Primo Tours har altid billige rejser
fra Billund Lufthavn klar til dig

Velkommen til Primo Tours' side med last minute rejser.

Vi opdaterer løbende siden med rejser, så hvis du er på jagt efter en last minute rejse, anbefaler vi dig at holde øje med listen løbende. Vores bliver oftest udsolgt hurtigt, så vi anbefaler også, at du handler hurtigt, når du har fundet en rejse, der opfylder dine krav. 

Kom billigt på ferie med en last minute rejse
Last minute rejser er en fantastisk mulighed for at få en billig ferie med høj kvalitet. Kvaliteten er nøjagtig som på alle vore andre rejser - du bliver bare præmieret for at kunne tage afsted der, hvor vi har ledige pladser. Det vil oftest være rejser, der er blevet aflyst i sidste øjeblik - det forklarer også, at du skal være fleksibel omkring afrejsedato.  Vores last minute rejser afgår fra hhv. Billund og Kastrup, til dejlige rejsemål i syden, bl.a. Rhodos, Kreta, Mallorca og Alanya i Tyrkiet. Du kan være heldig at finde rejser til både 3*,4* og 5* stjernede hoteller til rigtige billige penge.

Prøv noget nyt med en last minute rejse
Med last minute rejser får du også mulighed for at udforske destinationer, som du måske ellers ikke ville have besøgt. Mange af vore gæster har benyttet kalenderen med last minute rejser til at få sig en overraskelse og tage derhen, hvor de billige rejser er, i stedet for at tage derhen, hvor man 'plejer'. Vi anbefaler altid at overveje samt prioritere, hvilke ting du er villig til at gå på kompromis med. Det er svært at få opfyldt alle behov med en afbudsrejse. Derfor kan du med fordel på forhånd beslutte, hvilken lufthavn du vil flyve fra, afrejsedag osv. 

Du kan booke de fleste af vores rejser direkte online, men du er også mere end velkommen til at ringe til os, så vi kan fortælle lidt mere om destinationen, indkvarteringen osv. Last minute rejser udmærker sig ved at være billige, men samtidig reduceres dine valgmuligheder, og derfor kan det være rart at tale med en rejsekonsulent omkring mulighederne og hvad, du kan forvente. Under fanen last minute rejser er det muligt at sortere rejser efter længde, dato, rejsedestination med mere. 

Rejser fra Billund og Kastrup med Primo Tours.

 

Læs mere om Last Minute Rejser her