Rejser til

Spanien

Besøg vores fantastiske destinationer
Palma Nova og Cala D'or på Mallorca og Tenerife

Spanien er det komplette land - uanset hvad man efterspørger

Spanien er et af vi danskere mest foretrukne rejsemål.

Det er der mange grunde til. Fx det venlige klima, den højt værdsatte gastronomi og den spændende kunst og kultur. Og ikke mindst at Spanien på alle måder er det komplette land – uanset hvad man som gæst er på udkig efter.

Spanien tilbyder en bred vifte af potentielle, unikke oplevelser for dets gæster. Spændende festivaler, den traditionelle spanske flamenco, tyrefægtningen og naturligvis den traditionelle paella, skyllet ned med den kølige Sangria.

Naturen er helt unik, med sine bjerrige tinder, sine appelsin- og olivenlunde, de små ægte landsbyer og ikke mindst de mange sandstrande og med smukke badevand.

Moderne og cool storbyer

Spaniens, store dynamiske byer er på en måde motropoler for alt det, der både er in og moderne. Det gælder byer som Madrid, Barcelona, Sevilla og Valencia, hvor de mange indbyggere og de mange turister lever side om side, fuldt og helt, dag og nat.

De fleste spanske byer kan byde på et overdådigt udbud af enestående seværdigheder fra kunstgallerier i verdensklasse og elegante monumenter fra den islamiske æra til kvarterer, der flyder over med middelalderlig charme.

Masser af klassiske ferierejsemål

Når man siger Spanien, siger man naturligvis også Mallorca. Den fantastiske ø rummer alt, og er et af vores allermest eftertragtede rejsemål. Her finder du stemningsfyldte tapasbarer, grønne olivenlunde, smukke bjerge, dejlige strande, idylliske bugter og charmerende byer. Og ikke mindst den herlige Middelhavsvarme.

Mallorca har forstået at følge fulgt med tiden, og er i dag et moderne feriested med flotte strandpromenader, fremragende hoteller og en lokal befolkning, som værdsætter de mange feriegæster.

Vi kan heller ikke komme udenom Tenerifa og Cran Canaria, som er danskernes foretrukne rejsemål i den mørke vintertid. Årsagen er ganske enkel -  gennemsnitstemperaturen ligger konstant på mellem 20-28 grader i vinterhalvåret og badevandet er lunt og lækkert.

Jo, Spanien byder på en utrolig lang række af forskellige muligheder så turister kan altid finde noget sjovt og interessant at tage sig til, uanset hvad de måtte ønske sig.

På Mallorca og Tenerife har Primo Tours udvalgt en række skønne hoteller, med attraktive beliggenheder, gode faciliteter og et serviceminded personale, som sammen med vores guider på steder vil gøre alt for at din næste ferie i Spanien vil blive en rigtig god og minderig oplevelse.

Velkommen til Spanien og Rigtig go’ ferie!

Læs mere

Tips til din rejse

  • Tyrefægtning er en stor del af spansk kultur – du skylder dig selv at besøge en tyrefægterarene, når du er i landet
  • Det spanske køkken er mangfoldigt og du skal i hvert fald som minimum smage tapas og paella 
  • Siestaen i Spanien ligger normalt i tidsrummet fra kl. 14.00 – 17.00. Til gengæld holder de fleste butikker åbent til langt ud på aftenen
  • I Spanien tager alting lidt længere tid end det gør herhjemme. Så tag dig god tid – rigtig god tid! 
  • Spanien er medlem af EU og møntfoden er EURO 

 

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille autentiske perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere
Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!