Primo Tours

GRUPPEREJSER

Grupperejser til sydens sol og sommer

Charterrejser er også Grupperejser

Uanset størrelsen af din gruppe, er vi klar til at hjælpe med gode råd og skræddersyet grupperejsetilbud, der passer netop til din gruppe: Familiefesten, sportsklubben, kortklubben eller noget helt fjerde? Vi sidder klar med gode råd og vejledning.

 

Er I mange, der gerne vil rejse sammen?

Hos Primo Tours arrangerer vi grupperejser for vores gæster. Der er mange, der gerne vil rejse med sin familie i stedet for at holde en fest, når der f.eks. er en anledning til at fejre en begivenhed. Det kan være mors runde fødselsdag, farfars pensionsalder eller noget helt tredje. Der er også mange, der gerne vil holde ferie med alle sine venner og derfor er interesseret i at finde en grupperejse. Flere og flere virksomheder inviterer også deres medarbejdere og/eller forretningsforbindelser med på en rejse. Enten som et firma kick-off eller som et led i en forretningsstrategi.

Hos Primo Tours kan vi tilbyde mange forskellige grupperejser, og vi er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du ikke lige kan finde det, du ønsker her på siden.

 

Hvad kan du opleve med vores grupperejser?

Med grupperejser gennem Primo Tours kan vi skræddersy rejsen efter jeres behov og ønsker. Ingenting er umuligt - og derfor skal du ikke tøve med at kontakte vores personlige grupperejsekonsulent Olav på 3015 3638

Mangler du inspiration til din næste grupperejse - eller overvejer du stadig dine muligheder, kan du gå på opdagelse blandt vores udvalg af grupperejser, som ses i menuen til venstre.

Kontakt din personlige grupperejsekonsulent

DREJ OG VIND

VIND EN REJSE FOR 2 TIL KRETA!

 

Vind masser af spændende præmier hver dag. Blandt alle der drejer lykkehjulet, finder vi også én heldig vinder af en rejse for 2 til Kreta med ophold på Creta Princess Aqua & Spa m/All Inclusive med afrejse i juni 2022.

 

 Deltag her: