Panorama Hotel m/Mini All Inclusive

...Når du vælger et VisitSun® hotel

VisitSun® hoteller er vores mest efterspurgte hoteller og absolut det bedste, vi kan tilbyde til par og familier, som ønsker god beliggenhed, fine faciliteter og mulighed for alle måltider med drikkevarer inkluderet.

Panorama Hotel m/Mini All Inclusive

Luksushotel med Mini All Inclusive og suveræn havudsigt fra poolområdet

Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet luksushotel med en høj beliggenhed og en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel, som har en stor skare af stamgæster. Her er en hyggelig lobby med reception, flere barer og restauranter med både indendørs- og udendørs betjening.

Den store solterrasse er helt unik med gigantiske swimmingpools, eksklusive møbler og en fremragende havudsigt. Der findes flere poolområder på hotellet. Ved indkvartering i dobbelt- eller familieværelse kan man frit benytte det store poolområde foran hovedbygningen. De øvrige poolområder er tilknyttet Panorama Blue værelserne. Disse kan der forespørges på mod et ekstra gebyr pr. person.Overalt er der imponerende og dejlige opholdsområder samt flotte udenomsarealer med palmer og blomster.

Beliggenhed
Hotel Panorama er beliggende i Kalamaki, hvilket betyder rolige omgivelser og alligevel tæt på seværdighederne i Agia Marina eller Chania by. Panorama Hotel har bygget sin egen gangbro fra hotellet til den private strand lige overfor hotellet. Stranden har primært stenbund, og der findes ikke sand ved strandstykket. Arealet ned til vandet er et græsstykke med gratis liggestole. Hele familien kan nemt og trygt nyde en forfriskende dukkert i Middelhavets klare vand uden at skulle bevæge sig væk fra hotellets område. Indenfor cirka 350 m findes fine sandstrande både til højre og venstre for hotellet.

Ved indkørslen til hotellet er et busstoppested, så man nemt og hurtigt kan komme rundt i lokalområdet. For dårligt gående gøres der opmærksom på, at det sidste stykke op til Hotel Panorama er en stejl bakke. Såfremt man skal med på en udflugt, kører bussen helt op til hotellet.  På selve hotellet findes der ramper overalt.

Faciliteter
Hotellet byder på mange faciliteter, såsom fitness, tennisbane, basketball, billard og volleyball (kun i sommerhøjsæsonen). Desuden kan sauna, massage og frisør bookes mod betaling. Der er gratis trådløst internet i receptionsområdet, dog kan der forekomme udfald i forbindelsen på grund af hotellets beliggenhed. Der findes en mindre internetcafé med computere i receptionsområdet. I højsæsonen i skolernes sommerferie, vil der i løbet af dagen og om aftenen være underholdning for både store og små. For børnene er der et legeområde med en mindre legeplads. Gratis udlån af poolhåndklæder.

Værelser

Man bor på flotte og elegante dobbeltværelser med bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer, minibar(efter forespørgsel), aircondition og balkon med bord og stole. Minibarens indhold kan nydes mod betaling direkte til hotellet.
Primo Tours’ standard-dobbeltværelser - med eller uden havudsigt - er placeret i hovedbygningen, som ligger øverst i komplekset.
 
Som noget helt unikt kan man ved standard-dobbeltværelser booke specifikke værelser på Hotel Panorama. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 300 kr. pr. uge pr. værelse, der bookes specifikt. 
 
Der findes ligeledes familieværelser, som kan bookes i perioden 19/6-30/7. Vælger man familieværelser (1000 nr. værelser), ligger disse helt forrest og længst nede i komplekset.
 
I afdelingen ”Executive Wing” findes der suiter med privat pool. Denne afdeling er udelukkende for voksne (+16 år). Disse værelser kan kun bookes via manuel forespørgsel.

Executive Superior værelser (3000 nr. værelser) er beliggende midt i komplekset over værelserne med privat pool samt i komplekset til højre for denne afdeling. Disse værelser kan benytte den ekstra pool i nederste område af komplekset, og alle executive superior værelser har havudsigt.
 
Mod tillæg er det muligt at få et dobbeltværelse til enebrug.

Pension

Opholdet er med Mini All Inclusive. Det vil sige morgenmad og lokale drikkevarer i løbet af dagen.
Mod tillæg er det muligt at opgradere til All Inclusive, hvilket inkluderer frokost- og aftenbuffet. 

Morgenmaden serveres i tidsrummet kl. 7.30-10.00 og byder blandt andet på amerikansk morgenmad, græske, traditionelle retter samt anden sund og varieret morgenmad.
 
Alle drikkevarer er lokale og kan indtages i tidsrummet kl. 10.30-00.00. I løbet af dagen er der desuden mulighed for diverse snacks og is.
 
Tilkøb af All Inclusive pr. uge:
Voksen 900 kr./ Barn 550 kr.

Frokost serveres i tidsrummet kl. 12.30-14.30 fra buffet med et stort udvalg af kolde, lune, internationale og lokale retter. Aftensmaden serveres i tidsrummet kl. 19.00-21.30 fra buffet med speciel menu for børnene.
 
Mini All Inclusive eller All Inclusive er tilgængelig helt frem til afrejsetidspunktet.
 
Der er en såkaldt ’Light’ dress-code i restauranten på hotellet, hvilket betyder, at de ikke tillader badetøj, bar mave, klipklapper, soltoppe og lignende. Lange bukser til mænd er velset til aftensmåltidet, men ikke et krav.
 
For rejsende i større grupper gør vi opmærksom på, at restauranten altid gerne forsøger at sammensætte borde til hele gruppen. Dette kan dog ikke garanteres på forhånd. Ligeledes anmoder restauranten om, at man af pladshensyn ved større grupper ikke sidder i restauranten i hele spiseperioden. 

Sen ankomst til hotellet:
Ophold m/Mini All Inclusive og All Inclusive - her er der på ankomstdagen drikkevarer indtil ovenstående tidspunkt.

Check-ud fra hotellet
Check-ud sker som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet ved ankomsten. Dette kan nogle gange lade sig gøre mod merbetaling direkte til hotellet.
Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 5000 m
 • Afstand til strand 300 m
 • Afstand til indkøb 500 m
 • Antal værelser 200
 • Etager 3
 • Pool Ja
 • Børnepool Ja
 • Bar Nej
 • Restaurant Nej
 • Air conditioning Ja
 • Håndklædeservice Ja
 • Køleskab Nej
 • Minibar Nej
 • Mini Marked Ja
 • Underholdning Nej
 • Have Ja
 • Elevator Nej
 • WiFi Nej
 • Parasoller Nej
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Nej
 • Sikkerhedsboks/safetyboks Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Antal pools 1
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 20 km
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der tillægges kr. 148,- pr. person i ovenstående priser.
  Dækker over olie- samt valutajusteringer.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:
 • Mad på flyet tur/retur kr. 198,-
 • Sædereservation - alm. sæde kr. 50,- pr. vej
  Sædereservation - ekstra benplads kr. 150,- pr. vej.
 • Transfer til og fra lufthavnen kr. 218,- pr. person.
 • Bagage kr. 130,- for 1 stk. på 20 kg. tur/retur.

Pension

Opholdet er med Mini All Inclusive. Det vil sige, at morgenmad er inkluderet, og at man frit kan nyde lokale drikkevarer i løbet af dagen.
Der er en såkaldt ’Light’ dress-code i restauranten på hotellet, hvilket betyder, at de ikke tillader badetøj, bar mave, klipklapper, soltoppe og lignende. Lange bukser til mænd er velset til aftensmåltidet, men ikke et krav.
For rejsende i større grupper, gør vi opmærksom på, at restauranten altid gerne forsøger at sammensætte borde til hele gruppen. Dette kan dog ikke loves på forhånd. Ligeledes henstiller restauranten til, at man af pladshensyn ved større grupper ikke sidder i restauranten i hele spiseperioden.

Mod ekstra betaling er det desuden muligt at supplere med All Inclusive, hvilket inkluderer middags- og aftensmad. Maden serveres fra en delikat og farverig buffet.
Morgenmaden serveres i tidsrummet kl. 7.30-10.00 og byder blandt andet på amerikansk morgenmad, græsk med traditionelle lokale retter, samt anden sund morgenmad, som kan give Jer den bedste start på dagen.
Frokost i tidsrummet kl. 12.30-15.00, hvor der er et stort udvalg af kolde og lune, internationale og lokale retter.
Aftensmad kl. 19.00-21.30, hvor der er en buffet samt speciel menu for børnene.
Is serveres ved poolbaren.

Tilkøb af All Inclusive pr. uge:
Voksen 900 kr./ Barn 550 kr.

Alle drikkevarer er lokale, og kan indtages i tidsrummet kl. 10.30-00.00. I løbet af dagen er der desuden mulighed for diverse snacks og is.

Sen ankomst til hotellet:
Ophold m/Mini All Inclusive og All Inclusive - her er der på ankomstdagen drikkevarer indtil ovenstående tidspunkt.

Sen afrejse fra hotellet:
Ophold m/Mini All Incl. - Mini All. indtil afrejsetidspunktet fra hotellet.
Ophold m/All Incl. - All Incl. indtil afrejsetidspunktet fra hotellet.

 

Bedømmelser

Rigtig dejlig Hotel

Skrevet af Kurt Mortensen

Hotellet har en rigtig god beliggenhed med en fantastisk flot udsigt. Maden var helt i top og meget varieret. Rigtig venligt personale. Guiderne var alle venlige og hjælpsomme. Vi var 8 personer afsted og ingen havde noget at klage over. Kan klart anbefale dette hotel.

skuffet.

Skrevet af Gitte Bertram

Har nu været på panorama 3 gange over 6 år, vil sige at servicen er blevet dårligere, personalet er ikke serlig service main det, specielt ikke i baren , Syntes det er synd at der bliver serveret mad fra forskellige lande om aftenen , vi er i Grækenland , vil gerne have græsk mad. I år var lå vi på fjeder i sengen ,fik dog topmadeesser samme dag vi gjorde dem opmærksom på problemet.Underholdningen er der ikke noget videre af , det er et hotel ude på landet. det kan de godt gøre bedre. Smuk udsigt, dejligt med havvand i poolen . Vil vælge et andet hotel næste gang-

5 stjerner

Skrevet af bente hansen

d 15/8 2016 Dejlig hotel med servicen i top var der i uge 32 med noget fam med 3 børn de var der 14 dage børne venligt pool område til både store og små og aktiviteter for børn kan kun anbefales varmt (maden var bare god forskellige temaer hver aften så meget fint . guiderne var også blandt top ti tak.

Super lækkert hotel

Skrevet af Morten

Super lækkert hotel. Smilende og venligt personale. Altid rent og pænt. Animation team ( Sasha, Michela & Marika ) var fantastiske. Maden var helt i top, og bedre end at være ude og spise. Kan helt klart anbefale dette hotel... Om det er til børnefamilie eller par eller andet.