De billigste rejser i skoleferien - se vores bedste tilbud HER

CHARTERREJSER MED PRIMO TOURS

REJSER TIL SPANIEN

Rejser til Spanien:
Find din næste ferie til Gran Canaria her

Spanien er det komplette land - uanset hvad man efterspørger

Spanien er et af vi danskeres mest foretrukne rejsemål

Det er der mange grunde til. Fx det venlige klima, den højt værdsatte gastronomi og den spændende kunst og kultur. Og ikke mindst at Spanien på alle måder er det komplette land – uanset hvad man som gæst er på udkig efter.

Spanien tilbyder en bred vifte af potentielle, unikke oplevelser for dets gæster. Spændende festivaler, den traditionelle spanske flamenco, tyrefægtningen og naturligvis den traditionelle paella, skyllet ned med den kølige Sangria.

Moderne og cool storbyer

Spaniens, store dynamiske byer er på en måde metropoler for alt det, der både er in og moderne. Det gælder byer som Madrid, Barcelona, Sevilla og Valencia, hvor de mange indbyggere og de mange turister lever side om side, fuldt og helt, dag og nat.

De fleste spanske byer kan byde på et overdådigt udbud af enestående seværdigheder fra kunstgallerier i verdensklasse og elegante monumenter fra den islamiske æra til kvarterer, der flyder over med middelalderlig charme.

Masser af klassiske ferierejsemål

Når man siger Spanien, siger man naturligvis også Gran Canaria, som er danskernes foretrukne rejsemål i den mørke vintertid. Årsagen er ganske enkel -  gennemsnits temperaturen ligger konstant på mellem 20-28 grader i vinterhalvåret og badevandet er lunt og lækkert.

Jo, Spanien byder på en utrolig lang række af forskellige muligheder så turister kan altid finde noget sjovt og interessant at tage sig til, uanset hvad de måtte ønske sig.

På Gran Canaria har Primo Tours udvalgt en række skønne hoteller, med attraktive beliggenheder, gode faciliteter og et serviceminded personale, som sammen med vores danske rejseledere på stedet vil gøre alt for at din næste ferie i Spanien vil blive en rigtig god og minderig oplevelse.

Velkommen til Spanien og Rigtig go’ ferie!

Læs mere

Tips til din rejse

  • Det spanske køkken er mangfoldigt, og du skal i hvert fald som minimum smage tapas og paella 
  • Siestaen i Spanien ligger normalt i tidsrummet fra kl. 14.00 – 17.00. Til gengæld holder de fleste butikker åbent til langt ud på aftenen
  • I Spanien tager alting lidt længere tid end det gør herhjemme. Så tag dig god tid – rigtig god tid! 
  • Spanien er medlem af EU og møntfoden er EURO
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Vi er altid på udkig efter nye, spændende rejsemål

Hos Primo Tours er vi altid på udkig efter nye, spændende rejsemål, hvis autentiske miljøer lever op til den rejsevision, vi brænder for.

365 dage om året er vi på udkig efter nye rejsemål. Det kan være rejsemål, som er velkendt af danske charterturister, eller det kan være helt nye rejsemål, som vi ved vil falde i vores gæsters smag. Blandt de sidstnævnte er Sivota, en naturskøn kystby, beliggende på det vestlige græske fastland, og Meganisi, der er ”vores” lille autentiske perle af en græsk ø.

Vi leder også altid efter nye hoteller og lejligheder, der lever op til vores krav om faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære.

 

Jeg har selv været der og sagt OK!

Fælles for de destinationer og hoteller og lejligheder, som vi tilbyder dig som gæst er, at jeg ALTID selv har været der og sagt god for stedet.

Det skylder vi dig som gæst, da vi ikke ønsker, at du nogen måde kommer til at købe ”katten i sækken”. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvilke krav du og vores andre gæster stiller. Derfor forlader vi os ikke på smukke billeder og skønmalerier, men vil med egne øjne se, hvad det er du får.

Det skylder vi dig, når du lægger ferien i vores hænder!

Læs mere