Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Fakta

  • Skønne gennemsnitstemperaturer og lunt badevand hele året
  • Nogle af de bedste strande på de Kanariske øer
  • Utrolig spændende natur
  • Gode restauranter og fantastiske madoplevelser

Rejser til Costa Adaje

Er du til palmer, fine sandstrande og dejligt lunt badevand, er Costa Adaje på Tenerife et sikkert valg. Costa Adaje er et skønt resortområde på Tenerifes sydvestlige kyst med et væld af dejlige strande, hvor du både kan få total afslapning på en solseng eller pulsen op med sjove vandaktiviteter. Gode madoplevelser er en vigtig ingrediens i den perfekte ferie. Det kanariske køkken er præget af både Spanien og Portugal.

Læs mere

FAKTA

Fakta

  • Skønne gennemsnitstemperaturer og lunt badevand hele året
  • Nogle af de bedste strande på de Kanariske øer
  • Utrolig spændende natur
  • Gode restauranter og fantastiske madoplevelser
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 36o Tjek vejret

Rejser til Costa Adeje

Lige ved kysten ligger Costa Adeje – et skønt resortområde, hvor der er alt, hvad dit feriehjerte kunne drømme om. Costa Adeje lokker især med varme temperaturer hele året rundt, dejlige strande og masser af aktiviteter, uanset om du er til strand, vand eller natur.

De skønneste strande på de sydvestariske øer

Strandene ved Costa Adeje og resten af Tenerifes sydvestlige kyst er nogle af de bedste på de Kanariske øer. Sandet er fint, blødt og gyldent og vandet har en god, lun temperatur det meste af året. Er du til strandaktiviteter, eller trænger du bare til en pause fra solsengen, kan du få pulsen op med for eksempel jetski og windsurfing.

Er du mere til pools og fede rutsjebaner, kan du godt sætte en dag af til at besøge Siam Park, som er et af Europas største og bedste vandparker. Her er noget for alle – vilde rutsjebaner, børnevenlige pools og sågar et hyggeligt område med søløver, som man kan kigge på. Tør du prøve de vildeste rutsjebaner, får du en imponerende udsigt over Costa Adeje oven i hatten.

Frodig natur og betagende vulkanlandskab

Som de andre kanariske øer opstod Tenerife også af en vulkan. Det har sat sit præg på naturen og området omkring Costa Adeje. Naturen er frodig, og landskabet er bakket med bjerge og skråninger. Du behøver ikke at bevæge dig langt væk fra kysten, før du kan få en betagende udsigt over Tenerife.

Palmer ser du overalt i Costa Adeje. Slentrer du langs de hyggelige gader, svajer palmerne blidt over dig, som det selvfølgelig hører sig til på en rigtig sydhavsø. Som på resten af Tenerife vil du også opleve eksotiske blomster – enten voksende vildt i naturen eller som en del af den hyggelige udsmykning af området.

Shopping og lækre spisesteder

Kommer du i shoppinghumør, kommer du ikke til at kede dig på Costa Adeje. Her ligger der flere populære og velbesøgte shoppingcentre med kendte, internationale mærker. Og fordi momsen er lavere, vil du opleve, at prisen ofte er lavere her end i Danmark. Er du mere til hyggelige gademarkeder med blandt andet lokalt håndværk, kan du et par gange om ugen besøge markedet Mercadillo Costa Adeje, når de lokale sælgere slår deres boder op.

I Costa Adeje finder du også væld af gode spisesteder og hyggelige cafeer. Som så mange andre kystbyer udgør fisk og skaldyr en vigtig del af det kanariske køkken, ligesom de spanske og portugisiske køkkener også har sat deres præg på de kulinariske oplevelser.

Senere på aftenen, når mørket sænker sig og lygterne tændes, kan du nyde lækre drinks på et væld af barer og caféer. Hvad enten der skal være høj musik og gang i den, eller en rolig og afslappet atmosfære, vil du helt sikkert få en god afslutning på dagen.