Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Mallorca

Charmerende og klassiske feriebyer med fantastiske sandstrande og badevand.

Cala d'Or er østkystens ferieperle og ubetinget den mest populære ferieby i området
  • Familievenlig med et hav af forlystelser til hele familien
  • 5 børnevenlige strande og skøn atmosfære med lystbådehavn
  • Fint udvalg af butikker og gode restauranter

Info om Mallorca - Cala d'Or

Den charmerende ferieby Cala d'Or, beliggende på Mallorcas østkyst er en ægte ferieoase. Trods den voksende turisme på Mallorca, har Cala d’Or evnet at udvikle sig med stor respekt for byens autenticitet og består derfor udelukkende af lavere, hvidkalkede huse og hoteller. Grønne pinjetræer pryder de kubistiske, hvide huse og giver byen et frodigt udtryk.

Læs mere
PDF bog med nyttig info når din
Rigtigt gode ferie går til Mallorca

Udflugter på egen hånd

- uden dansk rejseleder

Udover de udflugter, som Primo Tours tilbyder, er der rig mulighed for, at komme ud og opleve noget på egen hånd. Vi tilbyder derfor også en række udflugter, uden dansk rejseleder, hvor der er lidt for enhver smag.


Vi vil altid være behjælpelige med råd og vejledning, samt booking af udflugter på egen hånd. I er altid velkomne til at kontakte os rejseledere, for mere information om udflugter og oplevelser på egen
hånd.

Bestilling

Hvis du ønsker at deltage i en af ovenstående udflugter, eller søger andre alternativer på ferien, kontakt da Primo Tours’ guider for nærmere information, priser og eventuel transport. Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger, samt udsolgte udflugter. Tilmelding direkte til Primo Tours skal ske senest 24 timer før den pågældende udflugts start. Der tages imod euro og danske kroner, samt dankort. Hvis man betaler med dankort hæver vi 1% af udflugtens samlede pris i gebyr.