Nyt samarbejde med Atlantic Airways

Gæster hos Primo Tours kan se frem til at rejse med splinternye fly, når de skal nyde godt af den gode service hos Atlantic Airways.

Du kender fornemmelsen, når du sætter dig ind i en ny bil, hvor tingene bare spiller, og hvor der er tænkt over indretningen. Nu har du muligheden for at starte ferien med samme fornemmelse, for Primo Tours har indledt et samarbejde med færøske Atlantic Airways, som blandt andet udmærker sig ved en moderne flåde af fly, der for eksempel indeholder de nye Airbus 320neo. 

Jeg glæder mig meget over det nye samarbejde, for vi får en samarbejdspartner, som passer perfekt ind i vores måde at gøre tingene på. Vi bruger rigtigt meget tid på at finde de rigtige partnere, for det er så afgørende for os, og selve flyrejsen er selvfølgelig en stor del af det, når vores gæster tager på ferie. Med Atlantic Airways får vi helt nye fly med god komfort og med 174 sæder fremfor de vanlige 180. Samtidig er selve sæderne optimeret, så samlet set giver det hele lidt bedre plads i kabinen, og så er der tænkt på detaljer som et lille stik til en oplader og AirFi med underholdningsprogram, så du for eksempel kan se film ombord. Det er alt sammen ting, som kan gøre turen lige en anelse bedre, forklarer direktør Bjarke Hansen, som fremhæver, at de nye maskiner følges op af de menneskelige kvaliteter. 

Det har rigtig stor betydning for os, at vores gæster kommer til at opleve en dansktalende besætning, og så er der bare en ærlig gæstfrihed på Færøerne, som de også kommer til at opleve ombord. Besætningerne er så servicemindede, og de har en dejlig kultur, som vi selv oplevede, da vi tog hele kontoret med til Færøerne for at lave en aftale med Atlantic Airways, siger Bjarke Hansen og kommer med et konkret eksempel. 

For os var det en rigtig stor oplevelse at møde Atlantic Airways på deres smukke hjemmebane på Færøerne, og vi følte os meget velkomne. Det siger meget om deres måde at agere på, og de har blandt andet altid en lokal gave med, når de mødes med nogle. Der er en oprigtig glæde og ordentlighed ved den her aftale, og jeg tror på, at vi kommer til at arbejde sammen i mange år. Atlantic Airways og Primo Tours passer bare godt sammen, for vi går begge op i kvalitet og mennesker, og det skal komme gæsterne til gode.

Vil du også med på en rigtig go' ferie?

Se alle vores rejsemål her.