PRIMO TOURS

HALVPENSION

En rigtig go' ferie med halvpension
- giver dig mulighed for at udforske de lokale spisesteder

Når du bor på et hotel med halvpension, er morgenmaden og aftensmaden inkluderet i opholdet.

Det giver dig rig mulighed for at nyde frokosten på én af de lokale spisesteder eller tage på udflugt i løbet af dagen og nyde de lokale specialiteter undervejs.

Der er enkelte morgenmadshoteller, som også tilbyder opgradering til halvpension (se hotelteksten).

Udvalgte hoteller tilbyder frokost-madpakker, hvis du skal på heldagsudflugt. Madpakkerne skal så bestilles dagen før. Spørg din danske rejseleder eller receptionen til råds, hvordan det forholder sig på dit hotel.

Buffet for enhver smag!

På mange hoteller med helpension serveres morgen-, middags- og aftensmaden fra varieret buffet, hvor udvalget og standarden er tilpasset hotellets kategori. Buffeten består typisk af et udvalg af såvel kolde som lune retter og en variation af specialiteter fra det lokale køkken kombineret med internationale retter.

Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere