Alanya

Farverig basar, kilometervis af badestrande og fantastiske restauranter

Info om Alanya

Alanya har idag ca. 300.000 indbyggere. Dejlige sandstrande, eksotisk byliv, farverige basar, et væld af butikker, fantastiske restauranter og en gæstfrihed i særklasse. Alanya byder på oplevelser for hele familien. Højt hævet over resten af byen findes Alanyas kendetegn, den gamle borg. På vej op til borgen af den snoede og til tider meget stejle vej, finder du små cafeer, boder og hyggelige restauranter.

Læs mere

Hamam

Gør dig selv og din krop en kæmpe tjeneste og forkæl dig selv med denne specielle oplevelse.

Hamam også kaldet tyskisk bad, handler i bund og grund om at blive ren. Det er en helt unik og afslappende følelse for kroppen. Man går derfra fuldstændig afslappet og klar til at få en lækker solbrun farve.

Ved ankomst vil der være omklædnings muligheder og derefter går turen i den varme sauna, hvor huden skal varmes op så den bliver mere opløst og smidig inden turen går videre ind i det smukkeste marmorbelagte rum med en kæmpe marmorbænk i midten. Så er det tid til den grundige peeling, som foregår over hele kroppen, med hamphandske og indsæbning. Nu er din gennemvarme og bløde krop, klar til massagen som er et helt kapitel for sig selv. Her bliver alle dine muskler gennemmasseret, så man føler sig dejligt afslappet.

Efter den afslappende hamam er det muligt at forkæle sine fødder, her kan man nemlig også prøve det berømte fiskespa.

Husk

  • Billet
  • Badetøj og evt skiftetøj
  • At din hud, som føles helt ny, er mere modtagelig over for solen