Afbudsrejser uge 30

Bestil en afbudsrejse i uge 30 – Men hvad er en afbudsrejse egentlig?

Afbudsrejser, restpladser, rejsetilbud

Et kært barn har mange navne. Men alle siger det samme – du kommer billigere af sted på ferie, i stedet for at rejseselskaberne skal sende fly af sted med tomme pladser. En afbudsrejse, som vi kalder det for her hos Primo Tours, er en rejse med et kort afrejsetidspunkt.

Afbudsrejser hele året rundt

Afbudsrejser hos Primo Tours kan du finde løbende og hele året rundt. Vi opdaterer vores afbudsrejser løbende, så du hele tiden kan opdatere dig 100 %. Så om du ønsker en afbudsrejse i uge 28, en afbudsrejse i uge 30 eller en afbudsrejse på et hvilket som helst andet tidspunkt på året, kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over vores afbudsrejser.

Bestil din afbudsrejse nu

Det behøver ikke at være kompliceret i bestille din afbudsrejse. Du kan enten bestille afbudsrejsen her på siden eller du kan ringe til en af vores ferierådgivere. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores kontor i Ringkøbing, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med at finde din afbudsrejse. Hvis du vælger at ringe til os, skal du ringe på tlf. nr. 88 18 46 18. Hvis du vælger at komme forbi vores kontor, skal du komme hen på I.C. Christensens Alle 1 i Ringkøbing. Hvis du vælger at bestille din afbudsrejse her på siden, kan du via nedenstående guide, finde frem til den helt rigtige afbudsrejse for dig.

Køb afbudsrejsen på internettet

  • Hold musen over fanen Tilbud og klik på AFBUDSREJSER
  • Vælg hvilken Afrejselufthavn du skal flyve fra
  • Vælg din Tidligste afgang, du kan rejse fra
  • Vælg din Seneste ankomst, du kan rejse fra
  • Klik af ved All inkl. hvis du kun ønsker at de afbudsrejser der indeholder All Inclusive
  • Ved Sorter, har du mulighed for at sorterer blandt Standard, Pris, Dato, Rejsemål og Varighed
  • Klik på Opdater søgning og de mulige rejser kommer nu frem via en liste, hvor den afbudsrejse med den tidligste afrejsedato ligger øverst

Nu kan du se alle de afbudsrejser, der stemmer overens med de kriterier, da har indtastet. På denne liste har du nemt og overskueligt danne dig et overblik over Afrejsedato, Rejsemål, Hotel, Varighed og Pris. Brug tid på at læse om alle hotellerne og rejsemålene og book så til sidst det rejsemål og hotel, der passer til dine ønsker og behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på kr. 5.000,-

Læs mere