August og september er næsten udsolgt. Billige rejser i: Uge 39 - Uge 40 - Uge 41

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand.

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 43
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Luk søgning

Info om Mallorca - Alcudia Bugten

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og fladt landskab på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere

FAKTA

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.

  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 24o Tjek vejret

Spanien - Mallorca

Udflugter på Mallorca

Her kan du læse nærmere om udvalgte udflugter på Mallorca.

Udflugtsprogrammet, afviklingsdage og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i velkomstmappen på hotellet eller spørg din guide for opdaterede oplysninger.

Dag Udflugt Kort beskrivelse Priser i EURO
Søndag Vidunderlige Mallorca Voksen €70 / Børn €35
Generel information
Tirsdag Bådtur Voksen €49 + €8 transfer / Børn €25 + €8 transfer
Mandag Strandtræf Kl. 15:00 Pris: Gratis - Tilmelding ikke nødvendig
Onsdag Els Calderers og Hams drypstenshulen Voksen €45 / Børn €23
Udflugtsdag Søndag

 

Vidunderlige Mallorca

Tag med på udflugt, hvor vi kommer rundt på Mallorcas nærområde og oplever lokalkulturen. Vi vil på udflugten komme til at køre med den berømte ’’Appelsinekspres’’, som er et gammelt veterantog i mahogi træ. ’’Appelsinekspressen” vil bringe os igennem en nostalgisk tur gennem det smukke bjerglandskab til den gamle mallorcanske by, Sollér. Her vil man kunne opleve den gamle bykultur, og få et indblik i de lokales dagligdag. Vi vil tage et stenkast med den antikke sporvogn, som bringer os med pendulfart til Port de Sollér. Her vil der være mulighed for, at nyde en lækker frokost med udsigt over den flotte lystbådshavn. Turen går videre rundt på øen til det berømte kloster i Lluc. Her vil man få et spændende indblik i klostrets historie og den katolske tro. Der vil være mulighed for at komme ind og se kirken, samt at få et indblik i livet hos munke og nonner, der har sin daglige gang i klosteret.

Priser i EURO: Voksen €70 / Børn €35

 

Generel information

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger, samt udsolgte udflugter. Udflugterne bestilles nede på destinationen igennem vores danske guider.
Børn til og med 12 år halv pris. Børn under 2 år gratis. Tilmelding er bindende.

Udflugtsdag Tirsdag

 

Bådtur

Kom med på Primo Tours’ bådtur fra Palma, hvor hygge vil være i højsædet. Det er en hyggelig og afstressende tur, der bringer feriestemnnigen frem, i enhver person. Der vil være mulighed for at få taget en masse sol, samt en svømmetur i det krystalklare hav. Bådturen er en unik oplevelse, hvor man vil se Palmakysten fra en helt ny vinkel. Dagen starter med opsamling fra hotellet og en lille køretur til Palma havn. Her vil vi sejle ud på middelhavet og nyde middelhavsatmosfæren. I løbet af bådturen vil vi gøre op til flere badestop, hvor man ville kunne blive kølet helt af. På båden vil der være forplejning i form af mad, som er inklusiv prisen, men drikkevarer skal købes seperat.

Priser i EURO: Voksen €49 + €8 transfer / Børn €25 + €8 transfer
Udflugtsdag Mandag

 

Strandtræf Kl. 15:00

Strandtræf er efterhånden blevet en hyggelig lille tradition hos Primo Tours på Mallorca. Her kan I komme og møde alle de andre Primo Tours’ gæster og guiderne på stranden. Vi byder på lidt koldt at drikke, og samtidig vil der være mulighed for at udfordre guiderne i forskellige spil. Det er et helt uformelt arrangement, hvor tilmelding ikke er nødvendig. Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag i Jeres selskab. I finder os på stranden i Palmanova, ud fra hotel Cala Blanca.

Priser i EURO: Pris: Gratis - Tilmelding ikke nødvendig
Udflugtsdag Onsdag

 

Els Calderers og Hams drypstenshulen

Kom med på udflugt, hvor du kan opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler, og få set lidt af det gamle Mallorca. Udflugten starter med en tur op til Monacor, hvor vi besøger den berømte perlefabrik. Det vil også være muligt, at se de forskellige perlekæder og armbånd i butikken, der ligger ved stoppet. Turen fortsætter mod Hams drypstenshulerne, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen og se på de forskellige formationer af drypsten. Vi fortsætter mod Porto Cristo, hvor der vil mulighed for at nyde en lækker frokost ved havneområdet i den lille lokale by. Herefter går turen videre til Els Calderers, som er en ægte mallorcinsk villa fra år 1750. Her får vi et indblik i, hvordan de finere familier boede, og havde deres levegang i det gamle Mallorca. Efterfølgende har man mulighed for, at tage et kig i de tilhørende stalde og hilse på de forskellige dyr.

Priser i EURO: Voksen €45 / Børn €23