Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Hotel Porto Platanias Beach m/morgenmad

Luk Vindue
Billede 1 af 23

Bo direkte ved en skøn sandstrand

Hotel Porto Platanias Beach har en fantastisk beliggenhed direkte ved stranden i Platanias, Vestkretas absolut mest populære ferieby. Hotellet er utroligt velfungerende, og består af flere bygninger, solterrasser og swimmingpools. Her er forskellige restauranter, og hotellets lobby/receptionsområde er helt nyt og eksklusivt med moderne interiør. Hvis du vil bo på et skønt hotel i dejlige omgivelser og direkte ved stranden, kan vi klart anbefale Porto Platanias Beach.


Beliggenhed
Porto Platanias Beach er med sin placering direkte ved den skønne sandstrand og lille havn uden tvivl et af områdets bedst beliggende hoteller. Solsengene på stranden er mod ekstra betaling. Der er få minutters gang til centrum af Platanias, hvor der er dejlige restauranter, butikker og barer. Den vestlige hovedstad, Chania, ligger blot 12 km. væk.  

Faciliteter

Hotel Porto Platanias Beach har en høj standard, og her er mange luksusfaciliteter, som blandt andet flere pragtfulde solterrasser og store poolområder med forskellige swimmingpools, børnepools og barer. Der findes 4 store pools, hvoraf én af dem er opvarmet i april/maj og september/oktober. Der er 3 børnepools, én soppe-pool og én pool udelukkende for voksne. Her er legeplads til børnene og miniklub med engelsktalende personale, to restauranter, snackbar og minimarked. For de aktive er der gratis adgang til døgnåbent fitnessrum, bordtennis og billard. Hotellet råder desuden over to paddle tennis baner og én tennisbane, som kan benyttes mod gebyr. Mulighed for spa/wellness mod betaling. Gratis Wi-Fi. Der er mulighed for gratis lån af pool-/strandhåndklæde, som kan skiftes 3 gange ugentligt (depositum på 10 euro). 

Værelser

Man bor i flotte dobbeltværelser, der er indrettet med bad/toilet, køleskab, minibar på forespørgsel, telefon, TV, elkedel, føntørrer og balkon med bord og stole. Der er gratis aircondition. Safetyboks kan lejes for 21 euro/uge. Mod tillæg er det muligt at få et værelse til enebrug.

Pension
Opholdet på Porto Platanias Beach er med morgenmad i tidsrummet kl. 7.30-10.30.

Mulighed for tilkøb af halvpension pr. uge:
Voksen 900 kr. / Barn 450 kr.

Mulighed for tilkøb af All Inclusive pr. uge:
Voksen 2300 kr. / Barn 1150 kr.

Frokost: kl. 13.00-14.30.
Aftensmad: kl. 18.30 - 21.30.
Atlantis Bar: 10.00-23.30.
Vær opmærksom på, at der er dresscode til aftensmaden, hvilket betyder, at lange bukser er påkrævet for mænd.

Ind – og udtjekning fra hotellet
Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2024
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 1,50 - € 10,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 70,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at rejseselskabets klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til strand 10m
 • Antal værelser 330
 • Afstand til centrum 200m
 • Etager 3
 • Afstand til indkøb 100m
 • Elevator Ja
 • Afstand til lufthavnen 31 km
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Antal pools 2
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Børnepool Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Solsenge Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Køleskab Ja
 • Bar Ja
 • Minibar Ja
 • Restaurant Ja
 • Elkedel Ja
 • Mini Marked Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Underholdning Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Wellness Ja
 • TV Ja
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Shuttlebus til centrum Nej
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 16o Tjek vejret

Tilkøb Charterpakken på din ferie

Charterpakken inkluderer:

 • Mad på flyet t/r kr. 249,- pr. person
 • Bagage á 20 kg kr. 349,- pr. stk
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r kr. 289,- pr. person
Din pris: kr. 799,-

Du sparer kr. 88,-

Normalpris kr. 887,-

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Ønsker du ekstra service på din charterferie
 • Sædereservation alm. sæde kr. 125,- pr. vej
 • Sædereservation forrest i kabinen kr. 150,- pr. vej
 • Sædereservation ekstra benplads kr. 295.- pr vej
 • Sædereservation for de to bagerste rækker kr. 100,- pr. vej
 • Afbestillingsforsikring kr. 399,- pr. person - krydsdækker alle på rejsebeviset
Anmeldelser af hotellet

Det siger gæsterne

Første gæster på Kreta 2021

Skrevet af Jan Hougaard Kristensen

Hej Bjarke Eftersom vores tur til Rhodos desværre ikke kunne blive til noget pga manglede fly, om booking vi hurtigt til jeres tur til Kreta. Det blev dog 10.000 kr. dyrere end turen til Rhodos men regnet så også med at det var noget bedre Og ja, hotellet fejlet ikke noget, flink personale, god mad og vores dyre tilkøbte havudsigt var alle pengene værd.. Til vores velkomst møde, hvor der kun var vores familie, manglet der så lidt.. Vi fik god hjælp til at leje en bil men ellers måtte vi selv spørge ind til alt vi ville vide.. Havde købt billet til både jeres velkomst middag dagen efter samt en båd tur senere på ugen. Alt det blev vi ikke præsenteret for eller tilbudt.. Dagen efter sad vi sammen med en guide fra et af jeres andre rejsebureauer og fik faktisk mere at vide af ham end af vores egne hele ugen... Det værste var, da vi i lufthavnen på vejen hjem fik at vide at grunden til vi ikke fik så meget besøg/hjælp uden på vores hotel var fordi vi blev nedprioriteret da vi var for få på hotellet. Må sige, når jeg betaler 40.000 for en ferie så forventer jeg nok mere end vi har fået på denne ferie.. Yderligere var det helt til grin da vores kaptajn på flyet hjemad, som allerede var forsinket, valgte at vente næsten 2 timer på gæster fra en andet fly.. Men vi blev da tilbudt et gratis kop lunken vand eller en kop til te/kaffe.som aldrig kom Vh Jan Hougaard Kristensen P.S. vores næste rejse bliver stadigvæk med jer om men synes lige I skulle vide dette

Bliver ikke meget bedre.

Skrevet af Hans Damgaard

Helt igennem et fantastisk sted. I denne Corona tid kunne man godt forvente at der ville være skruet ned for servicen. Det er absolut ikke tilfældet her. Beliggenheden er lige i øjet, brug de ekstra kroner på et værelse med havudsigt. Så har man den mest fantastiske udsigt. Restanten har et bredt udvalg, med skiftende indhold igennem ugen. Det bliver aldrig kedeligt, man glæder sig til at se hvad der nu er fundet på. Baren ligger lige ud til stranden og den lille havn. Her er udvalget af drink bredt og ikke med for meget spiritus. Ligger man på stranden er det nemt at hente drikkevare i løbet af dagen. Solvognene på stranden er gratis for hotellets gæster. Der er flere dejlige pool områder, så ingen problem at finde plads hvis man ikke er til stranden. Personalet er altid smilende og glade, hjælpsomhed har ingen grænser. Her vil vi helt sikkert komme igen, det var alle pengene vær. Tak for en fantastisk ugen.

Dejligt hotel med mange muligheder

Skrevet af Knud Erik Nielsen

Skønt sted at være, meget tæt ved stranden og ikke mindst ved bymidten, kun 200 m. til alle mulige forskellige butikker. Meget venligt personale, meget behjælpelige, søde og rare og altid tid til en lille snak. Alt i alt et meget dejligt sted at holde ferie, har været der 12 gange både forår & efterår.

Lækker strand og lækker mad

Skrevet af Niels Møller

Hotellets beliggenhed er helt i særklassen til strand og udsigt. Stranden er fint rent sand uden sten, hvilket findes mange andre steder på øen. Nærliggende havn giver god læ for bølgerne der ellers godt kan blive voldsomme. Hotellet har utroligt omfattende personale, der er altid nogen som kan hjælpe eller som bare sørger for at alt er i orden dagen igennem. Forplejningen er noget af det bedste jeg har fået på buffet hotel. Kæmpe stort varieret udvalg hele ugen igennem, stort set uden gentagelser. Der er ikke så mange børn blandt hotellets gæster, så hvis man søger selskab børn imellem, så er der muligvis flere børnefamilier andre steder. Strandstole er ikke gratis for hotellets gæster, men det er dog overkommeligt.

4,7
Fremragende
11 anmeldelser
91% af vores gæster har givet dette hotel 4 eller 5-sjernede anmeldelser.
5
82 %
4
9 %
3
9 %
2
0 %
1
0 %
Skriv din anmeldelse
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >