Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer med fantastiske sandstrande og badevand.

Cala d'Or er østkystens ferieperle og ubetinget den mest populære ferieby i området
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådehavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter

Info om Mallorca - Cala d'Or

Den charmerende ferieby Cala d'Or, beliggende på Mallorcas østkyst er en ægte ferieoase. Trods den voksende turisme på Mallorca, har Cala d’Or evnet at udvikle sig med stor respekt for byens autenticitet og består derfor udelukkende af lavere, hvidkalkede huse og hoteller. Grønne pinjetræer pryder de kubistiske, hvide huse og giver byen et frodigt udtryk.

Læs mere

Spanien - Mallorca

Udflugter på Mallorca

Her kan du læse nærmere om udvalgte udflugter på Mallorca.

Udflugtsprogrammet, afviklingsdage og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i velkomstmappen på hotellet eller spørg din guide for opdaterede oplysninger.

Det Klassiske Mallorca

Mallorca har været kendt og elsket af danskerne i mange år. Det er bl.a., fordi det er en ø, der har lidt af hvert. Her er mulighed for mange oplevelser, men på trods af at der er så mange, er der alligevel 2 ting, som denne dejlige middelhavsperle er blevet kendt for - nemlig de mange lokale markeder, som alle byer med respekt for sig selv har, samt de smukke naturskabte drypstengrotter. Det er netop disse ting, vi ser nærmere på på denne udflugt. I den interessante by, Sineu, finder man et meget traditionelt marked. Markedet har været til i ca. 700 år og er nu det eneste marked på Mallorca, hvor der fortsat handles med dyr. Det betyder også, at mange lokale søger til markedet, som bliver afholdt hver onsdag. Det er selvfølgelig her dagens første stop indfinder sig. Her er der mulighed for at finde næsten alt, lige fra tasker og mobilcovers til jordbær og høns. I får tid til at gå rundt i jeres eget tempo og dermed udforske netop de boder, der tiltaler Jer mest. Herefter går turen videre. Vi drager mod sydøst - nærmere bestemt til byen Porto Cristo, for det er netop her en af øens mest berømte seværdigheder befinder sig, nemlig drypstensgrotterne. I hams grotterne får vi et indblik i historien og dermed hvordan drypstenshulerne er blevet dannet gennem tiden, og ikke mindst, hvordan de ændrer sig konstant - dryp for dryp. En yderst fascinerende og spændende tur for alle. OBS. Ikke anbefalet for gangbesværede.

Smukke Cap de Formentor

Kom med på denne fabelagtige oplevelse på vandet og få set Mallorcas nordkyst fra en anden side. Tag med ud og sejle med katamaranen, Robinson, på det azurblå Middelhav. Vi starter med at køre til Port de Pollenca, hvorfra den fantastiske sejltur på det krystalklare Middelhav påbegyndes. Vi sejler rundt i Pollenca bugten og ser skønne Mallorca fra søsiden. Undervejs vil vi sejle mod smukke Cap de Formentor, som er Mallorcas nordligste punkt. Her i området findes en ualmindelig flot udsigt til den skønne natur ind mod Formentor strand. Her vil der blive lavet et stop, hvor der er mulighed for at bade eller dykke samt opleve Mallorca under havoverfladen. Derefter vil besætningen anrette en lækker frokost, som kan nydes på båden. Under hele turen er der mulighed for at låne dykkermasker, paddleboards og svømmefødder til fri afbenyttelse. En vidunderlig dag, hvor man kommer helt ned i gear. OBS. Turen er en heldagstur inkl. frokost. Husk badetøj, solcreme samt en trøje til vinden i det yderste af Alcudía bugten.