Sivota Diamond Spa Resort m/helpension & drikkevarer til maden
Luk Vindue
Billede 1 af 46

Lækkert luksushotel med panoramaudsigt

Hotel Sivota Diamond Spa Resort er perfekt beliggende på toppen af en bakke og har en imponerende udsigt til det smukke hav og de mange smukke øer i området. Arkitekten bag hotellet har virkelig opnået sine mål med at bygge et unikt hotel i rustik stil i enestående omgivelser. Hotellet er opført i rå kampesten kombineret med et utal af flotte detaljer og udsøgte materialer.

Overalt er det den betagende udsigt, som brænder sig fast på nethinden. Solterrassen er en verden for sig med sine imponerende azurblå swimmingpools og skønne opholdsområder med solstole og parasoller. Sivota Diamond Spa Resort har fået tildelt flere æresbevisninger grundet det høje service- og kvalitetsniveau og ikke mindst de skønne omgivelser. Sivota Diamond Spa Resort er det perfekte ferieparadis, og stedet kan anbefales til alle, dog ikke gangbesværede, da hotellet er bygget i kuperet terræn med mange trapper.

Beliggenhed

Hotellet ligger på bjergskråningen over den charmerende ferieby Sivota - også kaldet "det græske Caribien".  Der er cirka 10 minutters gang i kuperet terræn til byens centrum og omkring 800 m. til den nærmeste strand Bella Vraka eller Karvouno Beach. Man flyver til lufthavnen i Preveza, hvorfra der er godt 1 time og 30 minutters kørsel gennem det flotte landskab til Sivota.

Faciliteter
Hotellet byder på flotte faciliteter såsom 3 swimmingpools, børnepool, buffetrestaurant, à la carte restaurant, bar, konferencecenter, fitnessrum og en mindre legeplads. Poolhåndklæder står til gratis rådighed - dog betales et depositum. Gratis Wi-Fi. Vi gør opmærksom på, at internetforbindelsen i Grækenland kan være varierende, og udfald kan forekomme. Sivota Diamond Spa Resort råder over et dejligt spaområde med mulighed for dampbad, sauna og indendørs swimmingpool samt forskellige former for behandlinger mod gebyr. Der er kun adgang for voksne over 16 år i spaområdet. Hotellet tilbyder vaskeri-service mod gebyr.

Værelser
Indkvarteringen foregår i flotte og moderne værelser af forskellig størrelse. Alle værelser er elegante og smagfuldt indrettet med bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, køleskab/minibar, gratis aircondition, gratis safetyboks samt balkon eller terrasse. Der er mulighed for leje af babyseng mod gebyr.

Dobbeltværelse (2-3 personer), ca.21 m2.
Dobbeltværelser har som udgangspunkt udsigt mod havnen og bjergene.

Bungalow med havudsigt (maks 3 voksne + 1 barn), ca. 24-28 m2.
Alle værelser i bungalow har balkon og udsigt mod havet. Der er 4-6 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow.
Rejser I flere familier sammen, er der mulighed for connecting door mellem værelse 701-702, 705- 706 samt 801-802.

Bungalow med privat pool (2-3 personer), ca. 24-28 m2.
Alle værelser i bungalow med privat pool har terrasse og havudsigt. Der er 4-6 værelser i hver bungalow, så man har ikke sin egen bungalow. De øvrige værelser har naturligvis ikke adgang til den private pool. Rejser I flere familier sammen, er der mulighed for connecting door mellem værelse 805-806.

Junior suite (2-4 personer), ca. 32-35 m2.
Alle junior suites består af ét stort rum med god plads og fås både med og uden havudsigt

2-værelses suite m. havudsigt (2-5 personer), ca. 55 m2.
Hotellets mest luksuriøse suite (K32), som er placeret over restauranten med smuk panoramaudsigt over havet. Suiten består af et stort opholdsrum med dobbeltseng, hvorfra der er trin ned til opholdsstue med sofa. Desuden separat soveværelse med og dejlig balkon. 

2-værelses suite (2-5 personer), ca. 50 m2.
Primo Tours råder over to 2-værelses suiter, som er forskellige.
Den ene (K7) er størst og består af 2 soveværelser med hver sin balkon med mountain view og fælles entré. Der er to badeværelser hvoraf ét har bruser og ét har badekar.

Den anden (K14) er består af rummelig opholdsrum m. dobbeltseng og sofa, et badeværelse samt separat soveværelse og lille terrasse i forbindelse med indgangen til suiten. Ved belægning med 5 personer, må maks 4 heraf være voksne.

Deluxe Villa med privat pool (2-5 personer), ca. 60 m2.
Deluxe Villa består af dejligt opholdsrum med udgang til terrasse med privat pool samt separat soveværelse. Badeværelse med bruser og badekar med jacuzzi. TV og minibar såvel opholdsrum som soveværelse, mini bibliotek, DVD afspiller og elkedel. Lille have med privat pool på 21 m2. Ved belægning med 5 personer, må maks 3 heraf være voksne.

Valg af specifikt værelsesnummer
Som noget helt unikt kan man booke et specifikt værelsesnummer på Sivota Diamond Spa Resort. En stor fordel, hvis man eksempelvis ønsker at bo tæt ved eller længst fra fællesområdet, eller hvis man er flere, der rejser sammen og gerne vil bo samlet. Det koster 400 kr. pr. uge pr. værelsesnummer, der bookes specifikt. 

Pension

Opholdet er med helpension, hvilket inkluderer morgen-, middags-, og aftensmad samt lokale drikkevarer til måltiderne (vand, sodavand, øl, vin, kaffe og te). Alle måltider serveres fra en familievenlig buffet.

Morgenmad: kl. 07.30-10.00. 
Frokost: kl. 13.00-15.00.
Aftensmad: kl. 19.30-22.30.
En gratis "dagens drink"  pr. person, pr. dag i tidsrummet kl. 19.00-21.00 i poolbaren. Der serveres en børnecocktail for børnene.

VisitSun hotel med mange fordele
Sivota Diamond Spa Resort er ét af vores populære VisitSun hoteller. Her får du en række fordele som bla. gratis WiFi og direkte transfer til/fra lufthavnen. Læs mere om vores VisitSun koncept her.

Check-ud fra hotellet
Check-ud på Sivota Diamond Spa Resort er kl. 11.30 på afrejsedagen.

Miljøafgift i Grækenland pr. 1/1-2018
De lokale myndigheder i Grækenland har indført en miljøafgift på hotelovernatninger fra og med den 1. januar 2018. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in enten kontant eller med kreditkort og er ikke inkluderet i rejsens pris. 
Pris pr. værelse pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28,- og dette ved en uges ophold på et 5-stjernet hotel/lejlighed. Bemærk at Primo Tours klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for afgiftens størrelse.

Læs mere
Hotelfakta
Gratis internet på hotelFørste plads
 • Afstand til strand 800m
 • Antal værelser 73
 • Afstand til centrum 600m
 • Etager 2
 • Afstand til indkøb 1000m
 • Elevator Ja
 • Afstand til lufthavnen 90 km
 • WiFi (evt. mod gebyr) Ja
 • Antal pools 3
 • Aircondition (evt. mod gebyr) Ja
 • Børnepool Ja
 • Håndklædeservice (evt. mod gebyr) Ja
 • Solsenge Ja
 • Safetyboks (evt. mod gebyr) Ja
 • Parasoller Ja
 • Køleskab Ja
 • Bar Nej
 • Minibar Ja
 • Restaurant Ja
 • Elkedel Nej
 • Mini Marked Nej
 • Kaffemaskine Nej
 • Fitnessrum Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Underholdning Nej
 • Balkon / Terrasse Ja
 • Wellness Ja
 • TV Ja
 • Shuttlebus til stranden Ja
 • Shuttlebus til centrum Ja

Tilkøb Charterpakken på din ferie

Charterpakken inkluderer:

 • Mad på flyet t/r kr. 229,- pr. person
 • Bagage á 20 kg kr. 349,- pr. stk
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r kr. 249,- pr. person
Din pris: kr. 749,-

Du sparer kr. 78,-

Normalpris kr. 827,-

Sommer 2021 - gratis Tryghedspakke

Tryghedspakken inkluderer:

 • Fuld refusion indenfor 7 dage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen
Din pris: kr. 0,-

 

Gælder automatisk for alle nybookinger af charterrejser til sommer 2021, så du uden bekymringer kan bestille rejsen.

Ønsker du ekstra service på din charterferie
 • Sædereservation alm. sæde kr. 75,- pr. vej
 • Sædereservation forrest i kabinen kr. 100,- pr. vej
 • Sædereservation ekstra benplads kr. 250.- pr vej
 • Afbestillingsforsikring kr. 195,- pr. person - krydsdækker alle på rejsebeviset

Det siger gæsterne

Antal bedømmelser i alt: 41
Antal bedømmlser pr. side
Side   <   1  af  11   >  

Fantastisk ferie på Sivota Diamond Spa

Skrevet af Lenette Bundgaard

Er lige komme hjem fra den mest vidunderlige ferie. Hotellet var så gennemført vidunderlig og smukt. Udsigten fra vores Bungalow Var noget at det smukkeste jeg har set. Små øer og det smukke grønne vand så langt øjet rækker. Vi lejede en båd en hel dag, med et andet dansk par vi mødte på hotellet, og vi havde en vidunderlig dag med snorkel, små strande, laguner og hyggeligt samvær. Guiderne var så hjælpsomme og vi kommer helt sikkert tilbage til Sivota Diamond Spa.

Fantastisk oplevelse

Skrevet af Flemming Brøndum

Sivota Diamond levede op til de 5 stjerner med flotte bygninger, flotte omgivelser og en helt fantastisk udsigt. Meget stille og rolige omgivelser dog stadig tæt på by og strand. God kontakt med guiderne og en meget velfungerende transfer, hvor kufferter blev leveret og hentet på værelserne. På glædeligt gensyn.

Intet mindre end fantastisk ...

Skrevet af Lone Brøndum

Sivota Diamond er en vidunderlig lille perle med den skønneste beliggenhed i skønne Sivota, som vi helt sikkert vender tilbage til - forhåbentligt allerede til næste år. Vi boede i en bungalow med en fuldstændig outstanding udsigt. Stor tak til guiderne Mads, Maria og Anne (de bedste guider ever). Turen på floden til Hades var en oplevelse i særklasse, som absolut tåler en gentagelse. Alt i alt har dette godt nok været en dejlig oplevelse, og vi glæder os meget til at komme igen..

VIRKELIG LÆKKERT

Skrevet af Bjørn R. Jacobsen

VIRKELIG LÆKKERT, beskriver godt denne oplevelse, som mig og min kæreste havde med primo tours til Sivota og Diamond spa & resort, fra dag 1 til 7 blev der sagt virkelig lækkert og hvor er det dejligt rigtig mange gange :-) Vi havde en helt igennem fantastisk ferie med godt vejr, de lækreste små hyggelige strande med krystalklart vand, dejligt hotel med udsigt udover havet fra poolen gjorde det ikke mindre skønt. Guiderne hjalp os med det de skulle og var til rådighed døgnet rundt, så alt gjorde bare at vi havde den bedste ferie EVER og kommer helt sikkert igen, disse omgivelser skal opleves igen - TAK

Skriv i vores online gæstebog
Din mening er vigtig. Derfor håber vi, at du vil skrive om dine ferieoplevelser
i vores online gæstebog herunder.

Her kan du med dine egne ord fortælle om dine oplevelser med hotellet, området, udflugterne eller rejselederne, og måske har du nogle gode tips til kommende gæster.
Vi glæder os til at høre om dine ferieoplevelser.
  
Næste >
Vind rejsegavekort
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.
Vind et rejsegavekort på kr. 5.000,-

Vinderen trækkes én gang årligt