Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere her

Primo Tours

YOGAREJSER

YOGA - kombinationen af afslapning og aktiv ferie

Kombiner den aktive ferie med afslappende yoga. Yoga kommer i mange former og intensiteter - hvor vi i de vestlige lande er mest kendt for Hatha yoga. Hatha yoga består i sin enkelte form af de mange forskellige former og stillinger, som man oftest forbinder med yoga. 

Listen af former for yoga er lang - men én ting er sikkert: Din krop vil elske dig, hvis du dyrker yoga! Og hvorfor ikke dyrke yoga i sydens sol og varme med dine medrejsende? For efterfølgende at nyde en kølig drink på stranden eller ved poolen?

Se kommende yogarejser her

Skal din yogaferie kombineres med lidt mere aktivitet kan du finde mere inspiration til det her. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den helt perfekte grupperejse til dig og dine medrejsende. 

Rejser I som en gruppe og ønsker en yogaferie, kan I kontakte vores grupperejsekonsulenter Tina Lervad Andersen eller Olav Hollenvad og høre mere om dine muligheder.

 

Har du specielle ønsker til en grupperejse, kan du udfylde vores formular nedenfor - så kontakter vi dig med et skræddersyet og uforpligtende ferietilbud.

GRATIS TRYGHEDSPAKKE
- på alle charterrejser til sommer 2021
Fri annullering og ombooking
helt frem til d. 30/11-2020
Læs mere om dine fordele her