Drømmer du om at være en del af et team, der stræber efter at være branchens bedste?

Så er du måske vores nye kollega

 

 


Ledige stillinger hos Primo Tours

Bjarkes mission har siden grundlæggelsen af Primo Tours altid været, at vi skal skabe ferier, vi selv gerne vil på. Hos Primo Tours bliver du derfor en del af et dedikeret team, der hver dag arbejder målrettet på at være branchens bedste og skabe uforglemmelige rejseoplevelser for vores gæster.

Vi tilbyder et rejsefællesskab, som er fyldt med spændende udviklingsmuligheder, og vi vil være glade for at få dig med ombord.

Vil du med på en spændende rejse og blive en del af et team, der brænder for at give vores gæster en Rigtig go' ferie?
Aktuelle stillinger vises herunder. Klik på linket for at læse mere om stillingen og ansøge. 
   

 

Øvrige stillinger i Primo Tours koncernen

Primo Tours koncernen består af flere brands, som alle har sit eget DNA og målgruppe. Vi kalder os for Primo Family, og fælles for alle brands er, at vi brænder for at give vores gæster en serviceoplevelser udover det sædvanlige.

Primo Tours koncernen består af følgende brands: Primo  Tours, Århus Charter, SunCharter, VERDN, Nortlander, DanSki, Slopetrotter, USAtours, DANexplore, UniqueTravel, flyselskabet Airseven samt vores egen bookingplatform Tourpaq. På koncernbasis sender vi årligt ca. 200.000 glade gæster på ferie. Vi har kontorer i Ringkøbing, Aarhus, Randers, Roskilde og København.  

Se ledige stillinger på PrimoFamily.dk - klik her.