CHARTERREJSER MED PRIMO TOURS

REJSER TIL GRÆKENLAND

Besøg vores fantastiske destinationer i Grækenland:
- Kreta, Rhodos, Sivota, Parga, Meganisi, Halkidiki og Paleros

Charmerende Grækenland tager imod med åbne arme

Grækenland er på alle måder et unikt rejseland

Alle steder i det dejlige land er vandet blåt og krystalklart og solen skinner næsten altid. Havet er fyldt med smukke øer og byerne langs kysterne er malet idyllisk med hvidt og azurblåt.

Noget, du med sikkerhed vil bemærke på din ferie til Grækenland, er de mange smilende og imødekommende grækere. De er stolte af deres land, deres kultur og de mange fantastiske oplevelser, som Grækenland byder på. Og de viser dem gerne frem!

Grækenland byder på gode gastronomiske oplevelser

Græsk mad er et kapitel for sige selv, og for mange er det en af mange højdepunkter ved ferien. Grækenland har et stolt og elsket køkken, hvor mange af de klassiske retter også er gået hen og blevet favoritter blandt danskerne. Men selvom du tror, du kender både musaka, tzatziki og feta, så skylder du dig selv at prøve dem tilberedt med friske, lokale råvarer på en ægte græsk taverna med udsigt over havet. Så ved du, hvad græsk madkunst er! 

Palmerne svajer i historiens vingesus

Overalt i Grækenland kan man mærke det historiske vingesus. Landet har oplevet dramatiske begivenheder igennem historien, og når man ligger på stranden og skuer ud over havet, kan man næsten fornemme, hvordan store nationer og kulturer er stødt sammen, og har leveret det ene slag efter det andet.

Arven fra det antikke Grækenland er stor - de olympiske lege, teatret og filosofien har alle deres ophav på denne yderste grænse af Europa, og de mange templer, statuer og kunsthåndværk fra antikken minder os til stadighed om, hvor stor betydning landet har haft i historien.

Paradisisk atmosfære på charterferien

I dag hersker der en nærmest paradisisk afslappet stemning, hvor alt er skønhed og idyl. Og skønhed, det er der masser af både på fastlandet og på de mange græske øer. De store klassikere som Rhodos og Kreta går man ikke fejl af. Her kan være sikker på dejligt vejr, dejlig mad og på at møde dejlige mennesker. Disse ting er indbegrebet af charterferie i Grækenland.

Der er en god grund til, at Rhodos har fået navnet ”Solens Ø” – solen skinner nemlig gennemsnitligt 300 dage om året. Netop solen giver grobund for den fantastiske natur, som åbenbarer sig på øen.

På Kreta finder man en lignende imponerende naturoplevelse, som rigtigt folder sig ud i starten af april. Men glem ikke efteråret – her kan du også få store oplevelser, når olivenfrugterne bliver høstet og duften af dejlige friskpressede oliven spreder sig overalt.

Bo tæt ved havet – find dit favorithotel

Vi har håndplukket en række dejlige græske hoteller, hvor mange af dem er placeret kun et stenkast fra stranden. Her kan du hurtigt få dig en dukkert, eller bare sidde og nyde udsigten ud over havet. Det er den perfekte måde at koble af på og komme helt ned i tempo.

Hvis du ikke er til de store hoteller, kan du også sagtens finde det perfekte hotel eller en lejlighed, som passer lige til dine ønsker. Udvalget er stort, og stederne har hvert deres egen helt specielle charme.

Grækenland er medlem af EU og har euroen som møntenhed.

Tips til din ferie

  • Snak endelig med grækerne – de er gæstfri og imødekommende
  • Vil du have fuldt udbytte af landets spændende kultur og historie, så husk at dykke ned i Grækenlands historie hjemmefra
  • Mesimeri er Grækenlands svar på siestaen. Mange steder er butikkerne derfor lukket i eftermiddagstimerne - til gengæld holder de åbent til langt ud på aftenen
  • Besøg de autentiske græske spisesteder – så vil du forstå, hvorfor grækerne er stolte af deres køkken

Velkommen til Grækenland – og Rigtig go´ ferie!

Læs mere

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille autentiske perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere