De billigste rejser i skoleferien - se vores bedste tilbud HER

Porto Santo

Porto Santo er smuk, imødekommende og sprængfyldt med oplevelser

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere
Din rejse

Fra - lufthavn, til -, -, -

Padeltennis

Padel er populært på portugisiske Porto Santo

Porto Santo byder, trods sine blot 42km2, på en prisvindende golfbane, fantastiske vandre- og cykelruter, en storslået og kontrastrig natur og nu også på flotte padelfaciliteter.

Padelbanerne på Hotel Vila Baleira ligger blot et stenkast fra den ni kilometer lange sandstrand, så der er ikke langt til en forfriskende dukkert efter en intensiv kamp.

Priser:

Baneleje pr. time, 14 Euro
Udstyrsleje til 4 personer inkl. 3 bolde pr time, 4 Euro
Grupper på min. 10 personer har gratis adgang til padelanlægget.

Hotel Vila Baleira lagde i 2022 baner til Porto Santo World Padel, men det betyder ikke, at anlægget kun er forbeholdt de allerbedste. Her er plads til alle, hvad enten du er nybegynder eller rutineret.

Gratis padeltennis på det lokale tennisanlæg

Udover de helt nye padelbaner på hotellet, har Porto Santos lokale tennisanlæg to padelbaner og fem tennisbaner, som du kan benytte gratis, når du rejser med Primo Tours. Padelbanerne her er af ældre standard og med murværk fremfor glasvægge, men ikke desto mindre et godt alternativ til f.eks. familien, der skal stifte bekendtskab med sporten for første gang.