Rigtig go' ferie!

AUTENTISKE
FERIEOPLEVELSER

Oplev vores autentiske græske perler, hvor du kommer helt tæt på de lokale!

 

Grækenland er altid garant for en Rigtig go’ ferie, og søger du autentiske ferieoplevelser, er Grækenland det helt rigtige valg.

Vi har fire autentiske, græske perler, som vi varmt kan anbefale, hvis du drømmer om en ferie, hvor du kommer tæt på det lokale liv. Når du slentrer gennem de små gader i landsbyerne på Meganisi, i Sivota, i Paleros og i Halkidiki, tør vi godt love, at du sandsynligvis vil blive hilst velkommen af de lokale med et smil og et venligt ”kalimera”.

Det er også her, du finder små hyggelige havnemiljøer og bjergtagende udsigter, ja i det hele taget fredelige omgivelser til en herlig afslapningsferie fri for stress og jag.

På vores autentiske rejsemål kan du med fordel udforske området på scooter og nyde de fantastiske naturscenerier, du bliver mødt med på de snoede bjergveje, og du skal ikke blive overrasket, hvis du møder en flok geder med deres gedehyrde på din vej. Et absolut must er også at opleve området fra søsiden, hvad enten du foretrækker en af vores arrangerede bådture, eller om du tager turen på egen hånd i en lille motorbåd, som kan lejes uden certifikat.

 Prikken over i’et på din ferie i det autentiske Grækenland sættes, når du sætter dig til rette ved den ternede dug på én af de lokale tavernaer og nyder duften af grill og hvidløg. Her bugner menukortet med græske specialiteter med alt fra tzatziki og saganiki til souvlaki, stifado og moussaka. Måltidet nydes med et glas retsina (græsk hvidvin) eller måske en kold Mythos (græsk øl), og mon ikke tjeneren slutter besøget af på behørig vis med at servere en ouzo.

Læs mere

I er også meget velkomne til at ringe ind og snakke med en af vores ferierådgivere på telefon 88 18 46 18.

Glæd hele familien ved at vælge et børnevenligt hotel.

Primo Tours ønsker en Rigtig go’ ferie!