Luk besked

AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Læs mere her

Mallorca

Mallorca er intet mindre end fantastisk. En ø som har det hele - storby, shopping, god mad og fantastisk natur

Mallorca byder på skønne, børnevenlige sandstrande og hyggeligt byliv.
  • En del af den spanske øgruppe Balearerne
  • Befolkning på ca. 870.000 indbyggere
  • Kendt rejsemål for danskere siden 1954
Luk Vindue
Billede 1 af 27

Info om Mallorca

Mallorca er kærlighedens Ø – smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og faldt landskab i på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler – et hav af seværdigheder, for en enhver smag. Hovedbyen Palma er et besøg værd, her findes intime gågader, antikke paladser og smukke gårdhaver.

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.1 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Udflugter på egen hånd

- uden dansk rejseleder

Udover de udflugter, som Primo Tours tilbyder, er der rig mulighed for, at komme ud og opleve noget på egen hånd. Vi tilbyder derfor også en række udflugter, uden dansk rejseleder, hvor der er lidt for enhver smag.


Vi vil altid være behjælpelige med råd og vejledning, samt booking af udflugter på egen hånd. I er altid velkomne til at kontakte os rejseledere, for mere information om udflugter og oplevelser på egen
hånd.

Bestilling

Hvis du ønsker at deltage i en af ovenstående udflugter, eller søger andre alternativer på ferien, kontakt da Primo Tours’ guider for nærmere information, priser og eventuel transport. Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger, samt udsolgte udflugter. Tilmelding direkte til Primo Tours skal ske senest 24 timer før den pågældende udflugts start. Der tages imod euro og danske kroner, samt dankort. Hvis man betaler med dankort hæver vi 1% af udflugtens samlede pris i gebyr.

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her