Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Sivota byder på autentiske græske oplevelser og betagende omgivelser.
  • Hyggelig havnepromenade omgivet af smukke, grønne øer
  • Krystalklart vand med gode muligheder for snorkling
  • Græsk lokalmiljø
Luk Vindue
Billede 1 af 61

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere
Gæsternes vurdering 4.5 ud af 5
  • Indkvartering
  • Rejseledere
  • Serviceoplevelse
  • Totaloplevelse
Se rejsetips

Grækerne er lidt glemsomme

 

Selvom vi rejseledere få timer inden Jeres ankomst har checket med alle hotellerne, og har fået bekræftet at alle ekstrasenge, opredninger m.m. er klar, så sker det engang imellem, at det ikke er blevet bragt i orden.

Ring til house keeping

I er naturligvis altid velkomne til at bede en af rejselederne om hjælp, men oftest er det hurtigst blot at ringe direkte til hotellets "house keeping". Det er den afdeling, der står for rengøring, håndklæder, ekstrasenge m.m. Telefonnummeret på "house keeping" finder du enten på telefonen, eller i hotellets telefonoversigt, der næsten altid ligger ved siden af telefonen. Der vil som regel altid være én, der taler fornuftigt engelsk hos "house keeping".

Kontakt receptionen

Løber toilettet, er der gået en pære, bøvl med airconditionen, eller andet der kræver en handymand, så er det bedste, som regel, at henvende sig i receptionen. Hvis I forklarer problemet, så tager de hånd om det hurtigst muligt.

Søg hjælp hos rejselederne

Er der andet galt med værelset, har din henvendelse til "house keeping" eller recep-tionen ikke hjulpet, så kontakt en rejseleder. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at få løst problemet. Rejselederne kan I dagligt finde til træf på Jeres hotel. Træffetiderne finder I næsten forrest i denne mappe under afsnittet “træffetider”.

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: