Primo Tours

GRUPPEREJSER

Til sydens sol og sommer

Charterrejser er også Grupperejser...

Uanset størrelsen af din gruppe er vi klar til at hjælpe med gode råd og skræddersy et grupperejsetilbud, der passer netop til din gruppe: Familiefesten, cykelklubben, kortklubben eller? Vi er klar med gode råd!

Billige grupperejser

Er I mange der gerne vil rejse sammen?

Hos Primo Tours arrangerer vi billige grupperejser for vores gæster. Der er mange der gerne vil rejse med sin familie i stedet for at holde en fest, når der fx er en anledning til at fejre en begivenhed. Det kan være moderens runde fødselsdag, farfaderens pensionsalder eller noget helt tredje. Der er også mange der gerne vil holde ferie med alle sine venner og derfor er interesseret i at finde billige grupperejser. Flere og flere virksomheder inviterer også deres medarbejdere og/eller forretningsforbindelser med på en rejse. Enten som et firma kick-off eller som et led i en forretnings strategi.

Hos Primo Tours kan vi tilbyde mange forskellige grupperejser og vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du ikke lige kan finde det du ønsker her på siden.

Grupperejser - Spørgsmål og svar

Når du rejser i en større gruppe, dukker der ofte en del spørgsmål op undervejs. Primo Tours har fundet frem til de mest stillede spørgsmål og giver dig et svar, som vi håber kan give dig afklaring. Hvis du stadig sidder tilbage med følelsen af, at du ikke har fået svar på alle dine spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar ved telefonen +45 88 18 46 18.

 

Er der en begrænsning på, hvor stor gruppen må være?

Det afhænger af ledige pladser på flyet og på det pågældende hotel, såfremt man gerne vil bo sammen. Ellers er max 148 pladser, som der er på flyet.

Hvor mange personer skal vi være inden man kalder den en gruppe?

Dette er en individuel afvejning. Det er afhængigt af destinationen og afrejse dato. Kontakt os på 88184618.

Kan vi få rabat når vi rejser i en gruppe?

Vi har altid attraktive gruppepriser. Prisen afhænger i stor grad af bl.a. hotelvalg og afrejseperiode. Kontakt os på 88184618 og få en snak omkring hvilke attraktive priser vi har netop nu.

Kan vi godt rejse som en blandet gruppe– altså både med ældre, unge og babyer?

Man kan sagtens rejse blandet i en gruppe.

Arrangerer Primo Tours også grupperejser med unge?

Vi er åbne for at arrangere grupperejser for alle aldersgrupper. Så længe vi kender behovet for den enkelte gruppe, forsøger vi at sammensætte den bedste ferie for denne.

Skal vi alle bestille den samme pakke?

All Inclusive, Mini All Inclusive, Light All Inclusive eller uden pension
Såfremt pensionsformen er et tilvalg på hotellet, kan denne bestilles individuelt.

Kan alle gæster i gruppen sidde ved siden af hinanden i flyveren?

Der kan forespørges på dette, men det kan desværre ikke loves. Normalt samles alle på samme booking forholdsvis samlet i flyet, men det er flyselskabet som placerer. Ca. 60 dage før afrejse (kun Jettime fly) har man mulighed for selv at vælge sæde mod merbetaling.

Kan alle gæster i gruppen bo ved siden af hinanden på hotellet?

Der kan forespørges på dette, men det kan desværre ikke loves. Det er hotellet som placerer gæsterne. Bor man i forskellige værelses- og lejlighedstyper, er disse ofte placeret væk fra hinanden.

Kan vi betale hver for sig eller skal betalingen foregå samlet?

På bookingen vil fremgå et betalings ID, som alle på samme booking skal benytte. Men kan således godt betale hver for sig, men der skal indgå en tekst for hver enkel indbetaling med navn(e) på de betalende samt en reference til rejsebevisnummeret.

Primo Tours tilbyder grupperejser til enhver ønsker og behov:

Grupperejser til Korfu
Grupperejser til Meganisi
Grupperejser til Sivota
Grupperejser til Rhodos
Grupperejser til Kreta
Grupperejser til Samos
Grupperejser til Mallorca

Grupperejser til Tyrkiet
Grupperejser til Porto Santo
 

 

Leder du efter
en rigtig go' ferie?
Lad os hjælpe dig med at finde drømmerejsen, der passer til netop dine ønsker og behov
Ved tilmelding af nyhedsbrevet
deltager du samtidig i
konkurrencen om
et rejsegavekort
på kr. 5.000,-!