Luk besked

Aktuelle rejserestriktioner og din tryghed på rejsen

Læs mere her

Din tryghed på rejsen er vores højeste prioritet

Vi opdaterer løbende denne side med ny information om din rejse.

Opdateret d. 14-04-2021 kl. 10.55

Vi anbefaler, at du læser denne sides information godt igennem igen inden din afrejse. 

 

På nuværende tidspunkt fraråder Udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser frem til d. 20. april 2021. 

 

Fra d. 21. april genindføres Udenrigsministeriets ugentlige incidenstal for landene i Europa, som er rettesnor for rejsevejledningen. Som ansvarligt rejsebureau gennemfører vi kun rejser til rejsemål med grøn eller gul status på afrejsetidspunktet, da de dermed vurderes som sundhedsmæssig forsvarlige.

 

Såfremt Udenrigsministeriets Rejsevejledninger får indflydelse på din rejse, vil du automatisk blive kontaktet af os senest 14 dage inden afrejsedatoen.

 

Vi forventer som udgangspunkt at gennemføre alle planlagte rejser efter ovenstående dato under forudsætning af, at Udenrigsministeriet ændrer rejsemålets status til grøn eller gul. Skulle Udenrigsministeriet fortsat fraråde ikke-nødvendige rejser (orange eller rød status) på dit afrejsetidspunkt, flyver vi naturligvis ikke, og du har garanti for at få dit indbetalte beløb refunderet indenfor blot 7 dage.

Det må forventes, at ikke alt på charterrejsen bliver helt som vanligt. Som rejsende er det altid vigtigt at forventningsafstemme inden afrejse og holde sig opdateret omkring de gældende retningslinjer og sundhedsanvisninger på rejsemålet. Vi har her på siden forsøgt at samle svar på de mest gængse spørgsmål vedrørende de førstkommende afgange. Under vores FAQ længere nede på siden, finder du bl.a. mere omkring et eventuelt vaccinepas og indrejsekrav.

 

På nuværende tidspunkt afventer vi, hvilke endelige retningslinjer og restriktioner, som vil gøre sig gældende på din rejse. Vi vil naturligvis altid følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger og de enkelte landes anvisninger. Du kan også altid holde dig opdateret omkring dit rejsemål på Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk

 

Vi anbefaler alle vores gæster at tegne en afbestillingsforsikring i forbindelse med rejsebestillingen. Tegnes forsikringen hos os, er det Gouda's forsikringsbetingelser, der gør sig gældende, og som dækker akut opstået sygdom (herunder corona) og sikrer dig refusion, hvis der efter rejsebestilling indføres krav om vaccine, og du af medicinske årsager ikke kan modtage denne.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@primotours.dk eller tlf. 8818 4618, såfremt du ikke kan finde svar på dine spørgsmål herunder.

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Som ansvarligt rejsebureau retter vi os altid efter Udenrigsministeriets officielle rejsevejledninger. Vi gør opmærksom på, at vi løbende opdaterer siden med gældende retningslinjer, hvorfor ændringer løbende kan forekomme. Vi anbefaler derfor, at du læser sidens information igennem igen inden afrejsen. 

Skal jeg have en negativ covid-19 test for at rejse på ferie?

Vi afventer på nuværende tidspunkt de endelige retningslinjer og restriktioner i forhold til dette. Vi vil som udgangspunkt altid følge de enkelte landes krav og retningslinjer for indrejse. Vi forventer, at der vil være krav om fremvisning af enten et vaccinepas eller en negativ Covid-19 test før afrejsen.

 

Hvis du har bestilt en rejse hos os, vil vi, når vi nærmer os din afrejse, informere nærmere såfremt dette skulle være påkrævet. Vi vil også løbende opdatere denne side, hvorfor vi anbefaler at holde dig opdateret ved at genlæse den aktuelle information inden afrejse.

Skal jeg have et vaccinepas for at rejse på ferie?

Vi afventer på nuværende tidspunkt de endelige retningslinjer og restriktioner i forhold til dette. Vi vil som udgangspunkt altid følge de enkelte landes krav og retningslinjer for indrejse. Vi forventer, at der vil være krav om fremvisning af enten et vaccinepas eller en negativ Covid-19 test før afrejsen.

 

Man taler lige nu om at indføre et EU-Corona pas, som kan dokumentere, hvorvidt man er testet negativ, er blevet vaccineret eller er tidligere smittet. Den endelige tilgang til anvendelsen af corona-passet er fortsat under forhandling i EU og forventes at kunne implementeres d. 26. juni 2021.

 Så snart vi ved mere, vil vi opdatere denne side. Er din rejse påvirket, vil vi naturligvis kontakte dig, når vi nærmer os dit afrejsetidspunkt.

Skal jeg indbetale restbeløbet på min ferie?

Skulle Udenrigsministeriet på tidspunktet for din rejse fraråde alle ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål, vil du blive direkte kontaktet af os og få det indbetalte beløb for rejsen refunderet indenfor 7 dage eller tilbudt at ændre din rejse til et andet rejsemål eller afrejsetidspunkt. Du kan derfor med ro i maven indbetale dit resterende beløb på rejsen.

Du kan læse om vores gæsters oplevelser med refusionen af annullerede rejser på Trustpilot.

Hvilke regler er gældende ved ændringer og/eller afbestilling?

Så længe det ikke frarådes at rejse til et bestemt rejsemål, forventer vi at gennemføre vores rejser som planlagt. Skulle der ske ændringer, vil du som gæst blive kontaktet direkte.

Det er selvfølgelig altid op til dig som gæst om du vil rejse. Så længe Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til dit rejsemål på din afrejsedato, gælder de almindelige regler for ændring og afbestilling af rejsen (se pkt. 4.B). Læs mere her.

Jeg er urolig og ønsker ikke at rejse – kan jeg afbestille?

I disse tilfælde gælder vores almindelige regler for ændring og/eller afbestilling (se pkt. 4.B). Læs mere her.

Er du i risikogruppen, bør du kontakte din egen læge og dit forsikringselskab for at høre, hvordan du er dækket.
Har du tegnet afbestillingsforsikring gennem os, skal lægeerklæring samt bookingnummer fremsendes til Primo Tours på info@primotours.dk

Hvordan er jeg bedst dækket inden afrejse?

Du bør ALDRIG rejse uden en rejseforsikring. Gennem os kan du tilkøbe en rejseforsikring fra Gouda, så du er dækket ind, hvis du skulle ende i den uheldige situation at blive syg eller blive sat i karantæne på ferien. Læs mere om hvordan Goudas rejseforsikring dækker her.

 

Ligeledes anbefaler vi alle vores gæster at tegne en afbestillingsforsikring i forbindelse med rejsebestillingen. Tegnes forsikringen hos os, er det Gouda's forsikringsbetingelser, der gør sig gældende, og som dækker akut opstået sygdom inden afrejsen (herunder corona) og sikrer dig refusion, hvis der efter rejsebestilling indføres krav om vaccine, og du af medicinske årsager ikke kan modtage denne.

 

Hvad sker der hvis Udenrigsministeriet fraråder indrejse til mit rejsemål?

Skulle Udenrigsministeriet på tidspunktet for din rejse fraråde alle ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål (orange eller rød status), vil du senest 14 dage før din afrejse, blive direkte kontaktet af os og få det indbetalte beløb for rejsen refunderet indenfor 7 dage eller tilbudt at ændre din rejse til et andet rejsemål eller afrejsetidspunkt.

Hvad er mit eget ansvar som gæst?

Som rejsende er det altid vigtigt, at du holder dig opdateret om dit rejsemål. Du skal altid gennemlæse dine rejsepapirer og tjekke op på, hvordan du er dækket gennem dit forsikringsselskab.

Du kan holde dig opdateret på dit rejsemål på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Har du købt rejseforsikring gennem os, er du dækket af Goudas rejseforsikring. Læs mere om årsrejseforsikring via Gouda Rejseforsikring hér

Hvad sker sker hvis jeg bliver testet positiv for covid-19 inden afrejse?

Er du nødsaget til at blive hjemme grundet en positiv covid-19 test og heraf karantæne og ikke har mulighed for at rejse, skal du kontakte dit forsikringsselskab og høre, hvordan du er dækket.

Vi anbefaler alle vores gæster at tegne en afbestillingsforsikring gennem os/Gouda, da denne dækker akut opstået sygdom (herunder corona).

Hvis mit hotel bliver ramt af covid-19, kan jeg så afbestille rejsen?

Skulle det ske, at det hotel du har bestilt, er ramt af covid-19 tilfælde, vil vi kontakte dig med henblik på at finde en løsning.

Hvad gør jeg hvis jeg kommer i karantæne på min ferie?

Bliver dit hotel sat i karantæne i løbet af ferien, dækker vi som rejsearrangør i den bestilte ferieperiode.

Er du i karantæne efter din planlagte hjemrejsedato, skal du forhøre hvordan du er dækket hos dit eget forsikringsselskab, da rejseforsikringernes dækning varierer fra selskab til selskab. Har du købt rejseforsikring gennem os, er du dækket af Goudas rejseforsikring. Her får du dækket dine mistede feriedage mod fremvisning af dokumentation for karantæne.

Vores danske rejseledere står naturligvis til rådighed med hjælp på rejsemålet.

Hvad sker der, hvis jeg grundet karantæne, skal blive længere tid på rejsemålet end først planlagt?

Bliver din almindelige hjemrejsedato overskredet grundet karantæne, er det din egen rejseforsikring, der træder i kraft. Forhør dig derfor hos dit eget forsikringsselskab.

Skulle det ske, vil vi naturligvis gøre vores bedste for at stå til rådighed og hjælpe på rejsemålet.

Har du købt rejseforsikring gennem os, er du dækket af Goudas rejseforsikring. Her får du dækket dine mistede feriedage mod fremvisning af dokumentation for karantæne.

Hvad sker der, hvis jeg bliver smittet med covid-19 under min ferie?

Bliver du smittet i løbet af din ferie, er det din egen rejseforsikring, der træder i kraft. Her vil dit forsikringsselskab og SOS koordinere med lokale myndigheder i forhold til karantæne samt hjemrejse.

Kontakt dit eget forsikringsselskab for at høre hvordan du er dækket.

Har du købt rejseforsikring gennem os, er du dækket af Goudas rejseforsikring. Her får du dækket dine mistede feriedage mod fremvisning af dokumentation for karantæne.

Vores danske rejseledere står naturligvis til rådighed med hjælp på rejsemålet.

Hvad sker der, hvis en på mit hotel bliver smittet med covid-19

Såfremt en gæst på dit hotel testes positiv for covid-19, bliver hele hotellet ikke nødvendigvis sat i karantæne. Den smittede vil blive flyttet til en anden indkvartering for at undgå smittespredning.

Kan jeg trygt bestille en rejse til sommer 2021?

Du kan med ro i maven bestille en ferie. Som ansvarligt rejsebureau følger vi altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Skulle de blive ændret, så de berører dit rejsemål på dit afrejsetidspunkt, rejser vi naturligvis ikke. Vi vil som udgangspunkt forsøge at finde en anden rejse. Er dette ikke muligt, vil vi refundere dit indbetalte beløb indenfor 7 dage.

INDEN REJSEN

Du kan med ro i maven bestille din næste rejse med os. Som ansvarligt rejsebureau følger vi altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Skulle de fraråde alle unødige rejser til dit rejsemål (orange eller rød status) på dit afrejsetidspunkt, rejser vi naturligvis ikke, og vi vil refundere dit indbetalte beløb indenfor 7 dage eller ombooke rejsen, hvis dette ønskes.

Du kan læse mere om vores gæsters oplevelser med tilbagebetalinger i forbindelse med annullerede rejser pga. covid-19 her: https://dk.trustpilot.com/review/www.primotours.dk

 

Tryghedspakke ved bestilling af rejse

På alle vores charterrejser får du en lang række fordele inkluderet i rejsen, så du uden bekymringer kan bestille din næste drømmerejse:

  • Fuld refusion indenfor 7 dage, såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejsen (Gælder naturligvis også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der på bestillingstidspunktet er "orange" eller "rød")
  • Tryghed med en pakkerejse - når du køber en pakkerejse bestående af fly og hotel gennem os, er du altid sikret via pakkerejseloven og rejsegarantifonden
  • Gratis parkering i Billund Lufthavn ved bestilling min. 60 dage inden afrejse
  • Danske rejseledere på alle charterrejsemål
Rejseforsikring

Det gule sygesikringskort dækker IKKE i udlandet. Rejs derfor ALDRIG uden en rejseforsikring.

Det blå EU-sygesikringskort sidestiller dig med borgerne i det pågældende land, og der kan visse steder være en egenbetaling. Det blå EU-sygesikringskort dækker f.eks. ikke hjemtransport, så vi anbefaler ALTID at tegne en rejseforsikring. For mere info se: www.huskdetblaa.dk

Det er dit eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning på rejsen, og du er måske allerede helt eller delvist dækket via din husstandsforsikring. Vi anbefaler, at du forhører dig hos dit forsikringsselskab, hvorvidt du er dækket tilstrækkeligt.

Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, hvor der kan tegnes en årsrejseforsikring for enkeltpersoner eller for hele husstanden (alle på samme adresse). Læs mere om årsrejseforsikring via Gouda Rejseforsikring hér

Med en rejseforsikring gennem Gouda, er du dækket ind, hvis du skulle ende i den uheldige situation at blive syg eller blive sat i karantæne på ferien. Læs mere om Goudas dækning i forbindelse med covid-19 her: Læs mere om hvordan Goudas rejseforsikring dækker her.

Hvis du har tegnet en Gouda Rejseforsikring hos os, vil dit bookingnummer fungere som dit policenummer. Se betingelser her. Ønsker du et forsikringskort kan dette udfyldes og udskrives på Gouda's hjemmeside: www.gouda.dk/kort.

Har du tidligere tilkøbt rejseforsikring gennem os, er de samme vilkår gældende.

Afbestillingsforsikring

En afbestillingsforsikring dækker f.eks. ved akut opstået sygdom (herunder covid-19) inden afrejsen. Afbestillingssikringen skal være tegnet og betalt sammen med depositum og kan ikke opsiges efterfølgende.

Tegner du en afbestillingsforsikring gennem Primo Tours på alle rejsende på samme rejsebevis, krydsdækker I hinanden. Er der én fra rejsebeviset, som ikke må rejse pga. sygdom og kan fremlægge lægeerklæring herpå, har de øvrige deltagere på rejsebeviset mulighed for at annullere og få pengene retur – en stor fordel og en god sikkerhed, hvis I er flere generationer eller en gruppe, der holder ferie sammen.

Læs mere om betingelserne for afbestillingsforsikring under vores rejsebetingelser pkt. 4 styk C. Læs om betingelserne for afbestillingssikring under Primo Tours rejsebetingelser pkt. 4 styk C.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder indrejse

Fraråder Udenrigsministeriets alle unødige rejser til dit rejsemål (orange eller rød status) på afrejsetidspunktet for din ferie, vil du automatisk høre fra os. Såfremt dette skulle ske, rejser vi naturligvis ikke, og vi vil refundere dit indbetalte beløb indenfor 7 dage eller hjælpe dig med at ombooke rejsen, hvis dette ønskes.

Læs mere om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger

COVID-19 pas til dig, der skal ud at rejse

Hvis du skal ud at rejse, kan det nogle steder være nødvendigt at kunne fremvise dokumentation for en negativ covid-19 test for at kunne rejse ind i landet uden karantæne.

Læs mere om COVID-19 pas her: https://www.sundhed.dk/borger/min-side/corona/covidpas/

Hvis du har bestilt en rejse hos os, vil vi, når vi nærmer os din afrejse, informere nærmere såfremt dette skulle være påkrævet. Vi vil også løbende opdatere denne side, hvorfor vi anbefaler at holde dig opdateret ved at genlæse den aktuelle information inden afrejse.

Onlineregistrering til udvalgte rejsemål

Nogle lande har særlige regler og kræver, at du udfylder en registreringsformular inden afrejse ifbm. evt. smitteopsporing.

Såfremt et sådan krav bliver aktuelt for dit rejsemål på dit afrejsetidspunkt, vil vi sende praktisk information til dig, når din afrejse nærmer sig. Vi vil også løbende opdatere denne side, hvorfor vi anbefaler at holde dig opdateret ved at genlæse den aktuelle information inden afrejse.

Du kan altid holde dig opdateret om retningslinjerne på dit rejsemål på Udenrigsministeriets hjemmeside: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Download vores rejseAPP

Med vores gæste app har du os med i baglommen på hele ferien. Vi holder dig opdateret på hvad der sker inden du tager afsted og mens du er afsted på ferien, samt hvad du ellers kunne tænke dig at blive en lille smule klogere på, som kan være med til at give dig en endnu bedre ferie.

I appen kan du yderligere holde styr på dine rejsepapirer, læse om udflugter og meget mere.

Læs mere om vores App her: https://www.primotours.dk/om-os/primo-tours-app

UNDER REJSEN

Retningslinjerne på de forskellige rejsemål vurderes løbende og kan ændres med kort varsel. Denne side opdateres herefter, hvorfor vi anbefaler at læse sidens information igen inden afrejse, så du er helt opdateret.

I lufthavnen

Vi anbefaler altid, at du møder op i lufthavnen senest 2 timer før afrejse og gerne tidligere, da indtjekning og sikkerhedskontrol kan tage længere tid grundet øgede Covid-19 foranstaltninger. Ligeledes bedes alle overholde de gældende retningslinjer omkring afstand og håndhygiejne i lufthavne.

OBS. Fra d. 15. juni 2020 er der krav om at bære mundbind i alle internationale lufthavne samt ombord på flyet. Det er eget ansvar at medbringe mundbind til hele rejsen, og myndighederne anbefaler at skifte mundbind hver 3-4 time.

Vi gør opmærksom på at temperaturmåling og stikprøver af covid-19 test kan forekomme i nogle lufthavne.

På flyet

Fra d. 15. juni 2020 er der krav om at bære mundbind i alle internationale lufthavne samt ombord på flyet. Det er eget ansvar at medbringe mundbind til hele rejsen, og myndighederne anbefaler at skifte mundbind hver 3-4 time. Vi anbefaler at du medbringer mundbind hjemmefra.

Alle gældende sundheds- og hygiejneretningslinjer bliver overholdt ombord på flyet, hvor der er øget fokus på bl.a. rengøring og afspritning. Kabineluften ventileres ved hjælp af recirkulations fans, som går gennem et HEPA filter, der opfanger uønsket og smittefarligt materiale. Filtrene bliver også benyttet på hospitaler til at rense luften og undersøgelser viser, at filtrende fjerner uønskede partikler med 99,999%.

Salg ombord på flyet vil muligvis være begrænset til færre serveringer for at mindske kabinepersonalets aktivitet gennem flyet.

På bussen

Vi gør opmærksom på, at man på al bustransport på rejsemålet, f.eks. i forbindelse med transfer fra lufthavnen til hotellet og på udflugter, skal bære mundbind. Det er eget ansvar at medbringe mundbind til hele rejsen, og myndighederne anbefaler at skifte mundbind hver 3-4 time. Vi anbefaler dig at medbringe mundbind hjemmefra.

Alle vores busser overholder de gældende sundhedsmæssige retningslinjer, hvorfor der er øget fokus på rengøring mellem hver transport. I flere lande er der desuden retningslinjer for hvor meget af bussens kapacitet, der må være i brug, for at øge afstanden mellem rejsende.

 

PÅ HOTELLET

Vi sørger altid for, at vores hoteller lever op til de gældende sundhedsmæssige krav og retningslinjer. Retningslinjerne på de forskellige rejsemål vurderes løbende og kan ændres med kort varsel. Denne side opdateres løbende, hvorfor vi anbefaler at læse sidens information igennem igen inden afrejsen.

Check-in og check-ud

I forbindelse med check-in og check-ud på hotellet, anbefaler vi, at kun én person fra hver booking står for dette for ikke at danne unødig kø. Der skal desuden holdes afstand i overensstemmelse med det pågældende lands retningslinjer. Vi gør opmærksom på, at senere indtjekningstid på værelset ved ankomst kan forekomme, grundet ekstra rengøringsprocedurer og covid-19 foranstaltninger på hotellet. Ligeledes vil udtjekningstid på de fleste hoteller af samme årsag være kl. 11.

Rengøring

Der vil på hotellet være øget fokus på rengøring og afspritning af både værelser og fællesområder, så du kan føle dig tryg på ferien.

På nogle hoteller kan det forekomme at man skal bede om føntørrer, elkedel e.l. i receptionen.

I restaurant og fællesområder

Der vil være øget fokus på rengøring samt afstand mellem borde og solstole. 

I restauranten kan det medføre udvidede eller faste spisetider, så alle spisende gæster ikke befinder sig i restauranten på samme tid. Ligeledes kan det forekomme, at personalet står for at øse op på tallerknen for at undgå gæsternes direkte kontakt med buffeten.

Ved poolen

Udendørs pools er som udgangspunkt åbne. Der vil være øget afstand mellem solstole, så der er god plads mellem hotellets gæster og disse må som udgangspunkt ikke flyttes rundt på.

På nogle hoteller kan der være indført restriktioner ift. badehætte og bad før man bader i poolen.

Medbring gerne dit eget poolhåndklæde hjemmefra, da det nogle steder ikke vil være muligt at låne/leje på hotellet pga. restriktioner.

På nogle hoteller kan spaafdeling/indendørs poolområde af sundhedsmæssige grunde være lukket.

Aktiviteter

Animation/underholdning på hotellet kan være begrænset eller i nogle tilfælde af sundhedsmæssige grunde være lukket helt ned.

Visse faciliteter på hotellet såsom fitnessrum, sauna, legeplads, minimarked eller lignende kan være begrænset/kræve tidsbestilling eller helt lukket.

Dagligt rejselederbesøg

Vores danske rejseledere kommer fortsat på dit hotel dagligt, og de ser frem til at høre om jeres ferie. Her er det vigtigt at overholde eventuelle afstandskrav. Rejselederne kan være behjælpelige med alt fra gode råd og lokale tips til bestilling af udflugter.

Ønsker du at begrænse den fysiske kontakt, kan du med fordel kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæsteAPP, hvor du kan skrive direkte med dine rejseledere.

Læs mere om vores App her: https://www.primotours.dk/om-os/primo-tours-app

Oplever du tegn på sygdom i løbet af din ferie, skal du ringe til vores rejseledere på det udleverede nummer til servicetelefonen. De vil herefter stå for det praktiske i forbindelse med en eventuel covid-19 test.

I tilfælde af smitte på dit hotel

Såfremt en gæst på dit hotel testes positiv for Covid-19 bliver hele hotellet som udgangspunkt ikke sat i karantæne. Den smittede vil blive flyttet til en anden indkvartering for at undgå smittespredning.

PÅ REJSEMÅLET

Retningslinjerne på de forskellige rejsemål vurderes løbende og kan ændres med kort varsel. Vi anbefaler derfor at læse denne sides information igennem igen inden afrejse, så du er helt opdateret.

Rejselederservice

Vores danske rejseledere kommer fortsat på dit hotel dagligt. Her er det vigtigt at overholde eventuelle afstandskrav.

Du kan også kommunikere med vores rejseledere via servicetelefonen eller i vores gæste APP, hvor du kan skrive direkte med dine rejseledere.

Oplever du tegn på sygdom i løbet af din ferie, skal du ringe til vores rejseledere på det udleverede nummer til servicetelefonen. De vil herefter stå for det praktiske i forbindelse med en evt. covid-19 test.

Udflugter

Vi gør opmærksom på, at du på al bustransport på rejsemålet, f.eks. i forbindelse med udflugter, skal bære mundbind. Det er eget ansvar at medbringe mundbind til hele rejsen, og myndighederne anbefaler at skifte mundbind hver 3-4 time. Vi anbefaler, at du medbringer mundbind hjemmefra.

Alle vores busser overholder de gældende sundhedsmæssige retningslinjer, hvorfor der er øget fokus på rengøring mellem hver transport. I flere lande er der desuden retningslinjer for, hvor meget af bussens kapacitet, der må være i brug.

Seværdigheder

Størstedelen af seværdighederne på vores rejsemål er på nuværende tidspunkt åbne. Vi gør opmærksom på, at de gældende sundhedsmæssige retningslinjer og krav i det pågældende land skal overholdes. Der kan desuden være restriktioner i form af begrænset antal besøgende, afstandskrav og afspritning.

Nogle seværdigheder kan af sundhedsmæssige grunde være lukkede.

Restauranter/barer

Restauranter/barer på rejsemålet er omfattet af det pågældende lands sundhedsmæssige krav og retningslinjer, herunder bl.a. større afstand mellem borde, hyppig rengøring samt afspritning.

Nogle restauranter kan af sundhedsmæssige grunde være lukkede.

Strand

Strande på rejsemålet er omfattet af det pågældende lands sundhedsmæssige krav og retningslinjer, herunder bl.a. større afstand mellem solstole og nogle steder kan der være begrænsninger på antal besøgende.

RELEVANTE LINKS

Du kan holde dig opdateret om gældende retningslinjer på: