Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer med fantastiske sandstrande og badevand.

Cala d'Or er østkystens ferieperle og ubetinget den mest populære ferieby i området
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådehavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter

Info om Mallorca - Cala d'Or

Den charmerende ferieby Cala d'Or, beliggende på Mallorcas østkyst er en ægte ferieoase. Trods den voksende turisme på Mallorca, har Cala d’Or evnet at udvikle sig med stor respekt for byens autenticitet og består derfor udelukkende af lavere, hvidkalkede huse og hoteller. Grønne pinjetræer pryder de kubistiske, hvide huse og giver byen et frodigt udtryk.

Læs mere
PDF bog med nyttig info når din
Rigtigt gode ferie går til Mallorca

Mallorca byder også på...

- på egen hånd

La Reserva Puig de Galatzo

Denne smukke naturpark byder på en dag i paradiset. Man kan udforske de mange forskellige dyr, som færdes i parken, nyde maden fra rustikke barbecue, nedkøle sig i de naturtro pools og få pulsen op ved den udfordrende adventure park.

La Granja

La Granja er en stor mallorcinsk gård, som ikke længere er privat, men derimod fungerer som et museum. Her har man mulighed for at se, hvordan landbefolkningen levede førhen.

Alt er holdt i den oprindelige stil og der er demonstration af gamle produktionsmetoder og forskellige værksteder.

I køkkenet bages lækre kager og andet godt, som kan købes.

Mallorcas Østkyst

Langs Mallorcas sydøstlige kyst findes de mange små “cala’er”, eller vige på dansk, med små strande i skøn natur. Især uden for højsæsonen er disse en oplevelse, da der så er bedre plads og måske er man endda heldig at finde en helt for sig selv.

Markeder


Overalt på Mallorca findes der, alle ugens hverdage, markeder, som er sjove at besøge. Især, hvis man gerne vil have mallorcinske specialiteter med sig hjem eller bare godt kan lide at snuse omkring.

Palma Aquarium

Et af Europas bedste akvarier, hvor der er mulighed for at se og røre nogle af Middelhavets smukkeste skabninger og have en skøn dag med hele familien.

Perlefabrik

I Manacor findes der stor produktion af perler, bl.a. på perlefabrikken Majorica ved indkørslen ved Petra. Til fabrikken hører en stor butik, hvor man kan købe alverdens afskygninger af perler. Man laver perlerne, ud fra en gammel tradition, som stammer helt tilbage fra år 1890.

 

Katmando park

Katmando park er til børn og voksne i alle aldre. Katmando er en tema park, hvor der er lige fra 3D videospil, vandland, klatrebaner, minigolf og meget, meget mere. Katmando ligger i Magaluf og er derfor let tilgængeligt. Kontakt din rejseleder, hvis du er interreseret i, at høre mere.