Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Sharm El-Sheikh

Eksotisk badeferie med eventyr, dykning og kultur

  • Fantastisk beliggenhed ved Rødehavet
  • Lange sandstrande og krystalklart vand
  • Ideelt til snorkling og dykning
  • Solsikkert rejsemål

Info om Sharm El-Sheikh

Er du på udkig efter en ferie, der kombinerer afslapning, eventyr og opdagelse? Så skal du blot rette blikket mod Sharm El-Sheikh i Egypten.
Med sin skønne beliggenhed ved Rødehavet, er Sharm El-Sheikh omgivet af lange sandstrande og krystalklart vand, der inviterer til afslapning og solbadning for hele familien.

Læs mere

Rejser til Egypten

Vi rejser fra Billund Lufthavn hver lørdag
fra d. 14. okt. 2023 til d. 20. apr. 2024

Egypten - Sharm el-Sheikh

Udflugter Sharm el-Sheikh

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Egypten. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen.

Kig i informationsmappen på hotellet, i dit velkomstmaterialet eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Byvandring i bus

Hvorfor bliver Sharm el Sheikh kaldt for Fredens By? Er alle egyptere muslimer? Hvordan blev ørkenbyen her faktisk til? Og hvad betyder Sharm el Sheikh overhovedet? Det er spørgsmål, der blandt andre besvares i løbet af byvandringen, hvor vi kommer forbi Peace Icon monumentet, Al-Mustafa moskeen, den koptiske kirke, nyder solnedgangen på Hadaba-klippen og får fritid i Old Market, hvor den store Sahabamoske vil være mulig at komme ind i. På Old market kan man finde lækre souvenirs til egyptiske priser, samt afprøve sine prutte-om-prisen-evner.  Kom med på opdagelse i Sharm El Sheikhs gader, og oplev mere af hvad byen på Sinaihalvøens sydligste spids har at byde på. På byrundturen i bus bliver vi klogere på byens historie, hører mere om den egyptiske kultur og ser kendte seværdigheder, mens vi kører forbi flere af byens kendte bydele.  Husk: Gode gåsko, kamera, kontanter til Old Market (helst egyptiske pund, de er nemmere at prutte om prisen med).

Cairo og Pyramiderne

Spørgsmålet er: har du virkelig været i Egypten, før du har set Pyramiderne og hovedstaden Cairo? Du har muligheden nu. Forestil dig, at stå foran det eneste endnu eksisterende af de 7 vidundere fra oldtiden, nemlig den enorme Kheopspyramide i Giza. Omkring den står de 8 andre pyramider – store som små, som hver og én har en tankevækkende historie tilknyttet. Kom med på opdagelse til Cairo, hvortil vi flyver en tidlig morgen, og oplever hovedstadens liv i morgentimerne. Kursen er sat mod de fantastiske pyramider, hvor vi skal høre meget mere om hvorfor de blev bygget, hvad der er inde i dem, og hvordan de blev bygget. Efter udforskning af pyramidernes fortællinger, er næste stop Sfinksen, hvor dennes historie også uddybes.  Dernæst bliver vi introduceret for produktionen af papyrus, det ældste og mest holdbare papir, som blev brugt til faraoernes hieroglyffer og uendelige fortællinger. Her vil en mulig souvenir også kunne snige sig med hjem. Tiden vil være inde til frokost, der er inkluderet i dagens program, og består af en lækker egyptisk-inspireret buffet. Når sulten er stillet, bevæger vi os mod det sidste stop – nemlig det historiespækkede Egyptiske Museum. Her går vi gennem museet, og ser på alt fra redskaber og smykker til gamle mumier, store gravsteder og ofringssteder. Vi ser også den største skat af dem alle: Farao Tutankhamuns gravstedsskatte.  Vores tid i Cairo er ved at rinde ud og på vej til lufthavnen mærker vi den lokale stemning endnu engang inden vi flyver hjem mod Sharm El Sheikh igen.  Husk: Pas, gode gåsko, kamera, en trøje til de kolde morgen- og aftentimer.  OBS: Hvis ikke man allerede har visum for hele Egypten (ikke kun Sinai-only) koster dette 29€ eller 30$ og kan købes i lufthavnen ved afgang mod Cairo. Da flytiderne mod Cairo varierer hver uge, vil I dagen før få de endelige afhentningstidspunkter. Dette sendes til telefonnummeret eller mailen, der er opgivet på bookingen. Tidspunktet kan variere mellem 04:30 og 06:00. Hvis I ikke har modtaget mail eller sms, som er opgivet på bookingen, så kontakt venligst jeres rejseleder.

Pirat bådtur

Tag med ud og oplev det smukke Røde Hav både over vandet og under overfladen. Vi tager på eventyr med det luksuriøse skib, Pirate, og dets mandskab, der vil vise os tre helt vidunderlige lokationer, der alle giver helt fantastiske indtryk af livet ved havoverfladen. Første stop er midt i det åbne hav i nationalparken, Ras Mohammed, hvor snorkel-instruktørerne tager os med ned under overfladen, og viser os de farverige fisk og koraller. Dernæst byder andet stop på udforskning af Den Hvide Ø, hvortil vi bliver sejlet med en stor gummibåd. Her vil der være rig mulighed for at få taget de smukkeste feriebilleder af hele familien. Pirate-besætningen har derefter tilberedt en lækker international frokostbuffet med egyptisk præg, som vi nyder på båden med smuk udsigt udover vandet og ørkenens bjerge på land. Sidste stop byder endnu engang på en farverig snorkleoplevelse under overfladen. Her bevæger vi os langs et smukt rev med masser af forskellige fisk. Vi bliver serviceret godt hele dagen, hvor alle drikkevarerne er inkluderet. Der bliver lagt op til afslapning, badning og masser af hygge på båden.  Husk: Badetøj, håndklæde, solcreme og snorkeludstyr. (Snorkeludstyr kan lejes ved ankomst til havnen). OBS: Jeres afhentningstidspunkt bliver efter tilmelding tilsendt på mail eller SMS. Hvis ikke, så kontakt jeres rejseledere, og de vil oplyse jer det korrekte tidspunkt. OBS: Ved tilmelding til udflugten skal billede af pas bruges for at gøre processen hurtigere ved påmønstring på båden og sørge for at I ikke skal medbringe pas på udflugten. I kan medbringe pas til træf, sende på Whatsapp til servicetelefonnummeret eller på vores mail Sharm@primotours.dk.

Ørkensafari 5 i 1

Kom med på en aftentur i ørkenen, hvor vi tager på ATV-tur gennem ørkenens bjerge i solnedgangen, ridder på kameler i den lokale Beduinlejr, spiser aftensmad på traditionel Beduinmanér, bliver underholdt af de lokale og ser på stjerner og planeter i ørkenens mørke med stjernekikkert. En aften spækket med indtryk om Beduinernes levevis, samt indblik i ørkenens nuancer i aftentimerne. HUSK: Solbriller, tørklæde (kan evt. købes ved ATV) og tøj, der må blive støvet. OBS: Jeres afhentningstidspunkt bliver efter tilmelding tilsendt på SMS eller mail. Hvis ikke, så kontakt jeres rejseledere, og de vil oplyse jer det korrekte tidspunkt.