Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Maldiverne

Paradis på jord med kridhvide sandstrande og azurblåt vand

Maldiverne kan ikke beskrives - Maldiverne skal opleves!
  • 30 grader i gennemsnit året rundt – både luft og vand
  • Fantastisk farverigt liv under havets overflade
  • Et ferieparadis, perfekt til afslapning og aktiviteter

Info om Maldiverne

Dette smukke barfodsmekka er det tætteste man kommer på ægte bounty-idyl! Maldiverne kendetegner sig ved de smukkeste og kridhvide sandstrande, omgivet af pool-lignende azurblå laguner. De fleste øer har deres eget koralrev, som omkranser lagunen, og her findes en endnu mere magisk verden under vandet, med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser.

Læs mere

Oplev mere af verden

Du er ikke alene, når du rejser "På egen hånd".

Før afrejsen sørger vi for alt det praktiske med fly, hotel osv.

Under rejsen har du adgang til vores servicetelefon. Der er dog ingen danske rejseledere på vores oversøiske rejsemål - heraf navnet "På egen hånd". Læs mere her.

Baderåd og solråd

Det er vigtigt at passe på sig selv, når man svømmer eller dykker i havet.

Vores rejsemål er nogle af de mange ø-grupper, der tilsammen udgør Maldiverne. Det er vulkanudbrud der med årene har skabt Maldiverne og atollerne er som små sandbanker omgivet af lavt vand ved stranden, indtil kanten af atollen gør at havet bliver meget dybt på få meter. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette.

Heldigvis er vandet klart og farverne i vandet afslører ofte hvor det bliver dybt, og nuancen i den blå farve fortæller om det er lidt dybt eller meget dybt.

Alt efter vinde og vejr og sæson, kan én side af øen være mere påvirket af bølger og tang. Strandene bliver ordnet hver dag, og der er meget sjældent tale om at hele øen er påvirket.

 

Ha´ respekt for solen!

Maldiverne ligger tæt på ækvator og her er UV indekset konstant højt. Det er derfor VIGTIGT at have respekt for solen, mens du er på ferie.

  • Tag solcreme på før du går ud i solen og brug gerne faktor 50
  • Hold dig fra solen mellem 12:00 -15:00 da den her er stærkest
  • Brug gerne solhat eller placer dig i skyggen