Villa Platanias m/All Inclusive

...Når du vælger et VisitSun® hotel

VisitSun® hoteller er vores mest efterspurgte hoteller og absolut det bedste, vi kan tilbyde til par og familier, som ønsker god beliggenhed, fine faciliteter og mulighed for alle måltider med drikkevarer inkluderet.

Villa Platanias m/All Inclusive

Familievenligt lejlighedshotel m/All Inclusive, direkte ved stranden

Villa Platanias er et fantastisk, familievenligt hotel med suveræn beliggenhed – direkte ved stranden og i kort gåafstand til centrum af Platanias. Solterrassen er placeret med udsigt til stranden og det smukke hav. Lækker swimmingpool, fantastiske omgivelser og skyggefulde områder er blot nogle af de ting, man oplever på stedet.  Villa Platanias er flot vedligeholdt, og man oplever et indbydende og lækkert lejlighedshotel med et højt serviceniveau og en eventyrlig feriestemning. Stedet er særdeles familievenligt og har et hav af stamgæster.

Beliggenhed


Villa Platanias er et strandhotel med fantastisk beliggenhed direkte ved stranden i Platanias. Hotellet ligger i rolige omgivelser og dog super centralt i forhold til byen med et fint udvalg af restauranter, butikker og forlystelser. Der er boldbane ved siden af hotellet og en mindre havn, som er udgangspunktet for flere bådture. Vil du opleve en større by, er der kun ca. 12 km til Kretas vestlige hovedstad, Chania, som er øens anden største by med mange seværdigheder.

Faciliteter
Villa Platanias består af flere bygninger beliggende fra strandkanten og op mod byen Platanias. Stedet oser langt væk af hygge og mellem bygningerne er der plantet smukke palmer, oliventræer og blomster i ægte græsk stil. Tæt på strandkanten ligger den skønne solterrasse med en indbydende swimmingpool og separat børnepool med en vanddybde på 60 cm. Der er gratis liggestole og parasoller ved både pool og strand. Ved solterrassen er en hyggelig og delvis overdækket poolbar, hvor du kan nyde de inkluderede drikkevarer. Af øvrige faciliteter kan nævnes sauna, mindre fitnessrum (kl. 9.00 - 21.00) samt gratis Wi-Fi-i receptionsomorådet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland er varierende, og udfald kan forekomme.

Til alle gæster udleveres ét gratis poolhåndklæde, som skiftes om onsdagen ved henvendelse i receptionen. Ønskes flere poolhåndklæder kan disse lejes i receptionen mod et gebyr pr. håndklæde på 10 Euro, som inkluderer daglig skift. Der er også mulighed for tøjvask mod gebyr.

Børneklub med græsktalende personale er åben mandag til fredag fra kl. 10-14.

Lejligheder
Man bor i rummelige lejligheder med græsk møblement og lille køkkenniche med køleskab og elkedel. Da hotellet er med All Inclusive, er udvalget af køkkenudstyr begrænset til lidt glas, kopper og tallerkner, og kogepladerne er ikke i funktion. Villa Platanias har både 1-, 2- og 3-værelses lejligheder, alle med lys og dejlig stue/opholdsrum, pænt badeværelse, føntørrer, gratis aircondition, gratis safetyboks, telefon, TV og balkon eller terrasse. 1-værelses lejligheder er ét stort rum. Enkelte af disse er uden udsigt - det betyder, at man bor med udsigt til nabobygningens gavl. 2-værelses lejligheder har ét separat soveværelse, mens 3-værelses lejligheder har to separate soveværelser samt to badeværelser. Det er muligt at få en etværelses lejlighed til enebrug mod tillæg.

Valg af specifik lejlighed
Som noget helt unikt kan man booke en specifik lejlighed på Villa Platanias. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 400 kr. pr. uge pr. lejlighed, der bookes specifikt.

Egen villa
Villa Platanias byder også på muligheden for din helt egen "Villa". Villaen er ideel, hvis I rejser sammen som en større familie eller flere par. Villaen ligger forrest i komplekset, tæt på receptionen. I stueplan findes stort  opholdsrum med køkkenniche, badeværelse og terrasse. På 1. sal har villaen to soveværelser og et badeværelse med badekar. Fra begge soveværelser er der adgang til balkon. Der er plads til max. 7 personer i villaen inklusiv to opredninger i stue/opholdsrum.

Pension
Opholdet er med All Inclusive. Dvs. morgen-, frokost- og aftensmad, som serveres fra buffet i hotellets restaurant, som fungerer både inde som ude. Lokale drikkevarer er inkluderet dagligt fra kl. 10.00-22.00 og serveres fra hotellets poolbar. Is serveres til måltiderne og derudover til børn i tidsrummet kl. 16-17. 

Morgenmad: kl. 7.00-10.00
Frokost: kl. 13.00-15.00
Aftensmad: 19.00-21.30
Internationale mærker, special drinks/cocktails, friskpresset juice m.v. er ikke inkluderet i All Inclusive og afregnes direkte til hotellet.

Check-ud fra hotellet:
Dette er som regel senest kl. 12.00 på afrejsedagen. For senere check-ud forhør direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, er det ofte mod en ekstra betaling direkte til hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. d. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med d. 1. januar 2018. Afgiften er Primo Tours uvedkommende, og er ikke inkluderet i rejsens pris. Afgiftspris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00, og betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering på rejsemålet, som ligger til grund for afgiftens størrelse. Læs mere
Hotelfakta
 • Afstand til centrum 100 m
 • Afstand til strand 5 m
 • Afstand til indkøb 100 m
 • Antal værelser 52
 • Etager 1
 • Pool Ja
 • Børnepool Ja
 • Bar Ja
 • Restaurant Ja
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Køleskab Ja
 • Minibar Nej
 • Mini Marked Nej
 • Underholdning Ja
 • Have Ja
 • Elevator Nej
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Solsenge Ja
 • Shuttlebus til centrum Nej
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Wellness Nej
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Antal pools 1
 • Håndklædeskift Ja
 • TV Ja
 • Afstand til lufthavnen 35 km
 • Rengøring Ja

Se alle fakta

 • Bemærk at der i ovenstående priser er inkluderet et salgstillæg på kr. 178,- pr. person for alle over 2 år.
Ønsker du ekstra service på din charterferie:
 • Afbestillingsforsikring kr. 195,- pr. person
 • Mad på flyet tur/retur kr. 198,- pr. person
 • Sædereservation alm. sæde fra kr. 60,- pr. vej
 • Sædereservation ekstra benplads kr. 175,- pr. vej
 • Transfer til og fra lufthavnen kr. 218,- pr. person
 • Bagage, kuffert á 20 kg tur/retur, kr. 198,- pr. stk

Det siger gæsterne

Endnu engang en fantastisk ferie uge 30 2019

Skrevet af Steen Jakobsen

Dette hotel overgår alt andet. Maden er perfekt. Dejlig rent og en fantastisk god service fra personalet. REJSELEDERNE FRA PRIMO TOURS kom hver dag og legede eller spillede med os. Det var andet år i træk vi var på dette vidunderlige hotel.

Ophold uge 28 2019

Skrevet af Rikke Højlund

Verdens bedste hotel vil jeg ikke beskrive det som, men skønt er det da. Hotellet er ret lille men dejligt. Det er til at få solsenge, dog gik vi ned for at reserverer ved 8:10 tiden om morgen, for at sikre os at vi kunne få 8 ved siden af hinanden. Men havde man blot været et par på 2, var det nok ikke nødvendigt. Maden er okay, ikke det vilde at skrive om, da buffen er ret lille, men hver dag var der noget man kunne lide. Havde buffen været større, havde vi nok bare spist det mere. Men alt er frisk og i sær grønsagerne var skønne. Der er rent og pænt i "cafeteriet" samt ude på hotellet. Værelserne er fine, igen er der hvad der skal bruges og ikke mere til. Men man er der jo stort set ikke. Inventaret er ikke helt up to date, men igen pyt, der er rent og pænt. Badeværelset er meget meget lille men igen det fungerer. Når man bestiller udflugter gennem deres app, skal man være opmærksom på at man så betaler 25,- kr. ekstra per person i forhold til hvis man bestiller ved guiderne. Det står ingen steder, desuden skal man være OBS på at de aktiviteter som står i appen ikke altid er de samme, som er på hotellet. Vi var med på turen smagen af Kreta, som godt kan anbefales. Små børn vil nok finde det forkedeligt dog. Der er stille og roligt på hotellet, ingen store højtaler som spiller højt musik i løbet af dagen ved poolen. Personalet er så søde og meget hjælpsomme. Sjælden man møder så servicemindet personale. Går man over fodboldbanen (husk i øverigt fodbold hvis man vil spille), så kommer man til et lille fiskeleje hvor tiden næsten står stille. Her ligger der en autentisk græsk terverna, som man kan nyde en øl eller få et ægte græsk måltid hos. Det kan anbefales. Lige efter Tervanaen ligger der en strand uden sten. Her kan man leje forskellige vandsports ting og der er små cafeer langs vandt. Så smukt. Iøvrigt skal man være OBS på at på hotellet kan man ikke få sodavand uden sukker - for vores vedkommen et must, da vi rejste med vores datter på 10 som er diabetiker. Men hvis I skulle have brug for det, så henvend jer til guiderne, og så kan de løse det uden ekstra beregning. Vi boede på værelserne 165+164 og her var der morgen sol og ingen sol på altanen om eftermiddagen/ aften. Det var skønt. For efter en dag ved poolen og i varmen, var det fedt at kunne sidde i skyggen og spille kort på altanen. Vi tog drikke vare med fra baren op til hotellet - der står godt nok at man ikke må, men alle gør det og personalet siger ikke noget til det. Det var skønt. Air con på værelserne virker kun, hvis man sætter nøglen i strøm "dimsen" på væggen, så når man går, tager man nøglen med sig, og air con slukker. Man man kan få udleveret en ekstra nøgle for 10 EURO i disp. i receptionen og så har man air con hele dagen, hvis dette behøves. Om vi kommer igen - måske - som sagt er dette ikke verdens bedste hotel men måske en af de hyggeligste vi har besøgt.

Et middelmådigt hotel

Skrevet af Kristian

Vi havde en dejlig ferie på Kreta i uge 25. Dog kan jeg ikke selv genkende de mange rosende anmeldelser af dette hotel, for jeg var ikke særligt imponeret. Værelserne, senge og inventar virkede slidt og trængte til udskiftning. Derudover var badeværelser små og nedslidte, og de var bare ikke særligt indbydende. Buffeten i restauranten var ret kedelig og ensformig og med ganske få retter. Dog skal det nævnes, at maden smagte ok, og personalet var ugen igennem smilende og imødekommende. Rengøringen var også ok, og poolen var ren. Måske havde jeg for høje forventninger ved inden rejsen at have læst andres anmeldelser på denne hjemmeside.

Verdens Bedste hotel efter min smag

Skrevet af Benjamin

Hej jeg har lige været på Villa platanias fra den 9 til den 16 juni det var det bedste jeg nogensinde har oplevet super sødt personale god rengøring på værelserne og dejlige omgivelser maden i top og drikkevare osse i top alt var så super godt så hvad venter i på bestilt med det samme super lækre værelser dejlige stor og rummelige at være i det var første og ikke sidste gang jeg kommer der ned så dejligt sted rejselederene var super søde og behjælpelige når man fik brug for hjælp så fem mega stor stjerner her fra tak for en uforglemmelig ferie nogensinde bedste hotel i verden. Mange hilsner fra Benjamin. :-)

Gå ikke glip af
din kommende
afbudsrejse
Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.