Primo Tours

GRUPPEREJSER

Er I mange, der gerne vil rejse sammen? Charterrejser er også grupperejser

Uanset størrelsen af din gruppe, er vi klar til at hjælpe med gode råd og et skræddersyet grupperejsetilbud, der passer netop til din gruppe, hvad enten du rejser med familien, sportsforeningen, kortklubben eller noget helt andet?

Der er mange, der gerne vil rejse med familien fremfor at holde en stor fest, når der er en mærkedag, der skal fejres. Mange rejser også i en gruppe, hvor man kan dyrke sin fælles interesse for f.eks. golf, vandring, bridge, yoga eller meget andet. En grupperejse kan også blot være en stor gruppe af vennepar, der ønsker fælles ferieoplevelser. Flere og flere virksomheder inviterer også deres medarbejdere eller forretningsforbindelser med på en rejse, som et firma kick-off eller som et led i en forretningsstrategi.

Mulighederne er mange, og vi skræddersyr din grupperejse efter dit behov

Intet er umuligt - og derfor skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige grupperejsekonsulent Kim, som har rejst verden rundt og er ekspert i at arrangere grupperejser.

Mangler du inspiration til din næste grupperejse - eller overvejer du stadig dine muligheder, kan du gå på opdagelse blandt vores udvalg af grupperejser, som ses i menuen til venstre.

 

Nadia Magaard Andresen Gruppesalg 28 68 38 30
Charlotte Thomsen Gruppesalg 8818 4618