Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Sivota

Sivota "Det Græske Caribien" er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker

Info om Sivota

Sivota er en lille charmerende kyst- og ferieby med virkelig hyggelig havnepromenade med barer, restauranter og souvenirbutikker. Området omkring Sivota byder på smuk natur med grønne bjerge og et væld af vidunderlige små øer, som bedst opleves af vandvejen i båd. Man skal ikke bevæge sig langt væk fra feriebyen, før man møder den ægte græske charme, primitive landsbyer og uberørt natur og stor gæstfrihed. Gå ikke glip af en fantastisk ferieoplevelse i Sivota!

Læs mere

Bjarkes favorit-hotel i Sivota:

Sivota Diamond Spa Resort
m/helpension

Se hotellet her

Primo Tours byder dig hjerteligt velkommen til Sivota

Rigtig hjertelig velkommen til Grækenland og til Sivota, den hyggeligste landsby på det græske fastland.

Sivota ligger på kysten mellem havnebyen Igoumenitsa og den livlige ferieby Parga. Byen vender ud mod øerne Korfu og Paxos, og er omgivet af krystalklart vand. De utallige sand- og stenstrande og de mange små grønne øer gør Sivota ideel til en afslappende ferie, og derudover byder det græske fastland også på utallige udflugtsmuligheder.

Om ferien skal bestå af afslappende badning, fantastiske oplevelser, eller en blanding af begge, er helt op til Jer. Men vi håber, at I vil nyde Jeres ferie her i Sivota, og vi, rejselederne, vil gøre alt hvad vi kan, for at I kan få mange varme minder med hjem fra dette smukke paradis.

Det I sidder og læser lige nu, findes også i vores informationsmappe på hotellet. Denne har vi lavet, så I nemt kan nyde Jeres ferie her i Sivota.

Vi for Primo Tours ønsker dig en RIGTIG GO' FERIE!