Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Side ligger på en halvø med skønne sandstrande til begge sider.
  • Gammel havneby med smuk romersk arkitektur
  • Lange badestrande
  • Gode shopping muligheder
Luk Vindue
Billede 1 af 22

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.6 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Lad os anbefale et par gode spisesteder

Tyrkiets køkken er et af verdens tre bedste køkkener.

Grunden til dette er det helt fantastisk sortiment af mad, deres helt fantastiske stemning og høje service niveau. Herunder er vore favorit i Side, som helt klart kan anbefales!

Aphrodite

Uanset hvad man er til, så klarer Aphrodite den! Med den perfekte beliggenhed ud til Sides havn og den venlige betjening er rammerne for en dejlig middagsoplevelse ideelle. Hos Aphrodite kan man få næsten alt hvad hjertet begærer, og kører man nogle gange lidt træt i den tunge og fyldige tyrkiske mad, har de mange sunde og lette alternativer som f.eks. chicken wrap og salater. Aphrodite er også et oplagt valg, hvis man skal fejre en mærkedag eller lignende.

Ocakbasi

Restauranten er helt klart et besøg værd om aftenen. Med den fantastiske beliggen-hed i Sides gamle bydel med udsigt til ruinerne, som er indhyllet i smuk belysning, og den frodige terrasse som man kan nyde sin middag på, kan man ikke andet end at forelske sig i stedet. Ønsker man at prøve ægte tyrkisk mad af god kvalitet, så er det Ocakbasi man skal tage på.

Gå efter Primo Tours’ flag eller klistermærke

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: