Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand.

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 58

Info om Mallorca - Alcudia Bugten

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og fladt landskab på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.1 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Mallorca byder også på...

- på egen hånd

La Reserva Puig de Galatzo

Denne smukke naturpark byder på en dag i paradiset. Man kan udforske de mange forskellige dyr, som færdes i parken, nyde maden fra rustikke barbecue, nedkøle sig i de naturtro pools og få pulsen op ved den udfordrende adventure park.

La Granja

La Granja er en stor mallorcinsk gård, som ikke længere er privat, men derimod fungerer som et museum. Her har man mulighed for at se, hvordan landbefolkningen levede førhen.

Alt er holdt i den oprindelige stil og der er demonstration af gamle produktionsmetoder og forskellige værksteder.

I køkkenet bages lækre kager og andet godt, som kan købes.

Mallorcas Østkyst

Langs Mallorcas sydøstlige kyst findes de mange små “cala’er”, eller vige på dansk, med små strande i skøn natur. Især uden for højsæsonen er disse en oplevelse, da der så er bedre plads og måske er man endda heldig at finde en helt for sig selv.

Markeder


Overalt på Mallorca findes der, alle ugens hverdage, markeder, som er sjove at besøge. Især, hvis man gerne vil have mallorcinske specialiteter med sig hjem eller bare godt kan lide at snuse omkring.

Palma Aquarium

Et af Europas bedste akvarier, hvor der er mulighed for at se og røre nogle af Middelhavets smukkeste skabninger og have en skøn dag med hele familien.

Perlefabrik

I Manacor findes der stor produktion af perler, bl.a. på perlefabrikken Majorica ved indkørslen ved Petra. Til fabrikken hører en stor butik, hvor man kan købe alverdens afskygninger af perler. Man laver perlerne, ud fra en gammel tradition, som stammer helt tilbage fra år 1890.

 

Katmando park

Katmando park er til børn og voksne i alle aldre. Katmando er en tema park, hvor der er lige fra 3D videospil, vandland, klatrebaner, minigolf og meget, meget mere. Katmando ligger i Magaluf og er derfor let tilgængeligt. Kontakt din rejseleder, hvis du er interreseret i, at høre mere.

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: