tager videre til en meget smuk perle - Delik Deniz. Delik Deniz er navnet på en utrolig smuk og uberørt lagune, som gemmer sig blandt snoede små veje, i et område der mest af alt bliver benyttet til at dyrke afgrøder. Vi tager med bus til toppen af lagunen, hvor vi herefter skal vandre ned til lagunen. Her vil det være muligt at bade og samtidigt nyde de fantastiske omgivelser, inden vi atter vandrer op til bussen igen og kører tilbage mod hotellerne.

OBS! Turen er ikke for gangbesværede, og underlaget kan til tider være lidt ujævnt.
Derudover kombineres udflugten med gæster fra vores kollegaer fra SunCharter, hvilket derfor også gør, at den danske rejseleder godt kan være fra dette selskab. 

Priser i EURO: 26 € pr. voksen. 13 € pr. barn.
Huskeliste

Gode vandresko
Kamera
Vand på flaske
Badetøj og håndklæde
Solcreme

Generel information

Generel information

Information om pris på udflugten, udflugtens varighed, opsamlingssted samt øvrige praktiske bemærkninger vedr. udflugten oplyses på destinationen.

NB! Ved betaling med kort eller APP pålægges et administrationsgebyr på kr. 25 pr. transaktion.

  • Vær opmærksom på at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid.
  • Udflugter skal tilmeldes senest på hoteltræf dagen inden og kan IKKE tilmeldes eller aflyses pr. telefon.
  • Alderen for børn er til og med 11 år!
  • Der skal tages forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer, så som vejret eller ved for få tilmeldte.
  • Ved aflysning grundet sygdom skal lægeerklæring forevises for refundering.
  • Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører, hvor engelsktalende rejseledere kan forekomme
  • Udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen
Priser i EURO: