Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Primo Tours

GRUPPEREJSER

Grupperejser til sydens sol og sommer

Charterrejser er også Grupperejser

Uanset størrelsen af din gruppe, er vi klar til at hjælpe med gode råd og skræddersy et grupperejsetilbud, der passer netop til din gruppe: Familiefesten, cykelklubben, kortklubben eller noget helt fjerde? Vi sidder klar med gode råd og vejledning.

 

Er I mange, der gerne vil rejse sammen?

Hos Primo Tours arrangerer vi billige grupperejser for vores gæster. Der er mange, der gerne vil rejse med sin familie i stedet for at holde en fest, når der f.eks. er en anledning til at fejre en begivenhed. Det kan være mors runde fødselsdag, farfars pensionsalder eller noget helt tredje. Der er også mange, der gerne vil holde ferie med alle sine venner og derfor er interesseret i at finde billige grupperejser. Flere og flere virksomheder inviterer også deres medarbejdere og/eller forretningsforbindelser med på en rejse. Enten som et firma kick-off eller som et led i en forretningsstrategi.

Hos Primo Tours kan vi tilbyde mange forskellige grupperejser, og vi er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du ikke lige kan finde det, du ønsker her på siden.

 

Hvad kan du opleve med vores grupperejser?

Med grupperejser gennem Primo Tours kan vi skræddersy rejsen efter jeres behov og ønsker. Ingenting er umuligt - og derfor skal du ikke tøve med at kontakte din personlige grupperejsekonsulent på 88184618.

Mangler du inspiration til din næste grupperejse - eller overvejer du stadig dine muligheder, kan du gå på opdagelse blandt vores udvalg af grupperejser.

 

Kontakt din personlige grupperejsekonsulent

 

Den aktive grupperejse

Tag på en aktiv ferie med Primo Tours. Lad dig inspirere af alverdens aktiviteter for hele gruppen. Tag blandt andet ud og oplev den sydeuropæiske natur på cykel eller på smukke vandreture. Hos Primo Tours kan du kombinere alle de aktiviteter, som gruppen ønsker at prøve kræfter med. Tag en tur på golfbanen om formiddagen, tag en dukkert i havet over middag og tag et slag bridge om eftermiddagen. Kun fantasien sætter grænser – kontakt blot vores grupperejsekonsulenter Olav eller Tina på 8818 4618, så hjælper de dig godt på vej.

 

Cykelferie

Tag f.eks. på cykelferie på Mallorca og udfordre hele gruppen i, hvem der skal krones som bjergets konge. På toppen kan du nyde den smukke udsigt, mens du lader benene restituere inden det går nedad igen. Din grupperejse på den tohjulede, kan du med fordel kombinere med vandreture i naturen eller andre aktiviteter. 

 

Kontakt din personlige grupperejsekonsulent

 

Golf og bridge rejser

Med golfgrupperejser hos Primo Tours kan du nyde det fantastiske spil som golf er. Oplev blandt andet golf direkte ud mod Atlanterhavet på øen Porto Santo. Et fantastisk spil i fantastiske omgivelser i et fantastisk selskab. Kombinér din golfgrupperejse med en omgang bridge efter solen er gået ned. Det næsten 100 år gamle kortspil går aldrig af mode - det gør en rigtig go' grupperejse heller ikke.

 

Firmarejser

Tag på tur med firmaet, virksomheden eller organisationen. Kom tæt på hinanden og lær hinanden bedre at kende med en firmarejse. Vi skræddersyer din firmarejse og sørger for at virksomhedens medarbejdere får ladet batterierne helt op. 

 

Kontakt din personlige grupperejsekonsulent

 

Forretningsrejser

Skab spændende og nye forbindelser med en forretningsrejse. Beslutninger og aftaler bekræftes oftest uden for kontoret - hvorfor så ikke gør det i sydens sol? Vi tilbyder altid sol og varme på din næste forretningsrejse - du skal blot huske det pæne tøj, det gode humør og måske en kuglepen til din underskrift på aftalen. 

 

Dykkerrejser

Dykkerrejser er helt perfekt til grupper. Udforsk havets fantastiske liv, både med fisk og planter, og skab oplevelser du sent vil glemme. Vi har samlet en lang række gode tips til din dykkerferie, som du kan læse mere om her. Så på med svømmefødderne, hop en tur i vandet og lad havet give dig minder for resten af livet.

 

Yogarejser

Kombiner den afslappende ferie med en omgang yoga. Yoga er perfekt for både krop og sjæl - og din krop vil elske dig for det. Hvad enten du er til yoga, der har til formål at gøre dig mere smidig eller blot til at kontrollere dit åndedræt, så gør du dig selv og din krop en kæmpe tjeneste. 

Skal din yogaferie være mere aktiv, kan det selvfølgelig kombineres med cykel- og vandreture. Vi skræddersyer din rejse bedst muligt efter dine behov og ønsker. 

 

Kontakt din personlige grupperejsekonsulent

 

Grupper med særlige behov

Har du specielle behov, som er et krav for at du kan komme afsted på ferie, så hjælper vi dig gerne med det. Nogle af vores hoteller opfylder disse krav, og hos Primo Tours forsøger vi gerne at imødekomme dine ønsker og behov.

Kontakt vores grupperejsekonsulenter for at høre om dine muligheder.

 

Grupperejser - Spørgsmål og svar

Når du rejser i en større gruppe, dukker der ofte en del spørgsmål op undervejs. Primo Tours har fundet frem til de mest stillede spørgsmål og giver dig et svar, som vi håber kan give dig afklaring. Hvis du stadig sidder tilbage med følelsen af, at du ikke har fået svar på alle dine spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar ved telefonen +45 88 18 46 18.

 

Er der en begrænsning på, hvor stor gruppen må være?

Det afhænger af ledige pladser på flyet og på det pågældende hotel, såfremt man gerne vil bo sammen. Ellers er max 148 pladser, som der er på flyet.

 

Hvor mange personer skal vi være inden man kalder den en gruppe?

Dette er en individuel afvejning. Det er afhængigt af destinationen og afrejsedato. Kontakt os på 88184618.

 

Kan vi få rabat når vi rejser i en gruppe?

Vi har altid attraktive gruppepriser. Prisen afhænger i stor grad af bl.a. hotelvalg og afrejseperiode. Kontakt os på 88184618 og få en snak omkring hvilke attraktive priser vi har netop nu.

 

Kan vi godt rejse som en blandet gruppe – altså både med ældre, unge og babyer?

Man kan sagtens rejse blandet i en gruppe.

 

Arrangerer Primo Tours også grupperejser med unge?

Vi er åbne for at arrangere grupperejser for alle aldersgrupper. Så længe vi kender behovet for den enkelte gruppe, forsøger vi at sammensætte den bedste ferie for denne.

 

Skal vi alle bestille den samme pakke?

All Inclusive, Mini All Inclusive, halvpension, morgenmad eller uden pension.
Såfremt pensionsformen er et tilvalg på hotellet, skal denne bestilles så de, der bor i samme værelse har samme pensionsform.

 

Kan alle gæster i gruppen sidde ved siden af hinanden i flyveren?

Der kan forespørges på dette, men det kan desværre ikke loves. Vi forøger at samle personer på samme booking, men det er flyselskabet, som laver den endelige sædefordeling ombord.

 

Kan alle gæster i gruppen bo ved siden af hinanden på hotellet?

Der kan forespørges på dette, men det kan desværre ikke loves. Det er hotellet som placerer gæsterne. Bor man i forskellige værelses- og lejlighedstyper, er disse ofte placeret væk fra hinanden. Nogle hoteller har mulighed for tilkøb af specifikt værelsesvalg, hvor dette kan garanteres.

 

Kan vi betale hver for sig eller skal betalingen foregå samlet?

På bookingen vil fremgå et betalings ID, som alle på samme booking skal benytte. Men kan således godt betale hver for sig, men der skal indgå en tekst for hver enkel indbetaling med navn(e) på de betalende samt en reference til rejsebevisnummeret.

 

Primo Tours tilbyder grupperejser til enhver ønsker og behov:

Grupperejser til Kreta
Grupperejser til Rhodos
Grupperejser til Meganisi
Grupperejser til Sivota
Grupperejser til Paleros
Grupperejser til Halkidiki
Grupperejser til Alcudia, Mallorca
Grupperejser til Tyrkiet
Grupperejser til Porto Santo

 

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her