Primo Tours

HALVPENSION

Vis hoteller

Halvpension giver dig mulighed for at udforske de lokale spisesteder

Primo Tours’ hoteller tilbyder forskellige former for pension.

En del tilbyder All Inklusive, hvor alle måltider og drikkevarer er inkluderet, enkelte tilbyder kun med morgenmad, nogle har halvpension og andre helpension.

Halvpension inkluderer som regel morgenmad og aftensmad. Men på enkelte hoteller er det muligt frit at vælge mellem frokost og aftensmad.

 

Ofte mad fra buffet

På mange hoteller serveres al mad fra buffet. Du skal være opmærksom på, at udvalget af mad og madens standard som regel svarer til hotellets kategori og at det ofte bærer præg af den lokale kultur. Sydlige madtraditioner er som regel anderledes end danske. Hygiejnen lever op til det enkelte lands krav, som dog ikke nødvendigvis er lige så restriktive som de danske.

Hvis du deltager på en udflugt, som afgår tidligt om morgenen, kan Primo Tours ikke garantere, at hotellet serverer morgenmad tidligere end normalt. Visse hoteller tilbyder madpakker til at medbringe på udflugten. Madpakkerne skal så bestilles dagen før.

Spørg din danske guide eller receptionen om, hvordan det forholder sig på dit hotel.

Læs mere

Halvpension består af:

  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • På enkelte hoteller kan vælges mellem frokost og aftensmad
  • På afrejsedagen indgår som regel kun morgenmad

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Kythira, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere
Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!