Primo Tours

AKTIVE GRUPPEREJSER

Den aktive ferie

Ferie handler ikke udelukkende om at ligge ved poolen eller ved stranden. For nogen må der også gerne ske noget - og gerne noget nyt.

Tag på en aktiv ferie med Primo Tours. Lad dig inspirere af alverdens aktiviteter for hele gruppen. Tag blandt andet ud og oplev den sydeuropæiske natur på cykel eller på smukke vandreture. Hos Primo Tours kan du kombinere alle de aktiviteter, som gruppen ønsker at prøve kræfter med. Tag en tur på golfbanen om formiddagen, tag en dukkert i havet over middag og tag et slag bridge om eftermiddagen - kun fantasien sætter grænser.

Er du en af dem, der herhjemme forsøger at få motion ind i hverdagen enten ved at begive dig ud på en løbetur i regn og blæst, eller ved at tage cyklen til og fra arbejdet? Det er bare lidt sjovere at dyrke motion, når solen skinner og varmen fylder en med glæde. Så hvorfor ikke kombinere din aktive livsstil med en aktiv ferie sammen med familien eller vennerne?

Med Primo Tours kan du kombinere den klassiske charterferie med aktiviteter. Er I en større gruppe, kan I også tage en hel uge på træningslejr, hvor der vil være aktiviteter for hele gruppen.

Hos Primo Tours sørger vi for at indfri jeres behov og ønsker på bedst mulige vis - tag derfor fat i din personlige grupperejsekonsulent, Kim Johansen på telefon 2712 2459 eller kjo@primotours.dk.

Du kan også læse mere om, hvordan din aktive grupperejse kan inkludere en aktivitet som dykning. Læs mere her. 

Rigtig go' ferie!