PRIMO TOURS

HALVPENSION

En rigtig go' ferie med halvpension
- giver dig mulighed for at udforske de lokale spisesteder

Når du bor på et hotel med halvpension, er morgenmaden og aftensmaden inkluderet i opholdet.

Det giver dig rig mulighed for at nyde frokosten på én af de lokale spisesteder eller tage på udflugt i løbet af dagen og nyde de lokale specialiteter undervejs.

Der er enkelte morgenmadshoteller, som også tilbyder opgradering til halvpension (se hotelteksten).

Udvalgte hoteller tilbyder frokost-madpakker, hvis du skal på heldagsudflugt. Madpakkerne skal så bestilles dagen før. Spørg din danske rejseleder eller receptionen til råds, hvordan det forholder sig på dit hotel.

Hvad er halvpension?

Halvpension er et udtryk indenfor ferieverdenen, der beskriver den type af hotelophold, du har booket. Det betyder, at du udover et sted at sove også får inkluderet morgenmad og ét andet måltid med i prisen. Oftest aftensmad. Nogle hoteller kan også tilbyde helpension, hvor altså hele tre måltider om dagen medfølger.

Buffet for enhver smag!

På mange hoteller med helpension serveres morgen-, middags- og aftensmaden fra varieret buffet, hvor udvalget og standarden er tilpasset hotellets kategori. Buffeten består typisk af et udvalg af såvel kolde som lune retter og en variation af specialiteter fra det lokale køkken kombineret med internationale retter.