Mallorca

Kærlighedens Ø 

Se mere
All Inclusive

Enkelt og meget for pengene

Se mere
Rhodos

En ægte charter klassiker

Se mere
Læs mere om charterrejser med Primo Tours

Charterrejser 2015

Billige charterrejser 2015 med Primo Tours. Vi vil gerne byde dig velkommen ombord hos Danmarks nye charterrejse-bureau og ønsker dig nogle rigtig gode charterrejser.

Vores billige charterrejser går til velkendte rejsemål i Syden. Vi mener, at de klassiske charterrejser er de allerbedste - og heldigvis er vores gæster helt enige. Men vi har også sat os for at genopfinde charterrejser, med nye tiltag, som gør ferieoplevelsen bedre. På vores charterrejser finder du fx. det helt unikke Mini All Inclusive, og naturligvis det kendte All Inclusive. All Inclusive rejser hos Primo Tours indeholder: morgenbuffet, frisk frugt, frokostbuffet, snacks, is til børnene, lokale øl og sodavand, aftensmad, lokale drinks og vin, samt forskellige aktiviteter, men Mini All Inclusive er den lette variant, hvor du selv finder frem til frokost og aftensmad.

Primo Tours er den nye charterrejse-arrangør, som vil fokusere på de gode, velkendte charterrejser. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice – naturligvis tilpasset år 2013 med alt, hvad det indebærer. Primo Tours har gennemtænkte ferieoplevelser parat, når du tænker på charterrejser. Vores billige charterrejser udgår fra hhv. Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Allerede her møder du den særlige service, som Primo Tours tilbyder på alle sine charterrejser, når du boarder flyet og sætter kursen sydpå sammen med en masse andre ferie-spændte mennesker. Hos os finder du klassiske charterrejser, hvor der er tid til den enkelte gæst, og hvor guiderne taler dansk. Vi har som noget helt nyt nu også givet danskerne mulighed for at rejse direkte til Maldiverne fra Billund lufthavn. 

Charterrejser er blevet populære igen, ikke mindst fordi mange sammenbragte familier benytter muligheden for at holde ferie i trygge rammer, hvor der er styr på alt hjemmefra. På vores charterrejser kan du selv indrette, om du ønsker mad ombord på flyet, transfer til hotellet, forskellige former for forplejning, udflugter og meget andet. Det kalder vi en rigtig go' ferie, og det giver unikke charterrejser, som er meget populære. Husk også at se i vores Last Minute rejser, om vi har et godt tilbud på charterrejser til dig.

Lavpriskalender

Benyt vores lavpriskalender til at finde den billigste rejse

Se mere

Familiepakker

Vi er børnefamiliernes charterbureau

Læs mere

All Inclusive

Se alle vores All Inclusive hoteller

Se mere

Hvem er Primo Tours

Primo Tours er den nye charterarrangør, som vil fokusere på de gode, velkendte charterrejser. Gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice.

Få hele historien om Primo Tours

Fordele med Primo Tours

  • De bedste og største rejsemål, kombineret med udelukkende danske rejseledere.
  • Lille og servicemindet organisation med vestjyske priser.

Se alle vores fordele

Hvad siger kunderne

Hos Primo Tours er det enormt vigtigt for os, at vi hele tiden gør vores ypperste for at tilfredsstille alle der rejser med os, og derfor er vi i tæt dialog med vore gæster.

Find flere udtalelser

Din sikkerhed hos Primo Tours A/S:  Rejsegarantifonden nr. 2187  -  Rejsearrangører i Danmark Betalinsikoner

Vi tager forbehold for tastefejl og prisændringer