AFBUDSREJSER

Find din Rigtig go' ferie

Se mere
All Inclusive

Enkelt og meget for pengene

Se mere
Porto Santo

Ø-All Inclusive 

Se mere
Læs mere om charterrejser med Primo Tours

Charterrejser 2015

Primo Tours blev stiftet tilbage i 2009 af Bjarke og John, der samlet har mere end 38 års erfaring i rejsebranchen. Bjarke og John mente, at der manglede et billigt alternativ til de store veletablerede rejseselskab, hvor den gode service er i højsædet. Dermed er Primo Tours også en af de nyeste charterbureauer på den danske rejsescene. Det er i den grad lykkedes, og i dag sender vi et utal af ferieglade gæster på charterrejser hvert år.

Vi ønsker at give gæsterne på vores rejser en unik service, og vi ønsker at skabe minder for livet. Vi tænker på dig før-under- og efter rejsen, og vi vil gøre alt for, at du får et ferieminde, du sent vil glemme. Derfor har vi på vores rejsemål danske rejseledere, der altid er klar med gode råd.  

Vi har stor erfaring i at sammensætte den bedste charterrejse for vores gæster. Vi har et stærkt team, der altid står klar til hjælpe dig godt afsted.

Hvad er charterrejser

Charterrejsen har gennem de seneste år genvundet sit indpas i den danske rejsebranchen. Det er en super nem måde at rejse, og det betyder kort sagt, at du får samlet hotel og fly på ferien. Det skaber trygge rammer, og det betyder at du blot skal tænke på at slappe af under ferien. Blandt andet benytter mange sammenbragte familier sig også af muligheden for at holde ferien i trygge rammer, hvor der er styr på det hele hjemmefra.

Når du rejser med Primo Tours har vi gjort det nemt for dig at vælge, om du vil have mad på flyet, transfer til hotellet, hvilke former for forplejning du ønsker samt om du ønsker at komme på en udflugt under dit ophold. Dermed skal du ikke tænke på andet end at slappe helt af og nyde ferien i fulde drag.

På en række af vores destinationer, har vi også et stort udvalg i hoteller med all inclusive. Dette sikrer dig den fulde mulighed for at slappe af på ferien, da alt er betalt hjemme på forhånd.

Hvorfor en charterrejse?

Du skal vælge en charterrejse, hvis du ønsker den ultimative tryghed under din ferie. Alt er planlagt hjemmefra. Dette gælder alt lige fra afgangstidspunkt i lufthavnen til ankomsten på hotellet. Det er super nemt, og det er også en af de mange grunde til, at charterrejser har gjort come-back i den danske rejsebranche.

Ved at vælge denne rejseform, sparer du også en masse tid. Du skal ikke bruge tid på både at booke fly og hotel to forskellige steder. Her er det hele samlet, og du kan nemt se en liste med vores næste flyafgange, så det bliver let for dig at vælge den afgang, der passer dig bedst.

Charterrejser til de bedste destinationer fra Billund og Århus

Hos Primo Tours finder du et stort udvalg i charterrejser til alle danskernes foretrukne rejsedestinationer. Vi har noget for enhver smag om end du ønsker naturoplevelser, den ultimative badestrand, eller hvis du vil snuse lidt til storbylivet. Ønsker du at opleve natur, anbefaler vi dig at besøge Madeira, Kythira eller Sardinien. Er du mere til bløde, lange sandstrande, så anbefaler vi dig at besøge destinationer som Alanya, Mallorca eller Rhodos. Dette er blot et udpluk af nogle af vores destinationer, tilsammen har vi 14 forskellige rejsemål.

Vi har afgange fra Billund og Århus, og der er derfor en lufthavn inden for en overkommelig afstand, lige meget hvor du bor i jylland. Fælles for begge lufthavne er, at de er meget moderne, og der er rigtig gode parkeringsmuligheder. Faktisk tilbyder vi gratis parkering, hvis du vælger at flyve fra Billund. Alle vores flyvninger foregår med Danish Air Transport.

Billige charterrejser

Hos Primo Tours er vi af den klare overbevisning, at de skal være billigt at tage af sted på en charterrejse. Derfor har vi skruet priserne helt i bund, og det giver dig muligheden for at skabe ferieminder til overkommelige penge. Vi har tit tilbud på forskellige rejsemål, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du vil billigt afsted på ferie. Du kan se en liste med vores aktuelle tilbud under fanen tilbud.

Ud over almindelige rejse tilbud har vi også afbudsrejser og restpladser, hvor du også kan gøre et rigtig godt køb på en billig charterrejse.

Når du rejser med Primo Tours, gør vi alt for at servicere dig på din rejse. Derfor har vi danske guider på vores destinationer, der står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål under rejsen. De er også altid klar med råd og vejledning, hvis du vil besøge en lækker lokal restaurant, eller hvis du vil have gode tips til seværdigheder i lokalområdet.

Rejs hele året med Primo Tours

Vi har hos Primo Tours et stort udvalg af billige charterrejser hele året rundt. Der er ingen tvivl om, at det er højsæson for rejser i skolernes sommerferie, men det er også her at priserne er højest i denne periode. Ønsker du at spare penge på din rejse kan du med fordel vælge at rejse lidt uden for sæson eller gøre brug af en afbudsrejse.

Flere danskere er begyndt at rejse i vinterhalvåret for at komme væk fra det grå og kolde vintervejr, som Danmark byder på. Vi har rejser til mange solrige destinationer hele året rundt, og det er en oplagt mulighed, hvis du gerne vil have varme i de kolde vintermåneder. Vi anbefaler for eksempel at besøge vores forholdsvis nye rejsedestination Maldiverne eller øen Tenerife. Der er begge steder en behagelig middeltemperatur hele året rundt.

Få hjælp til at booke din charterrejse

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget vedr. en af vores rejser, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonnummeret 8818 4618, hvor vi står klar til at hjælpe dig og guide dig til at finde den helt rigtige rejse. Du er også meget velkommen til at sende os en email på info@primotours.dk. Vi har ferierådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse, så du kan komme på en uforglemmelig rejse og få unikke ferieminder. 

Lavpriskalender

Benyt vores lavpriskalender til at finde den billigste rejse

Se mere

Familiepakker

Vi er børnefamiliernes charterbureau

Læs mere

All Inclusive

Se alle vores All Inclusive hoteller

Se mere

Hvem er Primo Tours

Primo Tours er den nye charterarrangør, som vil fokusere på de gode, velkendte charterrejser. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice.

Få hele historien om Primo Tours

Fordele med Primo Tours

  • De bedste og største rejsemål, kombineret med udelukkende danske rejseledere.
  • Lille og servicemindet organisation med vestjyske priser.

Se alle vores fordele

Hvad siger kunderne

Hos Primo Tours er det enormt vigtigt for os, at vi hele tiden gør vores ypperste for at tilfredsstille alle der rejser med os, og derfor er vi i tæt dialog med vore gæster.

Find flere udtalelser

Din sikkerhed hos Primo Tours A/S:  Rejsegarantifonden nr. 2187  -  Rejsearrangører i Danmark Betalinsikoner

Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer