Primo Tours

Grupperejser - Spørgsmål og svar

Grupperejser - Spørgsmål og svar

Når du rejser i en større gruppe, dukker der ofte en del spørgsmål op undervejs. Primo Tours har fundet frem til de mest stillede spørgsmål og giver dig et svar, som vi håber kan give dig afklaring. Hvis du stadig sidder tilbage med følelsen af, at du ikke har fået svar på alle dine spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar ved telefonen +45 88 18 46 18.

 

Er der en begrænsning på, hvor stor gruppen må være?

Det afhænger af ledige pladser på flyet og på det pågældende hotel, såfremt man gerne vil bo sammen. Ellers er max 148 pladser, som der er på flyet.

Hvor mange personer skal vi være inden man kalder den en gruppe?

Dette er en individuel afvejning. Det er afhængigt af destinationen og afrejsedato.

Kan vi få rabat når vi rejser i en gruppe?

Vi har altid attraktive gruppepriser. Prisen afhænger i stor grad af bl.a. hotelvalg og afrejseperiode. Kontakt os på 88184618 og få en snak omkring hvilke attraktive priser vi har netop nu.

Kan vi godt rejse som en blandet gruppe – altså både med ældre, unge og babyer?

Man kan sagtens rejse blandet i en gruppe.

Arrangerer Primo Tours også grupperejser med unge?

Vi er åbne for at arrangere grupperejser for alle aldersgrupper. Så længe vi kender behovet for den enkelte gruppe, forsøger vi at sammensætte den bedste ferie for denne.

Skal vi alle bestille den samme pakke?

All Inclusive, Mini All Inclusive, halvpension, morgenmad eller uden pension.
Såfremt pensionsformen er et tilvalg på hotellet, skal denne bestilles så de, der bor i samme værelse har samme pensionsform.

Kan alle gæster i gruppen bo ved siden af hinanden på hotellet?

Der kan forespørges på dette, men det kan desværre ikke loves. Det er hotellet som placerer gæsterne. Bor man i forskellige værelses- og lejlighedstyper, er disse ofte placeret væk fra hinanden. Nogle hoteller har mulighed for tilkøb af specifikt værelsesvalg, hvor dette kan garanteres.

Kan vi betale hver for sig eller skal betalingen foregå samlet?

På bookingen vil fremgå et betalings ID, som alle på samme booking skal benytte. Men kan således godt betale hver for sig, men der skal indgå en tekst for hver enkel indbetaling med navn(e) på de betalende samt en reference til rejsebevisnummeret.