Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Side:

Dream Family Club
m/All Inclusive

Se hotellet her

Hamam

Gør dig selv og din krop en kæmpe tjeneste og forkæl dig selv med denne specielle oplevelse.

Hamam også kaldet tyskisk bad, handler i bund og grund om at blive ren. Det er en helt unik og afslappende følelse for kroppen. Man går derfra fuldstændig afslappet og klar til at få en lækker solbrun farve.

Ved ankomst vil der være omklædnings muligheder og derefter går turen i den varme sauna. Når du har siddet der lidt tid og er blevet dejlig varm, går turen i jacuzzi og dampbad, med tyk damp så man virkelig kan blive løsnet op, inden turen går ind i det smukkeste marmorbelagte rum med en kæmpe marmorbænk i midten. Inde i dette rum ligger man sig op på denne flotte opvarmede marmorbænk, og så er det tid til den grundige peeling, som foregår over hele kroppen, med hamphandske og ind-sæbning. Nu er din gennemvarme og bløde krop klar til massagen, som er et helt kapitel for sig selv.

Her bliver alle dine muskler gennemmasseret, og dine lede bliver udsat for bevægelser og tryk, så man føler sig dejligt afslappet.

Husk følgende:

  • Billet
  • Badetøj og evt. skiftetøj
  • Husk at din hud, som nu føles helt ny, er mere modtagelig for solen, så brug derfor godt med solcreme efterføl-gende.