Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Luk Vindue
Billede 1 af 32

Familievenligt lejlighedshotel m/All Inclusive, direkte ved stranden

Villa Platanias er et skønt strandhotel med helt nyrenoverede og meget familievenlige værelser. Hotellet har en suveræn beliggenhed – direkte ved stranden og i kort gåafstand til centrum af Platanias. Solterrassen er placeret med udsigt til stranden og det smukke hav. Lækker swimmingpool, fantastiske omgivelser og skyggefulde områder er blot nogle af de ting, man oplever på stedet.  Villa Platanias er flot vedligeholdt, og man oplever et indbydende og lækkert lejlighedshotel med et højt serviceniveau og en eventyrlig feriestemning. Stedet er særdeles familievenligt og har et hav af stamgæster.Da vi råder over alle værelser på hotellet, vil du kun møde danske gæster ved poolen, og der vil i løbet af ugen være tilbud om forskellige aktiviteter for både børn og voksne på hotellet.

Beliggenhed
Villa Platanias er et strandhotel med fantastisk beliggenhed direkte ved stranden i Platanias. Hotellet ligger i rolige omgivelser og dog super centralt i forhold til byen med et fint udvalg af restauranter, butikker og forlystelser.
Tæt på hotellet findes en mindre havn, som er udgangspunktet for flere bådture. Vil du opleve en større by, er der kun ca. 12 km til Kretas vestlige hovedstad, Chania, som er øens anden største by med mange seværdigheder.

Faciliteter
Villa Platanias består af flere bygninger beliggende fra strandkanten og op mod byen Platanias. Stedet oser langt væk af hygge og mellem bygningerne er der plantet smukke palmer og blomster i ægte græsk stil.
Tæt på strandkanten ligger den skønne solterrasse med en indbydende swimmingpool og separat børnepool med en vanddybde på 60 cm. Der er gratis liggestole og parasoller ved både pool og strand. Ved solterrassen er en hyggelig og delvis overdækket poolbar, hvor du kan nyde de inkluderede drikkevarer. Der findes desuden et lokale med et mindre udvalg af fitnessudstyr.

Der forefindes gratis Wi-Fi på hele hotellet. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland er varierende, og udfald kan forekomme.

Til alle gæster udleveres ét gratis poolhåndklæde, som skiftes om onsdagen ved henvendelse i receptionen. Ønskes flere poolhåndklæder kan disse lejes i receptionen mod et gebyr pr. håndklæde på 10 Euro, som inkluderer daglig skift. Der er også mulighed for tøjvask mod gebyr.

Børneklub med græsktalende personale er åben mandag til fredag fra kl. 10-14.

Lejligheder
Man bor i flotte, nyrenoverede værelser med moderne møblement. Indretningen kan variere fra værelse til værelse. Alle værelser indeholder køleskab, elkedel, gratis safetyboks, TV, gratis aircondition og egen balkon eller terrasse.

Villa Platanias har både 1-, 2- og 3-værelses lejligheder, alle med lys og dejlig stue/opholdsrum og pænt badeværelse med føntørrer. 1-værelses studio lejligheder er ét stort rum. Enkelte af disse er uden udsigt - det betyder, at man bor med udsigt til nabobygningens gavl. 2-værelses lejligheder har ét separat soveværelse, mens 3-værelses lejligheder har to separate soveværelser samt to badeværelser. Det er muligt at få en etværelses lejlighed til enebrug mod tillæg.

Valg af specifik lejlighed
Som noget helt unikt kan man booke en specifik lejlighed på Villa Platanias. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo højt oppe eller længst nede, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo så tæt som muligt. Det koster 500 kr. pr. uge pr. lejlighed, der bookes specifikt.

Vi gør opmærksom på, at enkelte stuelejligheder har mellem 3-6 trin. Hvis du er i tvivl, når du skal booke en specifik lejlighed, så kontakt os gerne. 

Egen villa
Villa Platanias byder også på muligheden for din helt egen "villa" i to plan. Villaen er ideel, hvis I rejser sammen som en større familie eller flere par. Villaen ligger forrest i komplekset, tæt på receptionen. I stueplan findes et stort opholdsrum med veludstyret køkken, badeværelse og terrasse.
På 1. sal har villaen to soveværelser og et badeværelse med badekar. Det ene soveværelse har dobbeltseng, mens det andet har plads til 3 personer i hhv. dobbeltseng og en enkeltseng. Fra begge soveværelser er der adgang til balkon. Der er plads til max. 7 personer i villaen inklusiv to opredninger på sovesofa i stue/opholdsrum. Vi gør opmærksom på, at villaen er af ældre standard. Denne er ikke er renoveret som hotellets øvrige lejligheder.

Pension
Opholdet er med All Inclusive. Dvs. morgen-, frokost- og aftensmad, som serveres fra buffet i hotellets restaurant, som fungerer både inde som ude. Lokale drikkevarer er inkluderet dagligt fra kl. 10.00-22.00 og serveres fra hotellets poolbar. Is serveres til måltiderne og derudover til børn i tidsrummet kl. 16-17. 

Morgenmad: kl. 7.00-10.00
Frokost: kl. 13.00-15.00
Aftensmad: 19.00-21.30
Internationale mærker, special drinks/cocktails, friskpresset juice m.v. er ikke inkluderet i All Inclusive og afregnes direkte til hotellet.

Ind – og udtjekning fra hotellet
Indtjekning på værelset kan som regel først ske fra klokken 15.00 grundet klargøring fra forrige gæster. I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre at få sit værelse tidligere. Såfremt dette er muligt, oplyses det ved ankomst til hotellet. På hjemrejsedagen skal værelset på de fleste hoteller forlades mellem kl. 11.00 og kl. 12.00. Ønsker man at beholde værelset i længere tid, skal man forhøre sig om muligheden direkte på hotellet. Kan dette lade sig gøre, må der forventes en ekstra betaling, som afregnes direkte med hotellet.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2024
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris.
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 1,50 - € 10,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 70,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at rejseselskabets klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.Læs mere
Hotelfakta
All inclusive hotelFørste plads
 • Afstand til strand 0m
 • Antal værelser 52
 • Afstand til centrum 250m
 • Etager 1
 • Afstand til indkøb 60m
 • Elevator Nej
 • Afstand til lufthavnen 28 km
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Antal pools 1
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Børnepool Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Solsenge Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Køleskab Ja
 • Bar Ja
 • Minibar Nej
 • Restaurant Ja
 • Elkedel Ja
 • Mini Marked Nej
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Nej
 • Hårtørrer Ja
 • Underholdning Ja
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Wellness Nej
 • TV Ja
 • Shuttlebus til stranden Nej
 • Shuttlebus til centrum Nej
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 18o Tjek vejret

Tilkøb Charterpakken på din ferie

Charterpakken inkluderer:

 • Mad på flyet t/r kr. 249,- pr. person
 • Bagage á 20 kg kr. 349,- pr. stk
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r kr. 289,- pr. person
Din pris: kr. 799,-

Du sparer kr. 88,-

Normalpris kr. 887,-

Energisikring - Undgå uventede meromkostninger

Vi ønsker, at du som rejsende er sikret mod en efteropkrævning som følge af ekstraordinære prisstigninger på f.eks. brændstof.

Tilkøb Energisikring for kun kr. 149,- pr. person

Din garanti mod en eventuel efteropkrævning. Læs mere her.

Ønsker du ekstra service på din charterferie
 • Sædereservation alm. sæde kr. 125,- pr. vej
 • Sædereservation forrest i kabinen kr. 150,- pr. vej
 • Sædereservation ekstra benplads kr. 295.- pr vej
 • Sædereservation for de to bagerste rækker kr. 100,- pr. vej
 • Afbestillingsforsikring kr. 399,- pr. person - krydsdækker alle på rejsebeviset
Anmeldelser af hotellet

Det siger gæsterne

Ferie 33-34

Skrevet af Heidi

Fint og rent hotel. Meget venligt personale hele vejen rundt. Dejligt poolområde, dog var der ikke solsenge nok, hvis man ikke var tidligt ude ude om morgen, og 12 parasoller rækker ikke langt, når der er fyldt. Jo vist kan man bruge faciliteterne på stranden, men det var ikke det, vi havde lyst til. Vi havde selv valgt værelse hjemmefra (156) værelset er fint, dog uden skabsplads, og et stort minus, der skal være lys på gangen hele natten, og det kommer desværre gennem ruderne i døren. Vi valgte at flytte værelse i 2 uge (141), desværre var det en " rygekabine " da folk pulsede løs lige ude ved vinduerne, som var ud mod restauranten, vi påtalte dette, men det blev ikke håndhævet. Maden er lidt præget af cafeteria mad, og drinks var færdigblandet fra automat, noget kedeligt. Alt i alt en god ferie, og vi kunne godt vende tilbage pga beliggenheden.

Dejligt hotel

Skrevet af Sabine Andersen

Fantastisk hotel med de sødeste medarbejdere de er altid til rådighed og er gode til at guide en fx til en god restaurant eller en bedre strand. Børnene bliver mødt med smil og de hjælper dem gerne. Vi har haft en fantastisk uge der og kommer helt sikkert igen

Kreta uge 33 2023

Skrevet af Jan Christian Mølsted

Fint hotel med god placering. Værelser samt ude områder pænt og rent. Pool området er ret lille men hotellet har også et stykke strand med gratis strandstole. Begrænset faciliteter og bar lukker kl 22.30. Personale er meget venlig og giver god service. Mad er den lidt triste buffet model hvor det kan knibe med at fylde op til aften. Alle drinks i baren er fra BIB ikke ret spændende. Men set i forhold til pris og den gode placering et hotel man godt kan anbefale og evt komme tilbage til.

Fin ferie på dansker hotel.

Skrevet af Lasse Grapenthin

Et hotel vi var blevet anbefalet. Skønt og hyggelig hotel, med fine værelser. Fin rengøring. Virkelig høfligt personale, især dem som arbejder i restauranten. Men til vores overraskelse var det et rent dansker hotel, hvilket vi ikke vidste på forhånd. Så er du til ferie i udlandet, men ikke kan lide at komme for langt væk fra Danmark, så er det lige stedet for dig. Maden var okay, græsk inspireret men meget dansker venlig, så der var selvfølgelig tør pizza og spaghetti kødsovs i lange baner. Kan man lide græsk mad var der også nogle fine varme retter. Desværre dækker begrebet dansker hotel også, at 90% af alle gæster som alle andre danskere, går ned og ligger deres forbandede håndklæde for at reservere en sol seng ved poolen. selvom de først dukker op 2 timer senere. Guiderne prøvede til velkomst mødet at opfordre til ikke at gøre det, men ingen lyttede desværre. Det havde været fint hvis der blev lavet nogle regler angående netop dette. Derudover var der en privat strand tilhørende hotellet, hvilket var super lækkert. Desværre var der cigaret skodder i sandet mange stedet, hvilket ikke var særlig attraktivt. Alt i alt en ok tur, hotellet ligger super centralt i Platanias, omkringet af butikker og restauranter. Vi var nok de eneste på hotellet som var ude og lave noget hver dag, hvilket der var rig mulighed for. Ydermere var det nemt at tage bussen til Chania, hvilket kostede 28,3o hver vej.

4,7
Fremragende
57 anmeldelser
93% af vores gæster har givet dette hotel 4 eller 5-sjernede anmeldelser.
5
79 %
4
14 %
3
4 %
2
4 %
1
0 %
Skriv din anmeldelse
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >