Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Charterrejser starter godt
i Billund Lufthavn

- Gå ikke glip af din kommende afbudsrejse

Vi har gjort det let og enkelt, at overvåge netop de afbudsrejser, der matcher dine ønsker.

Dine informationer

* Felter markeret med stjerne (*) skal udfyldesPrimo Tours er hele Danmarks rejsebureau, og vi har altid gode priser på charterrejser fra Billund Lufthavn. Når vi sender vore gæster på charterrejser fra Billund Lufthavn er vi sikre på, at de får en god oplevelse. Den moderne, lyse og luftige terminal i Billund Lufthavn giver alle en afslappet og ustresset start på ferien, også selvom der kan være rigtig mange mennesker i lufthavnen på visse tidspunkter.

Billund er en lufthavn i kraftig vækst og hvert år rejser flere og flere til synes sol fra lufthavnen. Der bliver hele tiden lavet nye tiltag for at gøre starten på rejsen endnu bedre. For eksempel lavede man i 2011 en stor ombygning. Man flyttede samtidig flere funktioner, der har givet endnu mere luft til et stort security-område.  Når du starter din rejse i Billund Lufthavn, får du den bedste start på rejsen.  

Kom nemt afsted på din charterrejser fra Billund Lufthavn

Charterrejser fra Billund Lufthavn er også populære, fordi det er nemt at komme dertil, og hurtigt at parkere. Du kommer også hurtigt gennem security og frem til gaten, hvor du kan nyde forfriskninger fra baren eller gå på indkøb i de flotte butikker, mens du venter på afgangen. Hele sommeren flyver vi med egne fly på de fleste afgange, mens vi på visse afgange deler fly med nogle af vore samarbejdspartnere. 

Tag på charterrejse fra Billund Lufthavn med Primo Tours

Tag med Primo Tours på dejlige charterrejser fra Billund Lufthavn til solrige destinationer som Alanya, Kreta, Rhodos, Egypten og flere andre...

Se alle vores charterrejser fra Billund Lufthavn og book din ferie online allerede i dag.

Læs om charterrejser fra Billund