Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Kreta

Grækenlands største og mest populære ferieø

Feriefavoritten Kreta byder på flere af vores mest populære hoteller med masser af gengangere.
  • Kretas areal er 8.336 km² og har 650.000 indbyggere
  • Hovedstaden på Kreta er Heraklion
  • Kreta har 1.046 km kystlinje og det højeste bjerg er 2.456 m
Luk Vindue
Billede 1 af 53

Info om Kreta

På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra de vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.4 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Shopping

Kreta har noget at tilbyde til enhver smag. Uanset om du er på jagt efter souvinirs, guld og sølv eller badeudstyr, så har Kreta det hele.

Guld og sølv

På Kreta har de et stort udvalg af smykkebutikker, både i de større byer såsom Chania, men også i turistområderne. Prisen er ca. 30 % lavere her end i Danmark, så der er en del penge at spare.

Bade- og strandudstyr

Dette finder du både i mange supermarkeder men også i mange af de små kiosker og butikker. Hvis du skal ud og investerer i solcreme kan det være en god idé at købe minimum faktor 30.

Tøj og sko

Hvis du skal ud på den helt store shoppingtur, kan det anbefales at tage til en storby såsom Chania. På gaden Skalidi, lige uden for den gamle bymur, finder man de større butikker, som har et større internationalt udvalg af tøj og sko.

Græske specialiteter

Når man er på Kreta, er det næsten en skam ikke at investere i en olivenolie fra en af de lokale bønder eller fra en specialbutik. Så er man næsten sikret at olivenolien er produceret her på Kreta.

Souvinirs

De små souvinirbutikker er til at finde overalt. Både i Chania, men også mindst lige så meget i ferieområderne som bl.a. Platanias og Agia Marina. Her kan man købe alt lige fra strandting til nøgleringe og billige smykker.

 

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her