Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver mandag
fra d. 14. okt. 2024 til d. 21. apr. 2025

Padel & tennis

Porto Santo byder, trods sine blot 42km2, på en prisvindende golfbane, fantastiske vandre- og cykelruter, en storslået og kontrastrig natur og nu også på flotte padel- og tennisfaciliteter.

Gratis padel og tennis på det lokale anlæg

Porto Santos lokale tennis- og padelanlæg, som ligger kun 1.500 meter fra Hotel Vila Baleira, har to topmoderne padelbaner, to ældre padelbaner og fem tennisbaner. Bor du på et hotel med Ø-All Inclusive, har du gratis adgang til banerne, som kan reserveres hos vores danske rejseledere.

Priser (2023/24):

Leje af padelbat, 3 euro
Leje af tennisketsjer, 3 euro
Leje af 6 bolde, 2 euro

Padel på Hotel Vila Baleira (mod egenbetaling)

Hotel Vila Baleira lagde i 2022 baner til Porto Santo World Padel, men det betyder ikke, at anlægget kun er forbeholdt de allerbedste. Her er plads til alle, hvad enten du er nybegynder eller rutineret. Banerne kan benyttes mod betaling og reserveres i receptionen.

Priser (2023):

Baneleje pr. time, 14 Euro
Udstyrsleje til 4 personer inkl. 3 bolde pr time, 4 Euro

Grupper på min. 10 personer har gratis adgang til padel mod forudbestilling.