Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Side

Tyrkiets ældste havneby rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder

Info om Side

Side er beliggende imellem Antalya og feriebyen Alanya – ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Side ligger på en halvø med sandstrande til begge sider. Denne gamle havneby er en af Tyrkiets ældste, og rummer et usædvanligt stort antal seværdigheder - en eventyrlig byport og ruinerne af et stort amfiteater med plads til ca. 19.000 tilskuere.

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Side:

Dream Family Club
m/All Inclusive

Se hotellet her

Manavgat bådtur

Manavgat er for dig, som kunne tænke sig at komme en dag væk fra Side og i stedet opleve det smukke Manavgat.

Her besøger vi flere spændende steder i området, hvor der både vil være tid til at lære om landet og tid til at slappe af.

Turen starter med at køre forbi Manavgat vandfald, hvor lyden fra vandet beroliger alle dele af sindet og de små vandstøv, der rammer ens næse er dejlig forfriskende i den skønne varme.

Derefter kører vi hen til Manavgat moské, som er den største moské i området, hvor man virkelig kan mærke den tyrkiske kultur og religion. Efterfølgende tager vi ud på den flotte Manavgat flod og sejler ned langs floden og ender ude ved Middelhavet.

Her vil vi holde et badestop, og der vil være mulighed for at købe tyrkiske pandekager. Sidst men ikke mindst kommer vi ind på markedet i Manavgat, hvor man kan handle med alt lige fra frugt og grønt til læder, tøj, sko og smykker.

Husk følgende:

  • Billet
  • Kamera
  • Drikkevand
  • Penge