Bliv rejseleder hos Primo Tours

Hos Primo Tours lægger vi stor vægt på en unik service på vores charterrejser.

En vigtig del af denne service er at have dygtige og veluddannede rejseledere på destinationerne.

 

Vores rejseledere er personer med en ekstra trang til at gøre netop din ferie til den bedst mulige, og de står altid parat til at assistere, hvis der er spørgsmål eller situationer der kræver hjælp for at blive løst.

Et andet vigtigt element er rejseledernes uddannelse. For at de kan levere den ekstraordinære service vi kræver, skal de være gjort af noget helt særligt og have gennemgået guideuddannelsen. Den sikrer, at Primo Tours rejseledere er klædt rigtigt på til de forestående opgaver.

Da vi er et 100% dansk selskab med udelukkende danske gæster, taler alle vores rejseledere naturligvis dansk. Vores rejseledere vil altid være at finde på de forskellige udflugter, der arrangeres, men udover det vil de besøge hotellerne de fleste dage. Vores gæster vil ligeledes både ved ankomst og afrejse blive mødt eller fulgt af en eller flere rejseledere. Det betyder at der altid er nogen til at besvare eventuelle spørgsmål.

 

Hvordan bliver man rejseleder hos Primo Tours?

Først og fremmest kræver det at man er ung, udadvendt, ansvarsfuld initiativrig, holdspiller, rejselysten og har mod på udfordringer.

 

At være rejseleder er ikke nogen ferie – tværtimod! Arbejdsdagen er ofte fra tidlig morgen til sen aften. Opgaverne er mange og meget forskellige, afhængig af hvor man er udstationeret. Og man skal være åben for andre kulturer og i det hele taget være parat til de mange forandringer, som kontinuerligt påvirker ens arbejdsdag.

Man skal kunne håndtere personer i alle aldersgrupper og være lidt af en problemknuser for at løse dagligdagens udfordringer.

Husk: det er vores gæster som har ferie og det skal være den bedste ferie nogensinde for ALLE vores gæster. Her kan du som rejseleder gøre den positive forskel!

For at komme i betragtning til et job som rejseleder hos Primo Tours er det en fordel at have gennemgået en rejselederuddannelse. Se mere på www.service-co.dk eller www.guideschool.dk

Når du har gennemgået guideskolen og fortsat har lyst til at blive rejseleder, er du velkommen til at sende en ansøgning på mail til Sofie Juhl Pedersen på sjp@primotours.dk med billede, CV, lidt om dig selv og en kort og præcis beskrivelse af, hvorfor netop du vil være rejseleder hos Primo Tours.

 

Sofie Juhl Pedersen Guidechef 8620 6632